Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] Basketbol Maçı 07.09.2007 Cuma Saat:19:00

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı dinmeyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    efe verdiğin anlık doğru kararla 6 kişiyi hasta olmaktan kurtardın. bundan sonra günün ne zaman biteceği konusunda senden başka lider tanımam.
    Estafurullah abi

Bu arada son dakka golü cidden çok sempatikti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dinmeyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 RR 8
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asıl barış abi nerde en son ayrılırken yagmaz dedi 3dakka sonra sagnak başladı direk
    yağmur falan yağmaz dedim 30 saniye sonra yağmur, 3 dk sonra sağanak başladı ehuehuehe. sağanağın geçmesini söğütlüçeşmede sığındığım köprünün altında bi sigara yakarak bekledim. kuru ve emniyetli bi yerde yağmuru seyretmek kadar keyifli şey yok.
    sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    efe verdiğin anlık doğru kararla 6 kişiyi hasta olmaktan kurtardın. bundan sonra günün ne zaman biteceği konusunda senden başka lider tanımam.
    5...

şaka yapıyorum ben de ucundan yırttım
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yağmur falan yağmaz dedim 30 saniye sonra yağmur, 3 dk sonra sağanak başladı ehuehuehe. sağanağın geçmesini söğütlüçeşmede sığındığım köprünün altında bi sigara yakarak bekledim. kuru ve emniyetli bi yerde yağmuru seyretmek kadar keyifli şey yok.
    benm altından gectigim tek altgecit o kaskın uzernde araba kalan yerdi orda durmam benmde bi arabanın altında kalmam demek olurdu ayrıca bostancıdan snr yagmur yoktu burda hala bulut bile yok maltepede
    bidaha deniz kenarı için butarafları secelim kötü havalarda
    true love..

Drift Religion

MT olarak katıldığım ilk buluşmaydı ve benim için oldukça keyifli bi buluşma oldu.. herkese teşekkürler..

yağmurdan 5 dk farkla yırttım eve girdim ve gök delindi resmen

e vetolar da gerekiyor haliyle yağacak dedik di mi

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir buluşma olmuş ya keşke aranızda olabilseydim...Kalbim buruk oluveriyor sizleri böle görünce siz uzaklarda ben uzanmış sizsiz olmaz sizsiz olmaz

Kısmet başka zamana artık ekim başı yağmur çamur bir İstanbul ziyareti düşünüyorum...Ara uzun olacak ama idare ediverin gari...

Pşştt leyn aldın mı süper sevindim ya...Allah kazasız belasız kullanmaya nasip eder inş...Çok mutlu oldum...NOlur ekim başı geldiğimde ıslatalım

Tencerem BB'ye selamlarımı ilet Pm'den ikinizinde msn'lerinizi istiyorum...Emir büyük yerden iletmem gerekiyor

Yakın zamanda görüşmek üzere...
    Akıncım gözlerim seni ve Burcu ' yu aradı resmen ama uzaktınız :( umarım seneye ikiniz de burda olursunuz, yarım kalan bi geceyi çok daha güzel anlarla telafi edeceğim söz veriyorum

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Herkese selamlar,
    Basket maçını izleme bahanesiyle geldiğim geceden, sohbet ve güzel ortamdan dolayı hiç basket izlemeksizin döndüm. Buluşmada tanıştığım herkese teşekkür ederim. Güzel bir buluşmaydı. Bi dahaki basket maçına görüşürüz...
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

Motosikleti
    AS125T
    Mt le ilk buluşmamdı ve Çok güsel bi geceydi ..Biraz erken kalkmak zorunda kaldım ama yine de sizinle aynı ortamı paylaşmak çok büyük zevkti.. erken kalktığım için yağmurla ilgili bi problemim olmadı ama caddebostanın sahil yolu çok kötüydü tekerlerim ince olduğu için çok zorlandım ama sağsalim eve döndüm Böyle bi etkinlikten haberdar ettiin için çok saol görkemm
    yaşasın mt
    rock'ın roll sevmiyorsaaann
    çek çek çektir git :P

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Arkadaşlar hepinize tek tek tek teşekkür ederim. Çok keyifli tadı damakta kalan bi buluşma oldu. Gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı benden söylemesi
    Metehan ayıptır abi yaa adamları zorla götürüyosun garibin aklı kalmış buluşmamızda yazıktır günahtır bırak bu işleri
    Semih oolum ayıptır be insan utanır... Abi bu ne diyo bana biliyo musunuz? Daha tavladan kazandığım gidonumu görememişim gel motoruna tavla oynayalım diyo.. Yaw bi git işine yaaaa....
    Ertech tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni motorun. Güle güle bin inşallah. Çok beğendim ama binmeden bırakmam haberin olsun :D
    Hakan abim buluşmalarımızın vazgeçilmezi zaten. Teşekkür ediyorum yine buluşmaların tadına tat kattığı bizi yalnız bırakmadığı için..
    Yeni arkadaşların hepsiyle tanışmaktan memnun oldum. Eve giderken dönüp bizle kahve içenden yemek ısmarlayandan çakmak verenden :D Sağolun centilmen motorcular..
    Yalnız ben yağmura kısa sürede olsa yakalandım.. Kartalda arkadaşımla buluştum anadolu yakasında kalacağım için. O da arkadaşını bırakıp geleceğini söyledi ve saat 1'e kadar motor üstünde yağmur altında öylece bekledim. Nete girip geldiğimi söyleyemedim çünkü gece 02:20 de uyudum 05:15 te uyandım
    Tekrarlayalım bu buluşmayı lütfeeennnn

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Buluşmaya gelebilen gelemeyen tüm MT ailesine selamlar. Dün akşam hasret giderdik epeydir görüşemediğimiz dostlarımızla, bir türlü tanışma fırsatı yakalayamadığımız ama gıyaben birbirimizi bildiğimiz dostları görmekte çok güzeldi. Basket oynayamadım omuz şeysimden dolayı amaoynasaydım alayınızı yenerdim
    Herkese çok teşekkürler, bir dahaki buluşmaya kadar kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Poturdak

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    benden başka resim çeken yok galiba
    resimlere devamm

yüzlerdeki şu mutlu ifadelere bakarmısınız herkez memnundu bu akşamdan

ben çay içeceğimiz mekana giderken kayboldum,cerrahi diye peşinden gittiğim şahıs bir cafenin önünde durdu kaskını çıkardı one bu adam bizim adam değil ben öylece kalakaldım biraz bekledim kimse yanımdan geçmedi tesadüfem takımı buldum sonra.tek kaybolan ben değilmişim pınar ve yanındaki arkadaşlarda benden sonra geldiler

işte dediğim gibi menüyü anlamakta oldukça zorlandık

pınar ve metalgod cafeye giriş yaparken

çay servisi boş fincan ve yanında bu şekilde bir faunusla geliyor

Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık araba var
    merhabalar arkadaşlar
    herkese dün akşam için teşekkürler biraz erken kalkmak zorunda kaldık ama telafi ederim bi daha ki sefere
    dün akşam yola çıkarken rüzgar vardı ve köprüden nasıl geçicez diye düşünüyordum ancak köprüde rüzgardan eser kalmamıştı çok rahat geçtik
    sora artçımı (tugcetugce) rumeli hisarına bıraktım acaip trafik vardı ordan dönüşe geçtim tabe gene trafik
    neyse ki beşiktaşı geçtikten sonra trafik açıldı ve bende hızımı artırmaya başladım çünkü karşımda her 5 saniyede bir şimşekler çakıyordu ve yağmamasını diliyordum
    sonra içimden bi ses eve gidene kadar yağmıcak dedi
    garaja girdiğimde şimşekler çakmaya dewam ediyor ve acaip gök gürlüyordu
    neyseki eve gelmiştim eve girdim odama geçtim 5 dk sonra müthiş bir fırtına koptu dışarda inş. dedim dışarda olan arkadaşım kalmamıştır diye düşündüm
    hepinizi gördüğüme sevindim dün akşam MT ailemi çok seviyorum sağlıcakla kalın
    bide bu topiğe bi göz atın bakem
    http://www.motosiklet.net/forum/duyu...t-20-00-a.html
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kısa da olsa aranızda olmak güzeldi. Aslında daha uzun kalacaktım ama bizim cbf150 klanı ve klan reisi Metehandro bırakmadı.

Yalnız orada birşey dikkatimi çekti, bir bayan arkadaş Metehan'a sanki nickiymiş gibi siz Pandasınız değil mi, merhaba dedi. Adamın ismini bilmeyen pandayı biliyo.

Darkdiamond gazoz için tekrar teşekkürler. Bir dahakine bendensin ona göre. Komtan kısa da olsa sohbete teşekkürler. Cruisercı nickini hatırlayamadığım abilerim özellikle Kadıköy'den bize liderlik eden abiyi de tanımaktan zevk duydum. Umarım daha uzun takıldığım bir buluşmada daha çok sohbet ederiz.

Son olarak bizim tayfa başta Metehan olmak üzere, Cihan ve Oğuz keyifli bir akşamdı hepinizi tanımaktan memnun oldum. Nice buluşmalara diyelim.

dostum kimdi o ya...farketmedim valla...

Bende sizlerle vakit geçirmekten büyük keyif aldım...sağolun varolun...

Abi Cihanla Gınger Oğuz E5 ten 130 a kapadıla gittiler...ben 120 ile yakalayamadım ...e abi E5 te 2 deli bir veli bastık gittik evcağızımıza...seviyorum ben kankalarımı ya...cbfci olsun çamurdan olsun...

eylem ve jasmıne ablayıda göremedim üzüldüm...Çağrıyada dedikki ya biz ya MT...garibim çaresiz kaldı....Pınarcım bende olmak isterdim inan ama verilmiş sözler vardı....selamlar saygılar hepinize...

bide metalgodu çok sevdim...ona bi 600 RR alıcam bu pazara(sayısal sonuclarından sonra)

ektiğimiz için üzgünüz sizi ....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Comet
    mete-han sen nicki değiştir artık be

ne olacağına da sitede anket yapalım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    babiş valla benle bir tayfa sırf bu etiketi yapıştırmak için uğraşıyor...

Bknz...Konu Dışı Topikleri...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Dün gece yağışdan dolayı kadıköyde bir kaza olmuş.
    Hayatını kaybeden arkadaşların ailelerine allah sabır versin.
    Bu tür hava koşullarında lütfen daha dikkatli olalım.

KADIKÖY'DE MOTOSİKLET KAZASI: 2 ÖLÜ

Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Gece yağan yağmur sonrası kayganlaşan yolda bariyerlere çarpan motosiklette bulunan iki kişi yaşamını yitirdi.

İstanbul'da gece aniden bastıran yağmur beraberinde kazaları da getirdi. Kadıköy'de bir motosiklet kayarak bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan iki kişi hayatını kaybetti. Motosikletin sürücüsü Gökhan Çiftçioğlu'nun uzun zamandandır yelken sporuyla uğraştığı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nde dereceleri olduğu öğrenildi.

Kaza saat 02:00 sıralarında Boğaziçi Köprü yolu Fikirtepe mevkiinde meydana geldi. Gökhan Çiftçioğlu (29)'nun kullandığı ve arkada bir arkadaşının olduğu 34 VF 9026 plakalı motosiklet yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyere vuran motosiklette bulunan Çiftçioğlu ve arkadaşı taklalar atarak yola düştü. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde iki gencin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazada can veren Çiftçioğlu ve arkadaşının cansız bedeni olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden diğer şahsın eşinin hamile olduğu ve tatil için Çiftçioğlu'nun yanına geldiği öğrenildi. 29 yaşındaki Gökhan Çiftçioğlu'nun İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olduğu ve Marmara Yelken Kulübü'nde spor yaptığı öğrenildi. Birçok başarısı bulunan Çiftçioğlu'nun 10 Eylül 2005'te düzenlenen II. Fenerbahçe Festival Yarışları, 23 Nisan 2006'da düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası gibi birçok yarışmada dereceleri olduğu belirtildi.

Motosikleti
    Bu aralar 4 teker takılıyorum...
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnız ben yağmura kısa sürede olsa yakalandım.. Kartalda arkadaşımla buluştum anadolu yakasında kalacağım için. O da arkadaşını bırakıp geleceğini söyledi ve saat 1'e kadar motor üstünde yağmur altında öylece bekledim. Nete girip geldiğimi söyleyemedim çünkü gece 02:20 de uyudum 05:15 te uyandım
    Tekrarlayalım bu buluşmayı lütfeeennnn
    Pınarr cığım hani sen arkadaşınla buluşmayı beklerken yanında olup seninle beraber bekleyen ve aynı yağmura ve rüzgara üzerindeki ince tişört ve file montla yakalanan arkadaş varya, şifayı kapmış durumda ve şu an ıhlamur takviyesi yapıyor kendine...
    [B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Abiler nasıl işdir anlamadım.Buluşmaya bende geliyordum saat 21 de yola çıktım fakat sahildeki bütün potaları gezmeme rağmen sizleri bulamadım.Ya maçı erken bitirdiniz yada yağmur yüzünden dağıldınız.Okadarda baktım sağa sola migrosun oraya ama yoksunuz.Geçen sefer sabahlara kadar takılan ekip birden nereye kayboldu
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler nasıl işdir anlamadım.Buluşmaya bende geliyordum saat 21 de yola çıktım fakat sahildeki bütün potaları gezmeme rağmen sizleri bulamadım.Ya maçı erken bitirdiniz yada yağmur yüzünden dağıldınız.Okadarda baktım sağa sola migrosun oraya ama yoksunuz.Geçen sefer sabahlara kadar takılan ekip birden nereye kayboldu
    Hangi migrosa baktın sen? 22:30'a kadar ordaydık belkide daha fazla...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Motosikleti
    Comet
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tam teşkilat gelmişin forma filan millet korktu senle oynamaya

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maltepe migros,Geçenki buluşmanın olduğu yer hiç motor topluluğuda görmedim
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

12. sayfa BirinciBirinci ... 21011121314 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler