Yaaa topsuz kaldınız dimi... Ben demiştim
Allah yemek yandı!...
Yaaa topsuz kaldınız dimi... Ben demiştim
Allah yemek yandı!...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
artık bi maçta sezon sonu ben gelince yaparız ozaman gerçek olur muğla mt ve istanbul mt basket maçı
GT650R
hobaa süper olurda muğladan kaç kişi gelicen
Akşam işim çıktı gelemiyorum.
Herkese iyi eğlenceler
ben ve eşim istde benim bi kaç arkadaşım var biri kungfucu biride yazılımla uraşıyo eşim ben bide 2 arkadaş yeterli olur bence
GT650R
benim ismimi yazmadın geleceğim dediğim halde öylemi Semih?
gelmiyorum işte, istenmiyoruz demekki......!!!!!
maç sonrası program nedir sayın basketbolcu ?? işten çıkıp gelebirim belki
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
Yağmur gelecek gibi gözüküyor, yalan olmayın sonra? :S
Soda Ayran Cool
hay allah admin olmadna nası maç kasancas...
pınar valla faketmedim özür dilerim geliyosun dimiii... lütfen yav...
net bi program yok bi cafeyi basmayı hedefliyos abi ama muzaffer abiyi arasın benim yanımda telefon olmicak...
pınarrr ekledim senidee listeye....
abi top getirmeyi unutmayın
ben yola çıkıyorum birazdan... ikitelliden motorsuz anca gelirim....
Ben de bi top var BİM'den almıştım
Ama havası inik.
birazdan çıkıyorum arkadaşlar caddebostana yetişirim anca buluşma yerine yetişemicem caddebostanda görüşmek üzere.
Evlendirme dairesinin oraya geliyorum. Hadi bakalım, nihayet son anda da olsa bir buluşmaya gelebiliyorum.
Top inik getirmiyom.
arkadaşlar az önce dağıldık ilk ben yazıyorum.basket olayı yalan oldu bir kaç arkadaş kendi aralarında oynadılar.
amma muhabbet varya süperdi,gelmeyen muhabbet bazında çok şey kaçırdı
migrostan sonra ismini ve içtiğimiz şeylerin adını telafuz edemediğim bir yere gittik çok tuhaf servisli çay içtik oradaki muhabbet dahada güzeldi.resimleri az sonra koymaya başlarım
katılan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler sizi seviyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Evet arkadaşlar çok güzel bir akşamdı hem spor hem muhabbet ikisi bir arada
çokkeyif aldım.Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler sizlerle geçen her saniyeden
gerçekten çok keyif alıyorum babaçiyle beraber geldik oğuz göztepede ayrıldı
bizden üsküdara doğru.Oğuz eve gidince bir özel kahve yap kendine orda içemedin
zaten birazdan resimleri yollarım arkadaşlar.
Mekandan aradılar,özel olduğu için eve gönderiyoruz dediler,Olmazsa özel su içerim be HAsan kardeşim..
Güzeldi güzel! Bu sefer kimse oraya buraya dağılamadı karanlıktan,hep birlikte sohbet ettik.Bu demek oluyorki bundan sonra sessiz ve çevresi karanlık yerlere gidicezki kaynaşma olsunHerkese kucak dolusu sevgiler.Ben çok hoş duygularla ayrıldım valla.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)