Sanırım en şansızımız görkemdi diyicem ama o da ıslanmaktan keyif almışa benziyor.
Tencere
Yaparız abi hayat uzun , elbet yaparız bir sabahlama....
Bugün yapsaydık birkaçımız sağ çıkamayabilirdi... Ben idda ediyorum yağmur tecrübesi olmayan bir adam benim bgn geçtiğim köprüden geçemez motoru bırakır dönerdi.
aYe
Ben çok severim yağmuru... Sağanakta buradan tekirdağa gitmişliğim var , fakat bugünkü köprü olayı hayatımda görmediğim bir olaydı valla... Abartısız söylüyorum yağmur soldan sağa yağıyordu
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Güzel bir buluşma olmuş ya keşke aranızda olabilseydim...Kalbim buruk oluveriyor sizleri böle görünce siz uzaklarda ben uzanmış sizsiz olmaz sizsiz olmaz
Kısmet başka zamana artık ekim başı yağmur çamur bir İstanbul ziyareti düşünüyorum...Ara uzun olacak ama idare ediverin gari...
Pşştt leyn aldın mı süper sevindim ya...Allah kazasız belasız kullanmaya nasip eder inş...Çok mutlu oldum...NOlur ekim başı geldiğimde ıslatalım
Tencerem BB'ye selamlarımı ilet Pm'den ikinizinde msn'lerinizi istiyorum...Emir büyük yerden iletmem gerekiyor
Yakın zamanda görüşmek üzere...
AKIN FİDAN
İlk veto eden benmiydim bilmiyorum ama en son evlere diyen bendim, ve iykide öyle yapmışız.
Üsküdar işine garanti gözüyle bak, benimde aklım kaldı, en kısa zamanda üsküdar buluşması yaparız.
Korkut için söylediklerine aynen katılıyorum +1
Demekki kadıköy kartal arasını 3dk da alıyomuşum.
Kayıtlara geçsin bu.
Benim büyük büyük dedem apaçiymiş.
Hiç mühim değil cloud (çağrı) kardeşim.Afiyet bal şeker olsun. (ismi karıştırmadım dimi?)
Korkut hoşgeldin arkadaşım.
Biz gittikten sonrada eğlence devam etmiş anlaşılan.Keşke biraz daha otursaydınız,bakın dışarısı sakin şimdi.Herkesin sağsalim gitmesi tek dileğimiz.Hakan abi,ismini unuttuğum diğer cruiser'ci abim,Pınar,Jasmin_e,tuğçetuğçe,Alper,ten cere,teflon,CERRAHİ ve unuttuğum arkadaşlarda inşallah cevap yazınca herkesten haber almış olucaz.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Umarım yağmur Pazar'a sarkmaz da güzel bir doğumgünü kutlarız...
Bu arada , aYe , 1000rr için teşekkürler tekrardan.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
aye sen yolda bir Z 750 geçtin mi? :D
bende e-5 ten gittim sen gazladın sandım gazlıyorum gazlıyorum yakalayamıyorum ...
demek ben öndeymişim
Akın
Çok teşekkür ederim... Gel sen yeterki ıslatmazmıyız... Belki ben bi hafta sonu kaçar gelirim...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Abi bana şöyle açık kapı bırakma bak
Sen merak etme abi ben onun bilincindeydim ona göre kullandım
Artçıyla zaten asla gereksiz atraksiyonlara girmem...
Ama yüksek devirlerdeki Jardine sesine hasta oldum...
Ultraukala
Akınım hemen gönderiyorum msnleri.. Emrin geldiği yere de BB ve benden selamlar ilet...
Aye
Üsküdar olayı mutlaka olsun.. Sabahlar olmasın hatta Hatta K0rkut hocayıda İstanbul'da kıstıralım o ara yapalım..
ErTech
Babacım kusura bakma ama kızdım sana mekandan çıkışta.. Henüz iki gün olmuş ama çok yükleniyosun makinaya.. Dur bi tepkilerini öğren.. Senden çok ben sevindim, üzme bizi sonra..
Görkem
Kanka bu uzun hayat Kiev'de misafir olma şansını verecekmi acaba bana.. O kadar uzun yaşayabilecekmiyim..
Dinmeyen
Abi mutlaka görüşmeye devam edelim.. Bak basket maçı yanıltmasın seni son derece paylaşımcıyımdır
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Abi senin büyük büyük deden apaçilerin kabile şefiymiş.
Benimde dikkatimi çekti, hiç motor geçmedim.
@Gorkem
Bilinçli olduğunun farkındayım tabide sonuçta başınıza bişey gelse suçluluk hissi beni yıkardı.
Neyseki herşey süperdi, hiç bir sorun olmadı.
Umarım buluşmaya gelen herkes sağ salim evine dönmüştür.
Pc başına geçen bir "geldim" yazarsa çok iyi olur, bir çok arkadaş meraktadır eminimki.
Açık kapıda kalsın, bence sakıncası yok, hava alırız.
Tencere
Tabi abi sana kievde kapım her zaman açık... Bir gideyim yerleşeyim hepinizi bekliyorum misafir
Bana kalırsa herkes sağ sağlim varmıştır evine... En son Avrupaya geçen bendim sanırım. Anadoluda da siz vardınız neyse ki yağmurdan kaçabilmişsiniz.
Karşı ekibinden BB sapasağlim Teflon sırılsıklam gitti eve Teflon hatta eve bile gidemeden yarı yolda başka bi evine sığınmak zorunda kalmış..
Aye
Abi senin gözünde bi apaçilik seziyorum zaten ama haa.. Ne dedi K0rkut hoca önce planör
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
o zaman ilk sen gel Hatta istediğin hafta sonu gel bekliyorum...Kapım sana her zaman açık biliyorsun...Ama ıslatma işi ramazandan soraya bırakalım Geldi çattı yaw...
Selamlarını iletiyorum en kısa zamanda...Ayrıca ertekin dikkatli olmanı canı gönülden istiyorum...
AKIN FİDAN
ertekin, hasan, ümit, semih ve yakup kardeşlerime teşekkürler, hepsini çok sevdim, 10 numara maç oldu.
spor yapmayan arkadaşlar da çimlerde sohbet ettiler, herkes iyi vakit geçirdi. bir de Nergis le tanıştık, o da son dakika golü oldu.
spor organizasyonlarını standart periyodik aktiviteler haline getirelim. ertekin pendik belediyesinin tesisinden bahsetti: kapalı salon, nizami oyun alanı, nizami potalarda ücretsiz basket oynama imkanımız var.
42 bin üyeli forumdan 6 sporcu çıkartabiliriz inşallah.
efe verdiğin anlık doğru kararla 6 kişiyi hasta olmaktan kurtardın. bundan sonra günün ne zaman biteceği konusunda senden başka lider tanımam.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
yaw nişandan bir türlü salmadılar beni olmadı valla takım elbiseler içinde tıkıldım kaldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)