Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
haklısın abi katılıyom sana dicemde bu herif motoru almadan önce ben tanımıyodum
ama sana destek vermeyi gönülden isterim abi
Metehan, modifiyeli cbf150'lerle kızaklanmış Bostancı sahil yolunda kapışacaz deseydin baştan ben valla gelmezdim abicim.
Kardeşlerin ikisi de dişlileri değişmiş bastıkça basıyolar.
gazlıyom akını...
garibim bişey var sanıyo...la yok be...
yok valla...gıngerınki normal...ama ona rağmen Cihanı geçiyor anlamıyorum...bizimkiler o kadar neden basmaz anlamıyorum...
sende bi ara coşkuya geldin Çağrı efendi...ışıklarda yanındaydım ...sanki moto gp de pol pozisyonu halindeydin...
valla benim uzun gezi tayfam denizcimuzaffer ve buraki 77 yalan yok şimdi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bende brz erken gelebilseydm keske cok sey kacırmısım ztn tam gidiodumki pınarı gördüm durdum ole takıldım onlara saolsunlar
true love..
Drift Religion
Evvet arkadaşlar biraz geç oldu ama geceyi renklendiren tüm katılımcılara çok
teşekkür eder ve bendeki resimleri görüşlerinize sunarım
Post modern moto resimleri
By ihsanhakan
hadi bakalım bulabilecekmisiniz (Kim kimdir yarışması)
By ihsanhakan
By ihsanhakan
yarışma bitmiştir işte sonuçlar
By ihsanhakan
By ihsanhakan
By ihsanhakan
By ihsanhakan
By ihsanhakan
Buraki ailesinin yeni ferdine hoşgeldin der kalıcı ve katılımcı olmasını dileriz
gezilerimizde buluşmak dileğiyle
By ihsanhakan
By ihsanhakan
By ihsanhakan
By ihsanhakan
Coşkun önceki hayatında kesin profesyonel spor kameramanıydın sen
By ihsanhakan
Semih ısrar etme kandıramazsın oynamaaaaaaammmmmm
By ihsanhakan
top peşindekileri görünce nasılda kaçıyo
By ihsanhakan
By ihsanhakan
bu adamlar nereye bakıyor
By ihsanhakan
ya geçen cuma buluşmasındaki ördekler hala burdalar be
By ihsanhakan
By ihsanhakan
By ihsanhakan
By ihsanhakan
By ihsanhakan
Pınar bunlarda istediğin resimler
By ihsanhakan
By ihsanhakan
Arkadaşlar bendeki resimler bunlar,kahve dünyasında yer problemi nedeniyle
resim çekemedim kusura bakmayın.herkese sevgilerimle
Herkes birgün MT'li olacaktır.
ayıp ama koca buluşmada herkesin kahrını çektim ve 1 fotoylamı ödüllendirildim...ben bırakıyom siteyi valla...
ya o oturan pınarrmı...heheh...aklıma küçükken gittiğim cami imamı geldi...90 lardamı neydi...ben namazda oturamıyordum...benim ayağıma basa basa o şekilde oturtmaya çalışıyodu...herif resmen ayağıyla ayağımı ezip oturmayı öğretiyordu...92 yılında Liseden arkadaşlarımla bir güzel dövdük namaz çıkışı...ne alakaysa sabah sabah aklıma geldi...
Burak abi bu Huskye benzemiyor...nerde bizim bekçi köpeği...aman dikkat edin evde ezmeyin hayvancağızı...ilk defa hayvan besleyen kişilerde görülen bir durumdur...üzerien basarsınız falan aman dikkat...
gezilere getirin artık...özel çantası olur kucakta...severler rüzgarı...
abi sonra gezilere katılmıyor ama maşşallah kocakarı gibi car car yazıyor diyolar...sırf bu intibayı yıkmak için geldiydim...yoksa sizi napcam...
abi valla kazınmış Bostancı yollarında tozun içinde Pendiğe gittik fast food yedik...nerden bilim adamlar moto gp den ihrac olduklarını...bindik bir alamete gittik kıyamete...bak sana bi önerim var..
şimci sen ben Mükremin Yenge...önce Yenibosnaya saat 13.00 ila 15.00 arası olan nişana bi uğrayak...sonracıma efenim BOY Memoşun Anadolu yakası sahildeki doğum gününe katılak...sonra evcağızımıza dağılak ne dersin
sir ihsanhakan paşam...
İhsan abi ilk fotoda amaç benim plakayı çekmekmiş gibi olmuş plaka tam gözüküyo ve diğer herşey buğulu çıkmış Vay be ne plakam varmş
elinize sağlık
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
Metecim nişan anladığım kadarıyla aile arasında biz oraya full korumalı gidersek
sevgili kardeşlerimize ayıp olur onları mahçup edebiliriz,ben 15:00de Muzoyla
Bostancı köprüsünde buluşup Mehmedin doğumgününe gidicem
Rica ederim ne demek,bu arada senin bir resmin daha vardı
Herkes birgün MT'li olacaktır.
abişin sen o olayı anlamadın galiba...Bilo bizim gelmemizi bekliyor inan...aile içi demesinin nedeni BOY Memonun planını etklememek bölmemek...o kadar saygılı çocuk...sen gelmezsen ayrı üzülebilir...benden söylemesi...zaten duracağımız yarım saat en fazla...ev ortamında değil abi...bir dernekte bildiğin nişan ambiansı...yani bir sıkıntı yok mekanda...
ama biz senin nikaha gelemedik ne desen haklısın paşam...
abi Yenibosnada merkezde bi ara sokak...inan sadece gittiğim için biliyorum...hani sokak adres falan bilmiyorum...Ama Basın Ekspres yolunda bi sapakta buluşup gidelim ordan beraber BOY a gideriz...ama muzao abiyle olan porogramınıda bozmak istemem...Hem ordan karşıya sahile geçersek 15.00 de başlayacak porogramını bozmak istemiyorum...Nişan 13.00..17.00 arası...saat 13.30 da YENİBOSNA SAPAĞINA GELMEDEN ALTUR TURİZMİN ÖNÜNDE BASIN EKSPRESTE BULUŞSAK NASIL OLUR::::
yarım saat takılsak beraber senle karşıya geçeriz...şahane olur abi...537 335 22 33...ya işin aslı bende seni bırakmak istemiyom...maksat senle km yapmak bu arada...senle ayrı bi zevk abi...çaktırma muzo buraktan bıktım artık...yeni gözdem sensin...nıhahah...
İhsanhakan Abİyle BuluŞma Konusunda AnlaŞtik...saat 13,30 Da Merter Mcdonaldsat Olucaz...yenİbosnaya NİŞana...ordan KarŞiya Boy DoĞum GÜnÜne...bİlgİnİz Olsun...
13.30 Da...İsteyen Buyursun Gelsİn Takilsin Bİze...
537 335 22 33
Arkadaşlar trafikten dolayı yetişemedim size karşıyıda pek bilmediğim az gezdim çevrede hiç motorcu görmeyince bende eve döndüm tekrar.45'lik Rock Barda dark ile karşılaştık.Şans eseri hangi gruptansın dedim motosiklet.net diyince haberleri aldım.neler yaptığınızı anlattı.Kıskançlıktan çatladım.Birer tekila içtik.Bol bol gruptan bahsettik.İnşallah diğer buluşmanızda geleceğim.Ama bu sefer telefon numarası da alacağım.Geldim bulamadım döndüm.Canım çok sıkıldı.Fotolarıda görünce içim gitti.
suç bende abicim ozman özür dilerim telimi yazmalıydım en başa :(
bu yavuz çetin seven jasmn_e hangisi resimlerden yav...
ne kadar amtör bi orgaizatör olduğum belli kimseyle ilgilenemdim bi tanıdıklarla yetine bildim alperden ders almam lazım bu konuda sıkılanlar olmuştur elbet ben hiç göz gezdiremedim yav özür dilerim.. :(
metahndro abicim sen benim yazdığımı okudunmu şu satış şartları için senin honda bayisini bi beraber ziyaret edelim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)