Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için.Ne olursa olsun gelecem sizinle tanışacam.Bu ilk görüşmede hemde takıma girmişken sizi ekmek kesinlikle olmaz.Artçı olmak ne zormuş ya iki ay sonra kesinlikle alacam motor.Böyle olmuyor ya.Neyse artık yarın bir çaresine bakacaz.Bütün motorcular karşıdamı oturuyor yaw :d bu nasıl bir sistem.
ben bu taraftayım aslında da motorum serviste zaten kız arkadaşımla gelecektim iki servis yapardım seni almak için ama... şansına küs işte motor serviste..
Metalgod yinede teşekkür ederim.
arkadaşalar biriniz basket topu getirsin gelirkene
sportsofficer gelmediğine göre top yok
arkadaşlar ben gelemiyorum kusura bakmayın...size iyi oyunlar ve eğlenceler diliyorum...
etti 3 evet arkadaşlar 3 fire verdik gittikçe artıyo
Akşam izleyici olarak gelmeye çalışıcam. Gelemezsemde size iyi eğlenceler...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
umarım yetişirsin
ne menfaatçi bi adamım yahu sırf gs f650 görmek için ne yazıyorum
geçen cuma buluşması oldukça iyi geçmişti,gelmem kesinleşmeden yazmak istemedim. bu haftada aranızda olmak isterim. basket macında kadroda eksik varsa bende oynarım. akşam görüşmek üzere.
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
19:00 civarı caddebostanda olacağım ben inşallah.. Görüşmek üzere...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
abi buluşma noktasından hep beraber gideriz. eğer gecikirim dersen sahil yoluna in sor valla net olarak yerini tarif edecek kadar hatırlamıyorum ama dur birazdan google map ten bakarım
aha siz çetemisiniz yahu teflon tencere bi kapak eksik sendede racer 200 var
akşam bekliyorum dostum
Metalgod Top yokmu hakkatten yaavv. Bulalım bir yerlerden o zaman Akşam görüşürüz
Poturdak
google haritası bu abi buna bak bulurusun
aha siz çetemisiniz yahu teflon tencere bi kapak eksik sendede racer 200 var
akşam bekliyorum dostum[/QUOTE]
Merak etme eksik yok, kapağımızda var şimdilik nick i BB ama olsun yakında onuda mutfak ekibine alıcaz
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
Benide alsanıza aranıza bende nişan taşı çocuğuyum Pardon kartal çocuğu
lezzet gider,mesuliyet kalır...
cıbıfçı seni ekledim bile
yaf BB hanımın nickini değiştirsek benim çeyizin mutfak takımını tamamlamış oluyom
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)