Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] Basketbol Maçı 07.09.2007 Cuma Saat:19:00

REKLAM ALANI
    mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam 150'nin altına inmedim ve sanırım o yüzden yağmura yakalanmadım, yoksa işim yaştı.

Bu yüzden E5'e girince sizden mecburen koptum, umarım üşütmezsin, nane limon kaynat kendine, geçmiş olsun.
    iiki takılmadım sana senide yavaşlatıcaktım yoksa boş yere asıl barış abi nerde en son ayrılırken yagmaz dedi 3dakka sonra sagnak başladı direk
    true love..

Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Sanırım en şansızımız görkemdi diyicem ama o da ıslanmaktan keyif almışa benziyor.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tencere
    Yaparız abi hayat uzun , elbet yaparız bir sabahlama....
    Bugün yapsaydık birkaçımız sağ çıkamayabilirdi... Ben idda ediyorum yağmur tecrübesi olmayan bir adam benim bgn geçtiğim köprüden geçemez motoru bırakır dönerdi.

aYe
    Ben çok severim yağmuru... Sağanakta buradan tekirdağa gitmişliğim var , fakat bugünkü köprü olayı hayatımda görmediğim bir olaydı valla... Abartısız söylüyorum yağmur soldan sağa yağıyordu
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Güzel bir buluşma olmuş ya keşke aranızda olabilseydim...Kalbim buruk oluveriyor sizleri böle görünce siz uzaklarda ben uzanmış sizsiz olmaz sizsiz olmaz

Kısmet başka zamana artık ekim başı yağmur çamur bir İstanbul ziyareti düşünüyorum...Ara uzun olacak ama idare ediverin gari...

Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende eve soktum motoru yağmur başladı.

İlk defa bu kadar şanslıydım. Cıbırım olsaydı ıslanmıştım

Pşştt leyn aldın mı süper sevindim ya...Allah kazasız belasız kullanmaya nasip eder inş...Çok mutlu oldum...NOlur ekim başı geldiğimde ıslatalım

Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine harika yine çok eğlenceli bi akşam oldu.. Yıllar sonra basket oynamanın hafif ağrıları ve neşeli muhabbetin tadı var bende.. Forumdan tanıdığım ama yüzyüze ilk kez gördüğüm çok güzel insanlarlada tanıştım yine.. Herkese çok teşekkürler tekrar..

Yağmur yüzünden veto gelince benzinciden eve kaçmak zorunda kaldım ama o ekiple bi üsküdar sabahlamasında kaldı aklım.. İnşallah bigün aradan çıkarırız..

k0rkut Hoşgedin aramıza üstadım.. Umarım bi sonrakine daha uzun muhabbet etme şansımız olur.. Merakımıza haiz çok şey var sende..
    Tencerem BB'ye selamlarımı ilet Pm'den ikinizinde msn'lerinizi istiyorum...Emir büyük yerden iletmem gerekiyor

Yakın zamanda görüşmek üzere...
    AKIN FİDAN

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Yağmur yüzünden veto gelince benzinciden eve kaçmak zorunda kaldım ama o ekiple bi üsküdar sabahlamasında kaldı aklım.. İnşallah bigün aradan çıkarırız..

k0rkut Hoşgedin aramıza üstadım.. Umarım bi sonrakine daha uzun muhabbet etme şansımız olur.. Merakımıza haiz çok şey var sende..
    İlk veto eden benmiydim bilmiyorum ama en son evlere diyen bendim, ve iykide öyle yapmışız.

Üsküdar işine garanti gözüyle bak, benimde aklım kaldı, en kısa zamanda üsküdar buluşması yaparız.

Korkut için söylediklerine aynen katılıyorum +1

Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iiki takılmadım sana senide yavaşlatıcaktım yoksa boş yere asıl barış abi nerde en son ayrılırken yagmaz dedi 3dakka sonra sagnak başladı direk
    Demekki kadıköy kartal arasını 3dk da alıyomuşum.

Kayıtlara geçsin bu.

Benim büyük büyük dedem apaçiymiş.

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hiç mühim değil cloud (çağrı) kardeşim.Afiyet bal şeker olsun. (ismi karıştırmadım dimi?)
    Korkut hoşgeldin arkadaşım.
    Biz gittikten sonrada eğlence devam etmiş anlaşılan.Keşke biraz daha otursaydınız,bakın dışarısı sakin şimdi.Herkesin sağsalim gitmesi tek dileğimiz.Hakan abi,ismini unuttuğum diğer cruiser'ci abim,Pınar,Jasmin_e,tuğçetuğçe,Alper,ten cere,teflon,CERRAHİ ve unuttuğum arkadaşlarda inşallah cevap yazınca herkesten haber almış olucaz.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Umarım yağmur Pazar'a sarkmaz da güzel bir doğumgünü kutlarız...

Bu arada , aYe , 1000rr için teşekkürler tekrardan.
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Umarım yağmur Pazar'a sarkmaz da güzel bir doğumgünü kutlarız...

Bu arada , aYe , 1000rr için teşekkürler tekrardan.
    Görkemcim rica ederim, size bir şey olur diye gerçekten korktum biraz, yol bozuk, trafik allak pullak, artçın var.

Allaha şükürler olsun sağ salim geldiniz.

Kısmet olursa güzel temiz açık yolda yine tecrübe edersin.

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    aye sen yolda bir Z 750 geçtin mi? :D

bende e-5 ten gittim sen gazladın sandım gazlıyorum gazlıyorum yakalayamıyorum ...

demek ben öndeymişim

Akın

Çok teşekkür ederim... Gel sen yeterki ıslatmazmıyız... Belki ben bi hafta sonu kaçar gelirim...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Abi bana şöyle açık kapı bırakma bak
    Sen merak etme abi ben onun bilincindeydim ona göre kullandım
    Artçıyla zaten asla gereksiz atraksiyonlara girmem...
    Ama yüksek devirlerdeki Jardine sesine hasta oldum...

Ultraukala
    Akınım hemen gönderiyorum msnleri.. Emrin geldiği yere de BB ve benden selamlar ilet...

Aye
    Üsküdar olayı mutlaka olsun.. Sabahlar olmasın hatta Hatta K0rkut hocayıda İstanbul'da kıstıralım o ara yapalım..

ErTech
    Babacım kusura bakma ama kızdım sana mekandan çıkışta.. Henüz iki gün olmuş ama çok yükleniyosun makinaya.. Dur bi tepkilerini öğren.. Senden çok ben sevindim, üzme bizi sonra..

Görkem
    Kanka bu uzun hayat Kiev'de misafir olma şansını verecekmi acaba bana.. O kadar uzun yaşayabilecekmiyim..

Dinmeyen
    Abi mutlaka görüşmeye devam edelim.. Bak basket maçı yanıltmasın seni son derece paylaşımcıyımdır
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    ErTech
    Babacım kusura bakma ama kızdım sana mekandan çıkışta.. Henüz iki gün olmuş ama çok yükleniyosun makinaya.. Dur bi tepkilerini öğren.. Senden çok ben sevindim, üzme bizi sonra..
    Haklısın ama fazla asıldığımın farkında değilim ki... Temkinki davranmaya gayret gösteriyorum daha fazla göstermeye çalışırım
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

bende e-5 ten gittim sen gazladın sandım gazlıyorum gazlıyorum yakalayamıyorum ...

demek ben öndeymişim
    Abi senin büyük büyük deden apaçilerin kabile şefiymiş.

Benimde dikkatimi çekti, hiç motor geçmedim.

@Gorkem

Bilinçli olduğunun farkındayım tabide sonuçta başınıza bişey gelse suçluluk hissi beni yıkardı.

Neyseki herşey süperdi, hiç bir sorun olmadı.

Umarım buluşmaya gelen herkes sağ salim evine dönmüştür.

Pc başına geçen bir "geldim" yazarsa çok iyi olur, bir çok arkadaş meraktadır eminimki.

Açık kapıda kalsın, bence sakıncası yok, hava alırız.

Tencere
    Tabi abi sana kievde kapım her zaman açık... Bir gideyim yerleşeyim hepinizi bekliyorum misafir

Bana kalırsa herkes sağ sağlim varmıştır evine... En son Avrupaya geçen bendim sanırım. Anadoluda da siz vardınız neyse ki yağmurdan kaçabilmişsiniz.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Aye
    Üsküdar olayı mutlaka olsun.. Sabahlar olmasın hatta Hatta K0rkut hocayıda İstanbul'da kıstıralım o ara yapalım..

ErTech
    Üsküdarda bir kaç gece sabahladık, gerçekten müthiş bir yer, Dinmeyen(Barış) mekan seçimi konusunda çok iyi.

Korkut'u kattık zaten aileye, iki güne kalmaz bağımlı olur.

ErTech bende kızdım sana "3dk da geldim" sevincimi kursağımda bıraktın, teessüf ederim.

Karşı ekibinden BB sapasağlim Teflon sırılsıklam gitti eve Teflon hatta eve bile gidemeden yarı yolda başka bi evine sığınmak zorunda kalmış..

Aye

Abi senin gözünde bi apaçilik seziyorum zaten ama haa.. Ne dedi K0rkut hoca önce planör
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06

demek ben öndeymişim

Akın

Çok teşekkür ederim... Gel sen yeterki ıslatmazmıyız... Belki ben bi hafta sonu kaçar gelirim...

o zaman ilk sen gel Hatta istediğin hafta sonu gel bekliyorum...Kapım sana her zaman açık biliyorsun...Ama ıslatma işi ramazandan soraya bırakalım Geldi çattı yaw...

Ultraukala
    Akınım hemen gönderiyorum msnleri.. Emrin geldiği yere de BB ve benden selamlar ilet...

ErTech
    Selamlarını iletiyorum en kısa zamanda...Ayrıca ertekin dikkatli olmanı canı gönülden istiyorum...
    AKIN FİDAN

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Aye

Abi senin gözünde bi apaçilik seziyorum zaten ama haa.. Ne dedi K0rkut hoca önce planör
    Birazdan, başlangıç için Concorde nasıl?, sizce hangi jet daha iyi?, F16 ile ses duvarını deliyorum, acaba ozona zararı var mı? başlıklı konuları açıcam.

dinmeyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 RR 8
    ertekin, hasan, ümit, semih ve yakup kardeşlerime teşekkürler, hepsini çok sevdim, 10 numara maç oldu.

spor yapmayan arkadaşlar da çimlerde sohbet ettiler, herkes iyi vakit geçirdi. bir de Nergis le tanıştık, o da son dakika golü oldu.

spor organizasyonlarını standart periyodik aktiviteler haline getirelim. ertekin pendik belediyesinin tesisinden bahsetti: kapalı salon, nizami oyun alanı, nizami potalarda ücretsiz basket oynama imkanımız var.

42 bin üyeli forumdan 6 sporcu çıkartabiliriz inşallah.

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Barış

Abi ben sana yağacak dedim demi, bak içeri girdim sağnak bastırdı.
    efe verdiğin anlık doğru kararla 6 kişiyi hasta olmaktan kurtardın. bundan sonra günün ne zaman biteceği konusunda senden başka lider tanımam.
    sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw nişandan bir türlü salmadılar beni olmadı valla takım elbiseler içinde tıkıldım kaldım

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler