arvası 3 kardeşim arkadaşlara hadi şuraya gidelim dememle olmaz bir forum açılır katılım sayısına göre hareket edilir. verdiğin biligiler içinde teşekkürler arkadaşlarım sizin bölgyi seçerlerse seve seve gelirim selamlar
arvası 3 kardeşim arkadaşlara hadi şuraya gidelim dememle olmaz bir forum açılır katılım sayısına göre hareket edilir. verdiğin biligiler içinde teşekkürler arkadaşlarım sizin bölgyi seçerlerse seve seve gelirim selamlar
kabir kardeşim ben tüm gezilere açıkım bu iş bir geziyle kalmaz umarım .arkadaşlarımın zannedersem birkaçının ilk uzun yol deneyimi bu idi yol çok virajlı olduğundan dönüş yolu trafik yoğunluğundan tabiki insanoğluyuz yorulmalar olacak kendilerini birazdan toparlayıp gezi için plan yapacaklarını umuyorum
kabir, sen marmara ereglisi diye yeni bir konu ac ordan konusalim bu olayi. adresinide burayada sile gezisinin resimlerinin konusuna da at ki herkes gorsun. ok
HADI MILLET KATILIM YOK MU BU HAFTASONU YAPALIM GEZIYI MARMARA EREGLISINI PAZAR SABAH 9 DA CIKALIM YOLA AKSAM HEP BIRLIKTE DONELIM KATILIMCI ARKADASLAR LUTFEN +1 YAZSIN LISTEYI CIKARALIM
kabir +1
e_erdun +1
yok mu gelen arkadaslar
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
kabir, Ben bu haftasonu gelmem arkadaşlar ancak istanbul içinde bir organizasyon olursa gelirim buradan tüm sevenlerime duyrulur...
\"Turkish Choopers\"
erdun abi bak benim fikrimi istersen bir değerlendir vede tartışmaya aç.siz istanbuldan gelirseniz.bilecik tarafından gelecek olan arkadaşlar,Ankara tarafından gelecek arkadaşlar ve Aadapazarı ile izmit istikametinden gelecek olan arkadaşlar toplanırlarsa çok güzel ve kaliteli bir buluşma olabilir.Göynükte buluşulup daha sonra topluca göle gidilerek gece kamp yapılabilir.veyahutta göynükte pansiyonlarda kalınarak müthiş bir gece tertip edebiliriz.lütfen bu fikrimi biraz arkadaşlarla paylaşırsan sevinirim.sizleri çok seviyorum.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Arkadaşlar günübirlik seyahatler çok yorucu olur.vede motorcunun aslında en sinsi düşmanıdır.bizim tecrübeli abilerimiz bunu iyi bilirler.Günübirlik seyahatlerde dönüş herzaman risktir.bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum.ama hiç olmazsa bir gecelik konaklama insana hem moral verir hem ruh ve bedene dinginlik verir.bence günübirlik seyahatlerde fazla uzakları tercih etmeyin.farınız ve bahtınız açık olsun
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Hafta sonu f1 istanbul yarışları var arkadaşlar şöyle istanbulda toplanıp izlesek bi yerde bu gezi olaylarını da haftaya bıraksak
\"Turkish Choopers\"
M.Ereğlisine giderseniz tam ismi aklımda değil annanenin yerimi neydi
sahilde meşhur köfteci var orda köfte tavsiye ederim
balıkçı teknelerine giderken büyük bi kahve var
Ama denizi kokuyorr bilginizee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)