Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

21/08/2005 ERİKLİ GEZİSİ

REKLAM ALANI
    akdemiehliyetA2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni
    güzel yerdir erikli ama gerçekten yorucu olur : :

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    akdemiehliyetA2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni
    Küçük motoru olanlar için günü birlik çok zor!!^öyle iki gün olsa cumartesi pazar..kamp çadirlarinida kurariz..

aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    akdemiehliyetA2, Yaf sende varsa fazladan 3-5 a2 getir yanında biz heryere geliriz senle o zaman
    \"Turkish Choopers\"

Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı
    günü birlik gidilmez, motorlarımız (genelde) lüks ve konforlu değil...
    abi öyle diyorsun iki kisi canavar gibi gittin... hatta s1k1l1p kac kere beni sollad1n.

abi ben sizin gidisinizi hic görmedim... bi görüsürüz size hay1rl1 yolculuklar bile diyemedim...kusura bakma galiba biz o esnada üzerimizi degisioduk... abi bide sizin fotolar var bende istersen yolliyim onlar1

Motosikleti
    as 125 t gri
    freeozkan, benim fotom yokmu
    \"Turkish Choopers\"

yok abi senin foto cekmedim ben galiba seni hat1rlam1orum ki hat1rlamama gerek yok zaten olsa görürüm sacmalad1m...

ama bende senin su foruma koydugun gibi karizma bi foto istiyorum abi bilmem anlatabildimmi...

bu pozu kendin cekt1n veya renklendirdin heralde abi

Motosikleti
    as 125 t gri
    freeozkan, Yok bi arkadaşım çekti ama ben işledim...
    Fakat sen benim fotoğrafımı çekmediysen ben seninkini niye çekiim ki bana bi tane sebep söyle
    \"Turkish Choopers\"

dogru söylüyosun abi nediyim... ama ben senin fotonu cekseydim sadece seni sevdigim icin cekerdim bi sebepi olmazd1 abi...ama sen diosan dogrudur abim

Motosikleti
    as 125 t gri
    freeozkan, Demek ki sevmedin beni tabii bu konuda free sin zaten

Bu arada milletin gezi topicinin içine ediyoruz bu son msg olsun dilersen msn de devam ederiz ya da bizim gezi topicinde kimse kızmaz orda bize
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    arkadaşlar gidilmesine gidillirde dönüşte bir tır tutarız tırla yorulmadan geliriz trakya çok rüzgar tutar

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    sereno demişki
    aydınynr ya bende tecrübeli birinin liderliğinde gitmek isterim ama
    tecrübeli olanlar zaten kendileri takılıyor anladığım kadarıylaa
    onları beklersek hiç tecrübe edinemeyizzz
    hiçte öyle değil serenocum keşke şile ağva gezisine gelseydinde görseydin durumları Trakya artık bu günlerden sonra çok rüzgar alacakki genellikle yazın trakya rüzgarlı olur rüzgarda motor sürücüsünü çok yorar

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Bu gezi olmaz.. Boşa kimse kasmasın. Giden arkadaş fantezi arıyosa kendi bilir.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    freeozkan kardeşim benim (ulan amma yağ çektim be) yaw o fotoları göndersen ne kıyak olur bilion mu? Özkan cığım grup denize doğru giderken biz dolaşmaya çıktık hanımla ve herkese söledim biz erken çıkabiliriz çocuktan dolayı diye. Kusura bakma seni görmediysem, bi ara gel de bana çay içelim.
    Bu arada tekrar ediyorum, o kadar uzun mesafe günü birlik gidilmez bu motorlarla (çünkü gezide herkes kıçından şikayet etti ) Ercüment abi de rüzgar olur dio. Bence başka bir güzergah belirleyin...
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

kabir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250
    ben size bakıyorum ey forumdaki arkadaslar ne yapacagız az kalıyo bugun salı??hadi yani gelen geliyom desin gelmeyen gelmiyom desin!!!! demi

Motosikleti
    CBR250
    e_erdun abi sen ne dusunuyosun abi bu hafta nereye gideriz !!!! yada nereye gider miyiz ??? ya gecen hafta maile bakmadım geziden mahrum kaldım ii mi??

Motosikleti
    bu sefer gidilecek yerin km'si daha kısa olursa iyi olur mesela 1 veya 1,5 saatlik
    yerler gibi düşünün mesela Silivri deniz+ marmara ereğlisi deniz(Güzel bir yer)+ormanlık yerler v.s yerler benim fikrim deniz derim zaten Ağustosun 15'i yaz 15'kış derler yaşlılarımız

Motosikleti
    CBR250
    bana gidilcek yerleri soyleyin km sini cıkarayım hata haritayı koyayımda resim nasıl konuluyoo bolumunu okumam gerekli

BENYATAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jınlun 150 34 UD 2179
    Herkese günaydın Ben sizlere kesinlikle MAŞUKİYEYİ Tavsiye ediyorum.Birde gördüğüm kadarıyla mangal olaylarına girmiyosunuz.Mangal olayı hemde daha ucuza çıkıyo gibi arkadaşlar.Bol virajlar dilerim

Motosikleti
    CBR250

erikli yolu

::::::::::GALLOWS:::::::::::::
    THRASH TILL DEATH

Motosikleti
    CBR250
    bu yolun bılgılerını vereyim 258 km 4:20 zaman zarfında bide bu standart hızlarda bence bu kadar gitmek yerine eregli yapalım
    ::::::::::GALLOWS:::::::::::::
    THRASH TILL DEATH

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler