sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
true love..
Drift Religion
MT olarak katıldığım ilk buluşmaydı ve benim için oldukça keyifli bi buluşma oldu.. herkese teşekkürler..
yağmurdan 5 dk farkla yırttım eve girdim ve gök delindi resmen
e vetolar da gerekiyor haliyle yağacak dedik di mi
Akıncım gözlerim seni ve Burcu ' yu aradı resmen ama uzaktınız :( umarım seneye ikiniz de burda olursunuz, yarım kalan bi geceyi çok daha güzel anlarla telafi edeceğim söz veriyorum
Herkese selamlar,
Basket maçını izleme bahanesiyle geldiğim geceden, sohbet ve güzel ortamdan dolayı hiç basket izlemeksizin döndüm. Buluşmada tanıştığım herkese teşekkür ederim. Güzel bir buluşmaydı. Bi dahaki basket maçına görüşürüz...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Mt le ilk buluşmamdı ve Çok güsel bi geceydi ..Biraz erken kalkmak zorunda kaldım ama yine de sizinle aynı ortamı paylaşmak çok büyük zevkti.. erken kalktığım için yağmurla ilgili bi problemim olmadı ama caddebostanın sahil yolu çok kötüydü tekerlerim ince olduğu için çok zorlandım ama sağsalim eve döndüm Böyle bi etkinlikten haberdar ettiin için çok saol görkemm
yaşasın mt
rock'ın roll sevmiyorsaaann
çek çek çektir git :P
Arkadaşlar hepinize tek tek tek teşekkür ederim. Çok keyifli tadı damakta kalan bi buluşma oldu. Gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı benden söylemesi
Metehan ayıptır abi yaa adamları zorla götürüyosun garibin aklı kalmış buluşmamızda yazıktır günahtır bırak bu işleri
Semih oolum ayıptır be insan utanır... Abi bu ne diyo bana biliyo musunuz? Daha tavladan kazandığım gidonumu görememişim gel motoruna tavla oynayalım diyo.. Yaw bi git işine yaaaa....
Ertech tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni motorun. Güle güle bin inşallah. Çok beğendim ama binmeden bırakmam haberin olsun :D
Hakan abim buluşmalarımızın vazgeçilmezi zaten. Teşekkür ediyorum yine buluşmaların tadına tat kattığı bizi yalnız bırakmadığı için..
Yeni arkadaşların hepsiyle tanışmaktan memnun oldum. Eve giderken dönüp bizle kahve içenden yemek ısmarlayandan çakmak verenden :D Sağolun centilmen motorcular..
Yalnız ben yağmura kısa sürede olsa yakalandım.. Kartalda arkadaşımla buluştum anadolu yakasında kalacağım için. O da arkadaşını bırakıp geleceğini söyledi ve saat 1'e kadar motor üstünde yağmur altında öylece bekledim. Nete girip geldiğimi söyleyemedim çünkü gece 02:20 de uyudum 05:15 te uyandım
Tekrarlayalım bu buluşmayı lütfeeennnn
Buluşmaya gelebilen gelemeyen tüm MT ailesine selamlar. Dün akşam hasret giderdik epeydir görüşemediğimiz dostlarımızla, bir türlü tanışma fırsatı yakalayamadığımız ama gıyaben birbirimizi bildiğimiz dostları görmekte çok güzeldi. Basket oynayamadım omuz şeysimden dolayı amaoynasaydım alayınızı yenerdim
Herkese çok teşekkürler, bir dahaki buluşmaya kadar kazasız belasız sürüşler dilerim.
Poturdak
benden başka resim çeken yok galiba
resimlere devamm
yüzlerdeki şu mutlu ifadelere bakarmısınız herkez memnundu bu akşamdan
ben çay içeceğimiz mekana giderken kayboldum,cerrahi diye peşinden gittiğim şahıs bir cafenin önünde durdu kaskını çıkardı one bu adam bizim adam değil ben öylece kalakaldım biraz bekledim kimse yanımdan geçmedi tesadüfem takımı buldum sonra.tek kaybolan ben değilmişim pınar ve yanındaki arkadaşlarda benden sonra geldiler
işte dediğim gibi menüyü anlamakta oldukça zorlandık
pınar ve metalgod cafeye giriş yaparken
çay servisi boş fincan ve yanında bu şekilde bir faunusla geliyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
merhabalar arkadaşlar
herkese dün akşam için teşekkürler biraz erken kalkmak zorunda kaldık ama telafi ederim bi daha ki sefere
dün akşam yola çıkarken rüzgar vardı ve köprüden nasıl geçicez diye düşünüyordum ancak köprüde rüzgardan eser kalmamıştı çok rahat geçtik
sora artçımı (tugcetugce) rumeli hisarına bıraktım acaip trafik vardı ordan dönüşe geçtim tabe gene trafik
neyse ki beşiktaşı geçtikten sonra trafik açıldı ve bende hızımı artırmaya başladım çünkü karşımda her 5 saniyede bir şimşekler çakıyordu ve yağmamasını diliyordum
sonra içimden bi ses eve gidene kadar yağmıcak dedi
garaja girdiğimde şimşekler çakmaya dewam ediyor ve acaip gök gürlüyordu
neyseki eve gelmiştim eve girdim odama geçtim 5 dk sonra müthiş bir fırtına koptu dışarda inş. dedim dışarda olan arkadaşım kalmamıştır diye düşündüm
hepinizi gördüğüme sevindim dün akşam MT ailemi çok seviyorum sağlıcakla kalın
bide bu topiğe bi göz atın bakem
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...t-20-00-a.html
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
dostum kimdi o ya...farketmedim valla...
Bende sizlerle vakit geçirmekten büyük keyif aldım...sağolun varolun...
Abi Cihanla Gınger Oğuz E5 ten 130 a kapadıla gittiler...ben 120 ile yakalayamadım ...e abi E5 te 2 deli bir veli bastık gittik evcağızımıza...seviyorum ben kankalarımı ya...cbfci olsun çamurdan olsun...
eylem ve jasmıne ablayıda göremedim üzüldüm...Çağrıyada dedikki ya biz ya MT...garibim çaresiz kaldı....Pınarcım bende olmak isterdim inan ama verilmiş sözler vardı....selamlar saygılar hepinize...
bide metalgodu çok sevdim...ona bi 600 RR alıcam bu pazara(sayısal sonuclarından sonra)
ektiğimiz için üzgünüz sizi ....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete-han sen nicki değiştir artık be
ne olacağına da sitede anket yapalım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
babiş valla benle bir tayfa sırf bu etiketi yapıştırmak için uğraşıyor...
Bknz...Konu Dışı Topikleri...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Dün gece yağışdan dolayı kadıköyde bir kaza olmuş.
Hayatını kaybeden arkadaşların ailelerine allah sabır versin.
Bu tür hava koşullarında lütfen daha dikkatli olalım.
KADIKÖY'DE MOTOSİKLET KAZASI: 2 ÖLÜ
Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Gece yağan yağmur sonrası kayganlaşan yolda bariyerlere çarpan motosiklette bulunan iki kişi yaşamını yitirdi.
İstanbul'da gece aniden bastıran yağmur beraberinde kazaları da getirdi. Kadıköy'de bir motosiklet kayarak bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan iki kişi hayatını kaybetti. Motosikletin sürücüsü Gökhan Çiftçioğlu'nun uzun zamandandır yelken sporuyla uğraştığı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nde dereceleri olduğu öğrenildi.
Kaza saat 02:00 sıralarında Boğaziçi Köprü yolu Fikirtepe mevkiinde meydana geldi. Gökhan Çiftçioğlu (29)'nun kullandığı ve arkada bir arkadaşının olduğu 34 VF 9026 plakalı motosiklet yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyere vuran motosiklette bulunan Çiftçioğlu ve arkadaşı taklalar atarak yola düştü. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde iki gencin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kazada can veren Çiftçioğlu ve arkadaşının cansız bedeni olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden diğer şahsın eşinin hamile olduğu ve tatil için Çiftçioğlu'nun yanına geldiği öğrenildi. 29 yaşındaki Gökhan Çiftçioğlu'nun İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olduğu ve Marmara Yelken Kulübü'nde spor yaptığı öğrenildi. Birçok başarısı bulunan Çiftçioğlu'nun 10 Eylül 2005'te düzenlenen II. Fenerbahçe Festival Yarışları, 23 Nisan 2006'da düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası gibi birçok yarışmada dereceleri olduğu belirtildi.
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
Abiler nasıl işdir anlamadım.Buluşmaya bende geliyordum saat 21 de yola çıktım fakat sahildeki bütün potaları gezmeme rağmen sizleri bulamadım.Ya maçı erken bitirdiniz yada yağmur yüzünden dağıldınız.Okadarda baktım sağa sola migrosun oraya ama yoksunuz.Geçen sefer sabahlara kadar takılan ekip birden nereye kayboldu
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)