güzel yerdir erikli ama gerçekten yorucu olur : :
Küçük motoru olanlar için günü birlik çok zor!!^öyle iki gün olsa cumartesi pazar..kamp çadirlarinida kurariz..
akdemiehliyetA2, Yaf sende varsa fazladan 3-5 a2 getir yanında biz heryere geliriz senle o zaman
\"Turkish Choopers\"
abi öyle diyorsun iki kisi canavar gibi gittin... hatta s1k1l1p kac kere beni sollad1n.Eyong adlı üyeden alıntı
abi ben sizin gidisinizi hic görmedim... bi görüsürüz size hay1rl1 yolculuklar bile diyemedim...kusura bakma galiba biz o esnada üzerimizi degisioduk... abi bide sizin fotolar var bende istersen yolliyim onlar1
freeozkan, benim fotom yokmu
\"Turkish Choopers\"
yok abi senin foto cekmedim ben galiba seni hat1rlam1orum ki hat1rlamama gerek yok zaten olsa görürüm sacmalad1m...
ama bende senin su foruma koydugun gibi karizma bi foto istiyorum abi bilmem anlatabildimmi...
bu pozu kendin cekt1n veya renklendirdin heralde abi
freeozkan, Yok bi arkadaşım çekti ama ben işledim...
Fakat sen benim fotoğrafımı çekmediysen ben seninkini niye çekiim ki bana bi tane sebep söyle
\"Turkish Choopers\"
dogru söylüyosun abi nediyim... ama ben senin fotonu cekseydim sadece seni sevdigim icin cekerdim bi sebepi olmazd1 abi...ama sen diosan dogrudur abim
freeozkan, Demek ki sevmedin beni tabii bu konuda free sin zaten
Bu arada milletin gezi topicinin içine ediyoruz bu son msg olsun dilersen msn de devam ederiz ya da bizim gezi topicinde kimse kızmaz orda bize
\"Turkish Choopers\"
arkadaşlar gidilmesine gidillirde dönüşte bir tır tutarız tırla yorulmadan geliriz trakya çok rüzgar tutar
sereno demişki
hiçte öyle değil serenocum keşke şile ağva gezisine gelseydinde görseydin durumları Trakya artık bu günlerden sonra çok rüzgar alacakki genellikle yazın trakya rüzgarlı olur rüzgarda motor sürücüsünü çok yoraraydınynr ya bende tecrübeli birinin liderliğinde gitmek isterim ama
tecrübeli olanlar zaten kendileri takılıyor anladığım kadarıylaa
onları beklersek hiç tecrübe edinemeyizzz
Bu gezi olmaz.. Boşa kimse kasmasın. Giden arkadaş fantezi arıyosa kendi bilir.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
freeozkan kardeşim benim (ulan amma yağ çektim be) yaw o fotoları göndersen ne kıyak olur bilion mu? Özkan cığım grup denize doğru giderken biz dolaşmaya çıktık hanımla ve herkese söledim biz erken çıkabiliriz çocuktan dolayı diye. Kusura bakma seni görmediysem, bi ara gel de bana çay içelim.
Bu arada tekrar ediyorum, o kadar uzun mesafe günü birlik gidilmez bu motorlarla (çünkü gezide herkes kıçından şikayet etti ) Ercüment abi de rüzgar olur dio. Bence başka bir güzergah belirleyin...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ben size bakıyorum ey forumdaki arkadaslar ne yapacagız az kalıyo bugun salı??hadi yani gelen geliyom desin gelmeyen gelmiyom desin!!!! demi
e_erdun abi sen ne dusunuyosun abi bu hafta nereye gideriz !!!! yada nereye gider miyiz ??? ya gecen hafta maile bakmadım geziden mahrum kaldım ii mi??
bu sefer gidilecek yerin km'si daha kısa olursa iyi olur mesela 1 veya 1,5 saatlik
yerler gibi düşünün mesela Silivri deniz+ marmara ereğlisi deniz(Güzel bir yer)+ormanlık yerler v.s yerler benim fikrim deniz derim zaten Ağustosun 15'i yaz 15'kış derler yaşlılarımız
bana gidilcek yerleri soyleyin km sini cıkarayım hata haritayı koyayımda resim nasıl konuluyoo bolumunu okumam gerekli
Herkese günaydın Ben sizlere kesinlikle MAŞUKİYEYİ Tavsiye ediyorum.Birde gördüğüm kadarıyla mangal olaylarına girmiyosunuz.Mangal olayı hemde daha ucuza çıkıyo gibi arkadaşlar.Bol virajlar dilerim
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
bu yolun bılgılerını vereyim 258 km 4:20 zaman zarfında bide bu standart hızlarda bence bu kadar gitmek yerine eregli yapalım
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)