Dopu kim getiriyor?
Spalding isterim... (çok iyi oynarım ya )
Dopu kim getiriyor?
Spalding isterim... (çok iyi oynarım ya )
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
olum durbi kadroyu toparlayalım eksiğimiz top olsun ula bide oraya gidip top getirmeyi unutyomuşuz
Bu işin sonu öyle gözüküyordu ondan yazdım
Olmadı bakkaldan 5 kat plastik top alırız artık
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hıım gelsem şimdi yenileceksiniz... naapsak ki... o zaman geliyim ben
yenmek için oynamıcam söz ekleyin benide 3 numara oynarım ben. ama siz şimdi benim boy uzun diye center oynatırsınız... neyse ya sorun değil
Dorado V5
Ya benim eksiklerim var yol hacırama harcayacaklarımı motora ve bana masraf yapmam gerek...Kalbim sizinle ama bedenim bursa'da olsa ii olacak...Gelmezsem eldiven alırım çünkü Bakalım çarşamba günü karar vereceğim...
AKIN FİDAN
Gelirsen kalmalı gel de tadı çıksın
inş rakip takımda oluruz dengimsin galiba [/QUOTE]
valla bilmem ki sen ne kadarsın ben 1.93 üm
spor barış doştluk ve kardeşliktir bu arada milli takım litvanya ya fena yenildi. umarım almanya ve çek maçlarını alırız
Dorado V5
Ohohoh bayağı bilen varmış ben bir adım geri mi atsam ne
semihcim benden SG olmaz, SF yap sen onu,
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
yawww 7 sınde 2 gunlugune ankaraya gıdıcem kesın gelırdımm gıtmesem & artık ıkıncısıne kısmetse
BLOW
ohh ohh biz erhanı dikeriz ortaya muzaffer abiyide salarız set kurup sayıya ulaşırız savunmadada alan yaptıkmı tamam işte
haha 1.89 da beni say 4 cm de fazla zıplicaz senden artık
haha sen öyle san iri ler sabit dış oyuncular hareketli alan dediysek zone press yani ohoo
boşver beb babacım bu kadroyu oturtursak ne maçlar yaparız biz daha
valla alır bi uyku tulumu öyle gelirim...Sahilde serilir yatarım ohh missler gibi serin serin..Sabahın ilk ışıkları ile erkenden uyanırım...
Ama rutubet artmaya başladı eldiven almam şart artık.Rahatsız oluyorum kullanırken.ve biraz daha eksiğim var Nedir öğrenci adamın çektiği yahu
Bu arada ben kısa kalıcam aranızda galiba zaten inceyim...verdiğim kilolar yüzünden 182cm 63kg Ezersiniz siz beni..Seneye yaza gelin uleyn...Verdiklerimi aldıktan sora 12kg bu boru deil...Antremanlara tekrar başlıyorum allahın izniyle...
AKIN FİDAN
boşver beb babacım bu kadroyu oturtursak ne maçlar yaparız biz daha [/QUOTE]
benıde eklersınız artıkk o kadroyaaa bır mac eksık takıp ederım artık sızı
BLOW
ozman seni bu hafta bay geçiyoruz
baktım olmadı, kıdemli hakem olaraktan çalarım sana bi teknik, bi de diskalifiye... tamamdır
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
Boy değiş işlev önemli En iyisi oyun kurucu olmak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)