[MT İstanbul] Basketbol Maçı 07.09.2007 Cuma Saat:19:00
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Super Moderator
-
Admin
Cuma günü sahilde hem maç hem buluşma şeklinde yapılırsa güzel olur.
-
Çok güzel ya...Acaba ben de mi gelsem?
-
Barış Barış duyda inanma.Bizde varız.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
sahildeki ışıklandırma nasıl birde hangi sahil...
-
Admin
Caddebostan suadiye kalamış daki alanlar ışıklandırmalı
Caddebostan suadiye kalamış daki alanlar ışıklandırmalı
-
Dinmeyen i eklermisiniz okuyunca oda ok verecektir.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Cuma günü sahilde hem maç hem buluşma şeklinde yapılırsa güzel olur.
Katılıyorum.
Cuma günü caddebostan migrosun arkasındaki potalarda yapabiliriz. Aynı anda buluşmada olur...
Ne dersiniz?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
-
organizasyon tarihi saati buluşma yeri ayrıntılar netleştirilmiştir...
olmadı akıncı cıbırları önden gönderiri yer kaptırırız
akınım gaza gel sende gel valla kalırsın cuma gecesi ist de kalacak yer çok
-
E bu buluşma tam benlik olmuş, aktif bir basketbol hakemi olarak düdüğümle beraber geliyorum.. ekleyin benide şutör forvet olarak
Aslında mekan önerisi olarak buraya gelin diycem ama, kadıköyden 50 km kadar uzaklığı var. Gerçi motor gezisi gibide olur...Üniversitenin kapalı spor salonunda oynardık. full modern salon, içinde wireless bağlantı bile var, geniş, 4 pota, rahat rahat oynanır, bi tek cafemiz kapalı, okul açılmadığından...
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
-
bende seni bekliyodum hakemim aslında olabilirde bide bunun dönüşü var rüzgar ter hasta etmeyelim milleti hem bu işin maçtan sonra takılmacası var.. ama keşke sizin salonda oynayabilsek daha çok isterdim özledim parke kokusunu
-
kafana estiğinde atla gel, burdayım ben...aldığın kiloları verirsin biraz
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
-
eyw teketek kapışalım bi bakalım kilolaım işe yaryomu
-
şutlarımla bitiririm seni, hergün yüzlerce şut atmaktan burda acayip şutör oldum,
-
olsada bizde atsak eğer bileğim paslanmadıysa bende şut atarım anasını satiim
-
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler