Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[MT İstanbul] Basketbol Maçı 07.09.2007 Cuma Saat:19:00

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kıymayın şu göççük çocuğa...Ekim :
    valla akın motoru aldın değiştin ya...seni artık tanıyamıyoz...ne bilim işte...pas vermez oldun takılmaz oldun...içimden bişiler koptu valla...çok değiştinn çoookk...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    tabanvay
    haklısın abi katılıyom sana dicemde bu herif motoru almadan önce ben tanımıyodum

ama sana destek vermeyi gönülden isterim abi

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla akın motoru aldın değiştin ya...seni artık tanıyamıyoz...ne bilim işte...pas vermez oldun takılmaz oldun...içimden bişiler koptu valla...çok değiştinn çoookk...

Abi naptın ya vur dedik öldürdün...

semih oğlum dur gaz verme ben bişeleri kurtarma peşindeyim körüklüyorsun
    AKIN FİDAN

Metehan, modifiyeli cbf150'lerle kızaklanmış Bostancı sahil yolunda kapışacaz deseydin baştan ben valla gelmezdim abicim.
    Kardeşlerin ikisi de dişlileri değişmiş bastıkça basıyolar.

Motosikleti
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi naptın ya vur dedik öldürdün...

semih oğlum dur gaz verme ben bişeleri kurtarma peşindeyim körüklüyorsun
    gazlıyom akını...

Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın abi katılıyom sana dicemde bu herif motoru almadan önce ben tanımıyodum

ama sana destek vermeyi gönülden isterim abi
    garibim bişey var sanıyo...la yok be...

Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan, modifiyeli cbf150'lerle kızaklanmış Bostancı sahil yolunda kapışacaz deseydin baştan ben valla gelmezdim abicim.

yok valla...gıngerınki normal...ama ona rağmen Cihanı geçiyor anlamıyorum...bizimkiler o kadar neden basmaz anlamıyorum...

sende bi ara coşkuya geldin Çağrı efendi...ışıklarda yanındaydım ...sanki moto gp de pol pozisyonu halindeydin...

valla benim uzun gezi tayfam denizcimuzaffer ve buraki 77 yalan yok şimdi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende brz erken gelebilseydm keske cok sey kacırmısım ztn tam gidiodumki pınarı gördüm durdum ole takıldım onlara saolsunlar
    true love..

Drift Religion

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim onların anahtarlarını alırım ben Yok yahu bende fark ettim 100 den sonra geçiyorlar nedense
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Evvet arkadaşlar biraz geç oldu ama geceyi renklendiren tüm katılımcılara çok
    teşekkür eder ve bendeki resimleri görüşlerinize sunarım
    Post modern moto resimleri

By ihsanhakan
    hadi bakalım bulabilecekmisiniz (Kim kimdir yarışması)

By ihsanhakan

By ihsanhakan
    yarışma bitmiştir işte sonuçlar

By ihsanhakan

By ihsanhakan

By ihsanhakan

By ihsanhakan

By ihsanhakan
    Buraki ailesinin yeni ferdine hoşgeldin der kalıcı ve katılımcı olmasını dileriz
    gezilerimizde buluşmak dileğiyle

By ihsanhakan

By ihsanhakan

By ihsanhakan

By ihsanhakan
    Coşkun önceki hayatında kesin profesyonel spor kameramanıydın sen

By ihsanhakan
    Semih ısrar etme kandıramazsın oynamaaaaaaammmmmm

By ihsanhakan
    top peşindekileri görünce nasılda kaçıyo

By ihsanhakan

By ihsanhakan
    bu adamlar nereye bakıyor

By ihsanhakan
    ya geçen cuma buluşmasındaki ördekler hala burdalar be

By ihsanhakan

By ihsanhakan

By ihsanhakan

By ihsanhakan

By ihsanhakan
    Pınar bunlarda istediğin resimler

By ihsanhakan

By ihsanhakan
    Arkadaşlar bendeki resimler bunlar,kahve dünyasında yer problemi nedeniyle
    resim çekemedim kusura bakmayın.herkese sevgilerimle
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Motosikleti
    ayıp ama koca buluşmada herkesin kahrını çektim ve 1 fotoylamı ödüllendirildim...ben bırakıyom siteyi valla...

ya o oturan pınarrmı...heheh...aklıma küçükken gittiğim cami imamı geldi...90 lardamı neydi...ben namazda oturamıyordum...benim ayağıma basa basa o şekilde oturtmaya çalışıyodu...herif resmen ayağıyla ayağımı ezip oturmayı öğretiyordu...92 yılında Liseden arkadaşlarımla bir güzel dövdük namaz çıkışı...ne alakaysa sabah sabah aklıma geldi...

Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buraki ailesinin yeni ferdine hoşgeldin der kalıcı ve katılımcı olmasını dileriz
    gezilerimizde buluşmak dileğiyle

:

Burak abi bu Huskye benzemiyor...nerde bizim bekçi köpeği...aman dikkat edin evde ezmeyin hayvancağızı...ilk defa hayvan besleyen kişilerde görülen bir durumdur...üzerien basarsınız falan aman dikkat...

gezilere getirin artık...özel çantası olur kucakta...severler rüzgarı...

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    ayıp ama koca buluşmada herkesin kahrını çektim ve 1 fotoylamı ödüllendirildim...ben bırakıyom siteyi valla...

ya o oturan pınarrmı...heheh...aklıma küçükken gittiğim cami imamı geldi...90 lardamı neydi...ben namazda oturamıyordum...benim ayağıma basa basa o şekilde oturtmaya çalışıyodu...herif resmen ayağıyla ayağımı ezip oturmayı öğretiyordu...92 yılında Liseden arkadaşlarımla bir güzel dövdük namaz çıkışı...ne alakaysa sabah sabah aklıma geldi...

Burak abi bu Huskye benzemiyor...nerde bizim bekçi köpeği...aman dikkat edin evde ezmeyin hayvancağızı...ilk defa hayvan besleyen kişilerde görülen bir durumdur...üzerien basarsınız falan aman dikkat...

gezilere getirin artık...özel çantası olur kucakta...severler rüzgarı...
    Sen oraya kadar gel on dakika sonra kaç ondan sonra resim iste,seni Mete
    seni

Motosikleti
    Sen oraya kadar gel on dakika sonra kaç ondan sonra resim iste,seni Mete
    seni
    abi sonra gezilere katılmıyor ama maşşallah kocakarı gibi car car yazıyor diyolar...sırf bu intibayı yıkmak için geldiydim...yoksa sizi napcam...

abi valla kazınmış Bostancı yollarında tozun içinde Pendiğe gittik fast food yedik...nerden bilim adamlar moto gp den ihrac olduklarını...bindik bir alamete gittik kıyamete...bak sana bi önerim var..

şimci sen ben Mükremin Yenge...önce Yenibosnaya saat 13.00 ila 15.00 arası olan nişana bi uğrayak...sonracıma efenim BOY Memoşun Anadolu yakası sahildeki doğum gününe katılak...sonra evcağızımıza dağılak ne dersin

sir ihsanhakan paşam...

Motosikleti
    AS125T
    İhsan abi ilk fotoda amaç benim plakayı çekmekmiş gibi olmuş plaka tam gözüküyo ve diğer herşey buğulu çıkmış Vay be ne plakam varmş
    elinize sağlık
    rock'ın roll sevmiyorsaaann
    çek çek çektir git :P

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    abi sonra gezilere katılmıyor ama maşşallah kocakarı gibi car car yazıyor diyolar...sırf bu intibayı yıkmak için geldiydim...yoksa sizi napcam...

abi valla kazınmış Bostancı yollarında tozun içinde Pendiğe gittik fast food yedik...nerden bilim adamlar moto gp den ihrac olduklarını...bindik bir alamete gittik kıyamete...bak sana bi önerim var..

şimci sen ben Mükremin Yenge...önce Yenibosnaya saat 13.00 ila 15.00 arası olan nişana bi uğrayak...sonracıma efenim BOY Memoşun Anadolu yakası sahildeki doğum gününe katılak...sonra evcağızımıza dağılak ne dersin

sir ihsanhakan paşam...
    Metecim nişan anladığım kadarıyla aile arasında biz oraya full korumalı gidersek
    sevgili kardeşlerimize ayıp olur onları mahçup edebiliriz,ben 15:00de Muzoyla
    Bostancı köprüsünde buluşup Mehmedin doğumgününe gidicem

Alıntı jasmn_e adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İhsan abi ilk fotoda amaç benim plakayı çekmekmiş gibi olmuş plaka tam gözüküyo ve diğer herşey buğulu çıkmış Vay be ne plakam varmş
    elinize sağlık
    Rica ederim ne demek,bu arada senin bir resmin daha vardı

Motosikleti
    Metecim nişan anladığım kadarıyla aile arasında biz oraya full korumalı gidersek
    sevgili kardeşlerimize ayıp olur onları mahçup edebiliriz,ben 15:00de Muzoyla
    Bostancı köprüsünde buluşup Mehmedin doğumgününe gidicem

Rica ederim ne demek,bu arada senin bir resmin daha vardı

abişin sen o olayı anlamadın galiba...Bilo bizim gelmemizi bekliyor inan...aile içi demesinin nedeni BOY Memonun planını etklememek bölmemek...o kadar saygılı çocuk...sen gelmezsen ayrı üzülebilir...benden söylemesi...zaten duracağımız yarım saat en fazla...ev ortamında değil abi...bir dernekte bildiğin nişan ambiansı...yani bir sıkıntı yok mekanda...

ama biz senin nikaha gelemedik ne desen haklısın paşam...

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    abişin sen o olayı anlamadın galiba...Bilo bizim gelmemizi bekliyor inan...aile içi demesinin nedeni BOY Memonun planını etklememek bölmemek...o kadar saygılı çocuk...sen gelmezsen ayrı üzülebilir...benden söylemesi...zaten duracağımız yarım saat en fazla...ev ortamında değil abi...bir dernekte bildiğin nişan ambiansı...yani bir sıkıntı yok mekanda...

ama biz senin nikaha gelemedik ne desen haklısın paşam...
    Benim kimseye gücenmişliğim yok yahu,Bülente ayıp olmasın diye çekiniyorum,
    yeri tam nerde ve nerde buluşalım

Motosikleti
    abi Yenibosnada merkezde bi ara sokak...inan sadece gittiğim için biliyorum...hani sokak adres falan bilmiyorum...Ama Basın Ekspres yolunda bi sapakta buluşup gidelim ordan beraber BOY a gideriz...ama muzao abiyle olan porogramınıda bozmak istemem...Hem ordan karşıya sahile geçersek 15.00 de başlayacak porogramını bozmak istemiyorum...Nişan 13.00..17.00 arası...saat 13.30 da YENİBOSNA SAPAĞINA GELMEDEN ALTUR TURİZMİN ÖNÜNDE BASIN EKSPRESTE BULUŞSAK NASIL OLUR::::

yarım saat takılsak beraber senle karşıya geçeriz...şahane olur abi...537 335 22 33...ya işin aslı bende seni bırakmak istemiyom...maksat senle km yapmak bu arada...senle ayrı bi zevk abi...çaktırma muzo buraktan bıktım artık...yeni gözdem sensin...nıhahah...

İhsanhakan Abİyle BuluŞma Konusunda AnlaŞtik...saat 13,30 Da Merter Mcdonaldsat Olucaz...yenİbosnaya NİŞana...ordan KarŞiya Boy DoĞum GÜnÜne...bİlgİnİz Olsun...

13.30 Da...İsteyen Buyursun Gelsİn Takilsin Bİze...

537 335 22 33

sende bi ara coşkuya geldin Çağrı efendi...ışıklarda yanındaydım ...sanki moto gp de pol pozisyonu halindeydin...
    Ne pol'ü ne pozisyonu yav. Klasik DD'den öğrendiğimiz sağ ayak arka frende vites 1.de pozisyonuydu o. Ben hep öyle duruyom ışıklarda. Adamlar gazcı ben gaza gelmek istemedim bu yaştan sonra.

Arkadaşlar trafikten dolayı yetişemedim size karşıyıda pek bilmediğim az gezdim çevrede hiç motorcu görmeyince bende eve döndüm tekrar.45'lik Rock Barda dark ile karşılaştık.Şans eseri hangi gruptansın dedim motosiklet.net diyince haberleri aldım.neler yaptığınızı anlattı.Kıskançlıktan çatladım.Birer tekila içtik.Bol bol gruptan bahsettik.İnşallah diğer buluşmanızda geleceğim.Ama bu sefer telefon numarası da alacağım.Geldim bulamadım döndüm.Canım çok sıkıldı.Fotolarıda görünce içim gitti.

Motosikleti
    tabanvay
    suç bende abicim ozman özür dilerim telimi yazmalıydım en başa :(

bu yavuz çetin seven jasmn_e hangisi resimlerden yav...

ne kadar amtör bi orgaizatör olduğum belli kimseyle ilgilenemdim bi tanıdıklarla yetine bildim alperden ders almam lazım bu konuda sıkılanlar olmuştur elbet ben hiç göz gezdiremedim yav özür dilerim.. :(

metahndro abicim sen benim yazdığımı okudunmu şu satış şartları için senin honda bayisini bi beraber ziyaret edelim

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suç bende abicim ozman özür dilerim telimi yazmalıydım en başa :(

bu yavuz çetin seven jasmn_e hangisi resimlerden yav...

ne kadar amtör bi orgaizatör olduğum belli kimseyle ilgilenemdim bi tanıdıklarla yetine bildim alperden ders almam lazım bu konuda sıkılanlar olmuştur elbet ben hiç göz gezdiremedim yav özür dilerim.. :(

metahndro abicim sen benim yazdığımı okudunmu şu satış şartları için senin honda bayisini bi beraber ziyaret edelim
    bankta oturarak iki bayan birde senin olduğun fotoğraf varya hakan abinin çektiklerinden 7. resim jasmn_e sol başta ki bayan, sol ha unutma
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler