Şu listeyi güncellesene Semih,limler var görelim yavvv
Şu listeyi güncellesene Semih,limler var görelim yavvv
Herkes birgün MT'li olacaktır.
şu an en güncel hali
Evet yaz başından beri düşündüğüm şey hayata geçiyor
Güzel bir gece bizi bekliyor....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
İhsanHakan abimle bizi aynı kategoride yazın ama Biz ööle gençler gibi şeyetmeyiz, Top gelirse atarız, gelmezse muhabbet ederiz Hakan abi, vallah sen ne olur olmaz yedek benzini getir yinede, sahada bile bitebilir bu gençlerin benzinleri
Poturdak
şarköyzedeler sizi semihzedeler sizi
Çok şaane oynarım bu oyunu, depar ım iyidir, sağ ayağım sihirli, penaltılarda raakip tanımam, en son Kasparof ile oynamıştım elimden kaçtı namıssız, taş çalmasa bir de o son dübeş i atmasa yenmiştim kesin. Basketboll dediğimiz hani şu topu havaya atıp kim kapacak şeysi ise sorun yok, ben birinçi gelirim kesin
Poturdak
abi ne yaptın yaavv ben oynarımda millet ne yapar onu bilemediğimden, mükerrem ablam, sen, ben çekirdek çitler, bu topu potaya gerçekten yetiştirenler varmıdır diye Özel bir sohbet ederiz diye pilan yapıyordum, karizmayı pasta cilalık yaptın hee Olmadı sektirme rekoru denemeleri felan yaparız kenarda, gençlere fırsat tanımak lazım abiyy
Poturdak
eyw abi fırsat iyidir yav
mükerrem ablada geliyo dimi ekledim
çok sakat abi size bide mt bayrağı veririz
mt allstar karşılaşması [mtİSTANBUL EAST] vs. [mtİSTANBUL WEST]
Allah ben şöle 10 tane beyaz tişört aliimde üstüne yaziim bari forma olsun bize
Semih hadi ya salla biraz siteyi,katılım bukadarmı yani
Herkes birgün MT'li olacaktır.
dur abi açalı kaç saat oldu bu kadar az sürede bu kadar katılım beklemiyodum açıkcası sizin hafta sonu kaçamalarınızı bildiim için birazda o yüzden cuma dedim başlığa yoksa içimden geçen pazar yada cumartesiydi çünkü cumartesi sabahı işe giden benim gibi garipler var
genemi yanlış yazmışım çamı olum tencerem benim
yemek olayım pişir beni iğrençtim ve susrum tamam ekliyom hemen ne yapsamda kendimi affetirsem yaf
bende işleri ayarlarsam gelirim ama oynamam hiç işim olmaz basketbolla
true love..
Drift Religion
tamam dır dostum 25 kere hemde
ula bu 25 olayı iyiden iyiye sardı yazdığım 1000 karakterde olsa sonuna 25 kere ekleyim geliyo
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)