fazer dı
yokmu arkadaşlar su ayakkabını sahibinin motorunun markasını hatırlayan
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
1000RR dı abi siyah bir motordu. adam nasıl vites degistirecegini dusunuo guluyorduk hatta
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
elerine zekana saglık cakma motorcu sagol bizi dertten kurtardın hesap mehmette kaldı murat akşam kacpara ödemişsen al artık mehmetten
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
gel ben sana ozelden bir resim atayım onla idare et cak sana bir
ne yani simdi sen benim kıcımda gozum var muamelesimi yapıyorsun
o adamın ara gazı verip kalkısında direk kafayı cevirmemle gitmesini goren ilk kişi bendim be. 1000RR oldugunu da ben söyledim cogu kişiye.
Ayakkabısını dusurdugunude gorenler yolun kenarındaki arkadaslar. onu ben gormemiştim ama adamı ilk verdigi ara gazda gordum ve birde kalkarken sendelegigini..
ha dersenki ihaleyi murata yıkarsak sana guzellik yaparım yine bir dusunurum
pis işler dönüo buralarda
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Discordian hiç boşuna ağlama, herkese perde pilavı ısmarlıyorsun, Erhan da dahil.
Sana binRR kere dedim eminim diye.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
ben bilmem perde pilavını ne günü yiyoruz murat erhanı yalancı şahitmi yaptın yoksa erhanda gelcek falan
Abi valla ben bu akşam bi perde pilavı yedim, valla kuscaktım nerdeyse, şekerli pilavmı olur yaw
Bu discordian kaptırmış kurtlar vadisine, beni şekerli yemekle öldürcek aklınca, götürdüm bunu tükkana amele gibi koli taşıttım, tövpee etti.
ne biz yokmuyduk orda bizi niye cagırmadınız perde pilavı yemeye ayıp ayıp
Yok abi o ayrı, onu ısmarlayacak zaten, beraber bauhaus'a bir şeyler almaya gittikte o arada bunuda bonusu olarak zorla ısmarladı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)