Geri kalan resimler nerde arkadaslar ?
Geri kalan resimler nerde arkadaslar ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Arkadaşlar, çok uzun zamandır böyle bir buluşma olmamıştı. Discordian daha buluşma başlığı açmadan, bana buluşalım falan demişti. Ben de ona başlık aç demiştim, o da üç beş kişi ancak gelir demişti. Bu kadar insanın buluşmaya gelmesi gerçekten herkes için şaşırtıcı oldu. Keşke her buluşmamız böyle kalabalık olsa, üyeler daha çok üyeyi tanısa...
KARAKIZ hala sessiz. Konu hakkında yorum yapmadı ama yazılanları okuyor. Sen bana söyleseydin ben seni herkesle tanıştırırdım tek tek
Burger King'in önünde yanlış pozisyonda gaz açıp az kalsın düşecek olan ve arkasında sol ayakkabısını bırakan arkadaşın kim olduğu belli oldu mu? Esas ben onu çok merak ediyorum. Aslında olayı çok daha kısa sürede değerlendirip motora atlayıp ayakkabısını ona vermeyi düşündüm ama herhalde o zaman motoru satar, bir daha da binmezdi. Düşünsenize, adam sol ayağında ayakkabı yok, vitesi çorapla değiştiriyor. Bir an önce eve gidsip başka bir ayakkabı giyecek. Tam ışıklarda beklerken biri motorla geliyor ve elinde ayakkabı, ona doğru uzatıyor... Gerisini siz düşünün
Dondurmayı beğenmeyen oldu mu? Birçok kişi (hatta bunların içinde dondurmayı pek sevmeyen Metin arkadaşımız da var) hayatında böyle dondurma yemediğini söyledi. Yaşar usta gerçekten iyidir...
En kısa zamanda havalar bozulmadan böyle bir buluşmayı tekrarlayalım. 11 Eylül doğumgünüm ve Salı gününe geldiğinden 9 Eylül Pazar günü bir buluşma yapıp bir yerlere gidip eğlenelim diyorum. Gelmek isteyen şimdiden kendini hazırlasın...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
yok yaw niye pot kırasın
birazda ben kendimi saf dışı bırakdım aslında ondan öyle tek kaldımm
eğer 15 gün içinde bi toplantı olursa ozaman telefi ederiz olmazsad artık ben bi dahaki istanbula gelişimde bi toplandı olursa ozaman telefi ederiz yok oda olmazsa seneye yaın inşallah
hayatımda ilk gördüğüm insanlar çoğunluktaydı benim de bi kaç tanıdığım olmasına reğmen ytine de tek kaldımmmm. herkes melihce arkdaşımız gibi olamıyor demekki
bülent yanlız takılmak istesem orda ne işim var. ayrıca tanışmak için ne yapıcam ki milletin ortasına atlayıp merhaba millet ben karakız siz kimsiniz mi deseydim..
alper evet senle de son dakika baya muhabbet ettik bi ara geri gideyim senle beraber dedim ama sonradan vazgeçtimm. inşallah bi dahaki buluşmada istanbul da olurumda gelirim artık
sen biraz geç kaldın heralde bu arada izmire mi geleceksinn
evet o benim işteeee
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
@KARAKIZ
Cuma mümkün değil çünkü İstanbul'da değilim. Sadece Pazar günü uyuyor. Pazar İstanbul'da olmayacak mısın?yorumumu anca yapabildim bu arada o eğlenceyi pazar değilde cuma yaparsanız bende gelebilirm pazar olursa imkanı yok gelemem
Mehmet abi önümüzdeki bir buluşmayı da ekim başına ayarlasanız...praetorian(özgür) arkadasımız Amerika'dan gelecek.görkem'de kiev'e gitmeden önce...Onları görmek için geleceğim...Eğer ekim başı bir buluşma ayarlarsanız o buluşmaya denk çatarım geliş günümü...şöle yağmursuz bir ekim gecesinde serin serin...
AKIN FİDAN
Buluşma gerçekten çok güzeldi.Ama herkesle tanışıp konuşacak kadar zaman olmadı.Bir dahaki sefere artık Benimde ilk buluşmam olmasına rağmen herkes gerçekten çok sıcak davrandı.Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar...
@aYe egzoz'un hayırlı olsun güle güle kullan..
@BoY nice yıllara abi....
mehmet hayatımda çınarcık dondurması yememiş olsam kanardım belki güzel falan derdim ama senin çınarcık dondurması yedikten sonra bize bayadır övdüğün dondurma gerçekten hayal kırıklığına uğrattı bizi... abi hadi beni bırak iki dondurmayıda yiyen kime sorsam herkes çınarcık dondurması dedi yaw...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Abilerim ablalarım, bütün toplantılarınızı gezi yazılarınızı imrenerek okuyorum şuan yaşım 16. 1.5 sene sonra TransAlp ile motosiklete başlıyorum. Sizinle bu tip toplantılara gelmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Ama yaşım ufak olduğundan beni kabul edermisiniz arkadaş olabilirmiyiz bilemiyorum Motosiklet sahibi olduğumda beni aranıza kabul edecekmisiniz?
@Syriana
Bırak abi yaaa hem motordan, hem de dondurmadan anlamıyorsun sen o zaman Ben oraya kaç kişi götürdüm, götürdüğüm herkes bir o kadar kişi daha götürdü. Tamam Çınarcık dondurması da fena değil ama Yaşar ustanın meyvalı dondurmasının üzerine dondurma yok. Sen sütlü çukulatalı yediysen bilemem. Kimyasal olarak test yapıldı o dondurmaya, meyve ve şekerden başka bişi yok. Sen kimyasal katkılı dondurmalara alışmışsın, damak zevki kalmamış sende Kavunlu benim favorim, bugüne kadar da tek sen çıktın dondurmayı beğenmeyen. Kavunlu dondurma yerken donmuş kavun, limonlu yerken sanki limon yiyorsun. Bence sen Yaşar ustaya sık sık git de gerçek tada alış, öyle esans katılmış dondurmaları da yeme bundan sonra.mehmet hayatımda çınarcık dondurması yememiş olsam kanardım belki güzel falan derdim ama senin çınarcık dondurması yedikten sonra bize bayadır övdüğün dondurma gerçekten hayal kırıklığına uğrattı bizi... abi hadi beni bırak iki dondurmayıda yiyen kime sorsam herkes çınarcık dondurması dedi yaw...
Yaşar usta'nın ünlü dondurmaları....reklam kokan harketler bunlar boy Noluyo reklamların karşılığında bedava dondurma mı yiyorsun?
AKIN FİDAN
valla superdı ılk katılısım bole bı organızasyona ama cok gaz oldum yaa
koyulaciverte tesekkurbı gun elbet benımde motorum olcak
****ROCK'N ROLL****
O halde bir ara da ben mekanıma beklerim... Bebekte mini dondurmacıya gidelim bakalım dondurma nasıl olurmuş
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Arkadaşlar mt dondurma peşinde galiba hee.Bir tavsiye kadıköy modada ALİ USTA'nın dondurmasını tadın derim bakın dondurma nasılmış nefis valla.
mehmet bırak kardeşim allah için hadi beni bi kenara bırak iki dondurmayı yiyen kimse beğenmedi kardeşim senin dondurmacını... (dip not:silah1 )
(iç ses:ula bu kadar laf ettik bizimki kaldı tee çınarçıkta yarın birgün yine bu adamın dondurmacıya kul olucaz iyimi.. )
hadi beyler hadi bırakın bu işleri en büyük dondurmacı benim dondurmacı... benim dondurmacım sizin dondurmacınızı döver kardeşim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)