bende hele şükür geldim...
güzel ama malesef kısa olan (bizim için) teşekkür ederim çok çok hemde
bende hele şükür geldim...
güzel ama malesef kısa olan (bizim için) teşekkür ederim çok çok hemde
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
bu arada babaçi ye bi çay kaşığı borcum var
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Yağmur yağacağını bildigim için gelmedim, o ter ile yağmurun altında motor kullanmak kolay olmasa gerek, ama iyi eğlenmişsiniz.
Bu akşam taxime gelin konser var DoRock Bar'da ;)
Soda Ayran Cool
arkadaslar gece nobette oldugum ıcın aranızda olamadım ama güzel bir aksam gecirdmisinz ne diyem
valla abi herkese teşekkürlerde biz basket maçı dedik... herkesler oturdu bi kenara nası iş anlamadım
pınar hanım bentavla demedimki bidaa tavla oynarmıyım senle basket dedim ben haha
görkem valla köprüde felan yakalanmışsındır diye çok kokrtum ama sağlam sana iyi haber
muharrem kardeşim kask için saol ah yağmur olmasaydı üsküdar olayı olsaydı çok süper olacaktı ama...
tencerem ve bb kusura bakmayın anladınız siz...
ihsan hakana abi mükerrem abla nerde haniii.. o gemedi ayriyetten resimleride istiyom ..
barış abi çok sağol valla iyiki kapıya kadar bırakkmamışsın ara sokaklar göl oldu çünkü...
aye unutuyorum adı yav efe miydi planör alırsan arçın olurum abicim msn aliyimde senin resmini gönderriym
korkut abicim memnun oldum tanıştığıma... mt ile geizlere devam sen boşver hyosung fun club ı (eyong duymasın)
muzaffer abi çok teşkkürler motosiklet için eyw
ertech motorun hayırlı uğurlu olsun abicim güle güle kullan kazasız belasız bol sürüşler cıbır benim ha unutma
teflon kardeşim tanıştığıma çok memnun oldum seninlede tencereyle bi cümlelik dedi kodu yaptık hakkında
sportsofficer abicim bidahaki seferede kıvırırsan gelmessen maça külahları değişiriz yeniş sayarım kendimi ona göre öyle yok maç bittikten sonra buluşma alanına gelmek...
babaçi coşkun abi memnun oldum tanıştığıma bi hafta sonu balık için gezi düzenleyelimde mt biraz balık yesin
cerrahi .. tencereden dolayı seni merak ediyodum he memnun oldum...
mete_han abi seninlede tanıştığıma memnun oldum hep merak ediyodum zaten bu honda 0 km işin bi ara konuşalım senle abi adamlarlada bi gidip görüşelim müsait bi vakitte..
başka kim kaldııı....
arslan_fb abicim maçta eşlik ettiğin için çok teşekkürler
başka başka tanışıpda adını hatırlayamadığım herkese çok teşşekkürler...
güzel bi kadroydu.. ismini yazdırandan çok yazdırmayanlar gelmişti
basket maçıda yalan oldu...
bidahada motosikletim servisten felan çıkmadan mt buluşmasına gidersem 2 olsun çok canm çekt sıkıldım bunaldım...
barış abi buarada sen beni bırakır bırakmaz yamur çöktü gecenin yarısı sığınacak yer yok eve varana kadar ayıptır sölemesi iç çamaşırıma kadar ıslandım yav ne rahmetmiş böyle bi anda başladı bitti...
bu basket maçı işini sürekli tekrarlayalım abi ertech in dediği gibi o salonda süper olur valla bi kadro çıkartırız bi ara
ula ne yazmışım yav
Bu tür buluşmaları sık sık yapsak arkadaşlar yaavv. Vallah özlettiriyonuz kendilerinizi Hepinizi öptük. denizcimuzaffer+denizcieylem+denizciforesight
Poturdak
babaçi coşkun abi memnun oldum tanıştığıma bi hafta sonu balık için gezi düzenleyelimde mt biraz balık yesin
mt ye balık yedirmek için balık halini satın almamız gerekebilir
dün akşam yol yapmaktan daha zevkliydi hava serin terlemeden muhabbetimizi yaptık tekrarlayalım kardeşler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Hatırlatma yaavv Beat bambaşka bir namıssızdı Alan arkadaş bu kadar istemeseydi satmayacaktım vallah. Ama yeni motorumuda çok sevdim ne yalan diyeyim
Sen daha benim yanıma gelecen de danışacan da, ohoooooo
Sen forumlarda gevezelik yap dur ama unutma ''Güverte Kaygandır''
Poturdak
amin akıncım amin gelmesende biz gelir alırız seni
bu arada kogo ekti bizi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aaa demeyin öle ama...Gelme sebebimi bazıları biliyor duygusal sebeplerden dolayı Alana bir an önce gidip daha çok vakit geçirmek zorundaydım
Bir daha ki İstanbul ziyaretimi büyüklerim için yapacağım...Son olanı es geçin lütfen Telafi edeceğim bana bir şans daha verin
Muzaffer abim metehan abim benim abilerim kıymayın şu göççük çocuğa...Ekim başı dediğim gibi inş evdekilerle papaz olmazsam kaçamak yapıcam...Sizleri görmeye oturup hoş sohbet etmeye...
AKIN FİDAN
[QUOTE=ultraukala;800351]...kıymayın şu göççük çocuğa...QUOTE]
onası laf len tepiyesiz...
acitasyon yapma bakiim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)