[MT İstanbul] Basketbol Maçı 07.09.2007 Cuma Saat:19:00
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel organizasyon...işten izin alabilirsem gelirim....
-
ekledim bile listeye artık geleceksin demekki
arkadaşlar oynamak isteyen bende oynicam desin ona göre kımrızıya boyuyacam
-
Bende geliyorum, benimle boy ölçüşebilecek varmı aranızda merak ediyorum doğrusu))))))
-
bak ekliyorum listeye sen yeni üysein buda ilk mesajın bizim toplantılarımıza gelmeyen kıvıranlara ceza vardır ona göre
-
zuhals adlı üyeden alıntı
Bende geliyorum, benimle boy ölçüşebilecek varmı aranızda merak ediyorum doğrusu
))))))
Neden çok mu uzunsun
yirmibesh
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
-
maç biletleri ne kadar? kombine varmı?
izleyici olarak gelmeye çalışacağım
oynamak isterdim boyum iyide kilodan dolayı zıplayamıyom
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Arkadaşlar zuhalle boy ölçüşmeye kalkmayın bence, kendisi lig basketbolcusudur, alır ifadenizi...
semihciğim böylelikle east takımının maçı kazanacağı kesinleşti, o nedenle maç sonu bize ne ısmarlayacağınızı hesaplasanız iyi olur...
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
-
-
-
aslanım muzaffer abim yürü be abim bz ikimiz oluruz bu uzun koyulaciverti şu şikeci hakemi birde basketbolcu aplamızın alırız ifadesini
-
1,86 cm yim ben....eskiden fenerbahçe, lise takımı, mvp ve moda genç te oynadım....
-
basketbolcu bizde, hakem bizde, üstelik evsahibiyiz, yetmezse federasyonuda bağlarız... sende hala kazanıcaz diyosun. bence Muzaffer abinin önerisini dikkate alın korumalıklarınızla falan oynayın, fena hırpalancanız çünkü, topu göremiceniz
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
-
-
yaş 21....nie tutmasın ki ???erken bıraktım basketbolu şu an futbol oynuorum maltepe üni de
-
vay beh isim neydi mvp döneminde belki karşılaşmışızdır ozaman...
sen oynamıyonmu derken bizim mt maçında oynamıyomusun ..
-
ali çamur....fenerbahçe nin hocalarından semih (top sakallı )onunla beraber gelmiş kısa sürede bırakmıştım...yaklaşık 5 sene oldu...oraya gelebileceğimden bile tam emin deilim açıkçası....ümraniyede çalışıorum...7.30 ta paydos...araç yok...belki bu hafta içinde zealsun alcam ama acemiyim....alırsam belki gelebilirm...ve ya artçı olunuuurrr
-
dur bakalım senin için bişiler yapmaya çalılşalım
-
perşembe haber veririm ben motoru aldım geliorum die....sen yinede bakarsan sevinirim:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler