Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

Motovento
    REKLAM ALANI
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geri kalan resimler nerde arkadaslar ?
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geri kalan resimler nerde arkadaslar ?
    ben makınadaki tüm resimleri attım hic ayrım yapmadan
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Arkadaşlar, çok uzun zamandır böyle bir buluşma olmamıştı. Discordian daha buluşma başlığı açmadan, bana buluşalım falan demişti. Ben de ona başlık aç demiştim, o da üç beş kişi ancak gelir demişti. Bu kadar insanın buluşmaya gelmesi gerçekten herkes için şaşırtıcı oldu. Keşke her buluşmamız böyle kalabalık olsa, üyeler daha çok üyeyi tanısa...

KARAKIZ hala sessiz. Konu hakkında yorum yapmadı ama yazılanları okuyor. Sen bana söyleseydin ben seni herkesle tanıştırırdım tek tek

Burger King'in önünde yanlış pozisyonda gaz açıp az kalsın düşecek olan ve arkasında sol ayakkabısını bırakan arkadaşın kim olduğu belli oldu mu? Esas ben onu çok merak ediyorum. Aslında olayı çok daha kısa sürede değerlendirip motora atlayıp ayakkabısını ona vermeyi düşündüm ama herhalde o zaman motoru satar, bir daha da binmezdi. Düşünsenize, adam sol ayağında ayakkabı yok, vitesi çorapla değiştiriyor. Bir an önce eve gidsip başka bir ayakkabı giyecek. Tam ışıklarda beklerken biri motorla geliyor ve elinde ayakkabı, ona doğru uzatıyor... Gerisini siz düşünün

Dondurmayı beğenmeyen oldu mu? Birçok kişi (hatta bunların içinde dondurmayı pek sevmeyen Metin arkadaşımız da var) hayatında böyle dondurma yemediğini söyledi. Yaşar usta gerçekten iyidir...

En kısa zamanda havalar bozulmadan böyle bir buluşmayı tekrarlayalım. 11 Eylül doğumgünüm ve Salı gününe geldiğinden 9 Eylül Pazar günü bir buluşma yapıp bir yerlere gidip eğlenelim diyorum. Gelmek isteyen şimdiden kendini hazırlasın...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ben seni farkettim aslında senn sen oldugunuda anladım ama bnmde ilk buluşmam oldugu için pot kırmak istemedm ztn snrdan baktım yoksun bnde kız arkadaşımla oturdm cok sohbt fırsatım olmasa bile guzel huzurlu bi aksamdı
    yok yaw niye pot kırasın

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karakız bende forumda yeniyim, keşke farketseydim canının sıkılmasını müsade etmezdim, gerçekten üzüldüm, umarım bir dahakine telafi ederiz.

Senin gibi sıkılan biri artistik bir şekilde çekip gitme eğilimine girdi, sonra arkası kaydı taklaya geliyordu, o sırada ayakkabısı ayağından çıkıp fırladı, karizmayı çizdirmeyim diye bastı gitti. İlk resimdeki ayakkabı da o vatandaşa ait.
    Arkadaşım ayakkabını kaldırımın kenarına bıraktık, gidip alabilirsin.

Yani berbat bir psikoloji, bu şekilde canı sıkılan herkesden kendi namıma özür dilerim.

Herşeye rağmen güzel bir akşamdı, katılan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum.
    birazda ben kendimi saf dışı bırakdım aslında ondan öyle tek kaldımm

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anaam oraya gleipte sıkılmak olurmu
    biz seni görmedik deemekki..
    zaten forum telafi konuşmalarıyla dolmuş, bi dahaki sefere faklı olur umarım senin için,
    eğer 15 gün içinde bi toplantı olursa ozaman telefi ederiz olmazsad artık ben bi dahaki istanbula gelişimde bi toplandı olursa ozaman telefi ederiz yok oda olmazsa seneye yaın inşallah

Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .

@KARAKIZ

Valla arkadaşım sen bir kenara çekilip insanların seninle tanışmasını beklersen kimseyle tanışamazsın. Ben bir sürü yeni arkadaş ile tanıştım, hepsi de gelip kendilerini tanıttılar. Kimse, kimin kimi tanıdığını bilmiyor, haliyle de tanıdıkları görünce muhabbet başlıyor. Bir sonraki gezide yine aramızda olmanı ve kendini bize tanıtmanı rica ediyorum, inan bir kere muhabbete dahil olursan zaten bir kenarda yanlız başına oturman imkansız. Mesela Melihce arkadaşımız da yeni katılanlardan aramıza ama acayip uyum sağladı.
    hayatımda ilk gördüğüm insanlar çoğunluktaydı benim de bi kaç tanıdığım olmasına reğmen ytine de tek kaldımmmm. herkes melihce arkdaşımız gibi olamıyor demekki

Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burcu bizim kızlar senin hemen azıcık solunda oturuyodu...sana kaç kez baktım gelsene buraya tek başına kalma orda falan dicektim ama sen bizim tarafa bakmıyodun dedim heralde yalnız takılmak istiyosun o yüzden bişey demedim...neyse bir dahaki sefere inşallah...MT'nin ortamı sıcaktır ama boy mehmet'in de dediği gibi insanlarla tanışmak için birazda sen yaklaşmalısın...
    bülent yanlız takılmak istesem orda ne işim var. ayrıca tanışmak için ne yapıcam ki milletin ortasına atlayıp merhaba millet ben karakız siz kimsiniz mi deseydim..
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaaaa
    sıkılmışmış
    seni maltepeye götürdükten sora o kadar muhabbet ettik sıkılma die
    gerçi hep sen anlattın ya neyse
    diğer buluşmalarada bekliyoruz seni daha konuşcak çok konu var merak etme
    alper evet senle de son dakika baya muhabbet ettik bi ara geri gideyim senle beraber dedim ama sonradan vazgeçtimm. inşallah bi dahaki buluşmada istanbul da olurumda gelirim artık
    Alıntı muratoygur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .
    Hey karakız ben kırmızı tişörtlü arkadaşım, Biraz acele ettin yaa tam geliyodum yanına muhabbete.Tanıştık ama fazla konuşamadık. Görüşemezsek izmire gelince görürüz artık ne yapalım.
    sen biraz geç kaldın heralde bu arada izmire mi geleceksinn
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    melihin çektiği fotolarda var siyah tişörtlü,

http://img299.imageshack.us/my.php?image=img4248em6.jpg

İşte canı sıkılıp giden karakız bu fotodaki arkadaş hafızanıza iyi kazıyın hanımlar

evet o benim işteeee
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Arkadaşlar, çok uzun zamandır böyle bir buluşma olmamıştı. Discordian daha buluşma başlığı açmadan, bana buluşalım falan demişti. Ben de ona başlık aç demiştim, o da üç beş kişi ancak gelir demişti. Bu kadar insanın buluşmaya gelmesi gerçekten herkes için şaşırtıcı oldu. Keşke her buluşmamız böyle kalabalık olsa, üyeler daha çok üyeyi tanısa...

KARAKIZ hala sessiz. Konu hakkında yorum yapmadı ama yazılanları okuyor. Sen bana söyleseydin ben seni herkesle tanıştırırdım tek tek

Burger King'in önünde yanlış pozisyonda gaz açıp az kalsın düşecek olan ve arkasında sol ayakkabısını bırakan arkadaşın kim olduğu belli oldu mu? Esas ben onu çok merak ediyorum. Aslında olayı çok daha kısa sürede değerlendirip motora atlayıp ayakkabısını ona vermeyi düşündüm ama herhalde o zaman motoru satar, bir daha da binmezdi. Düşünsenize, adam sol ayağında ayakkabı yok, vitesi çorapla değiştiriyor. Bir an önce eve gidsip başka bir ayakkabı giyecek. Tam ışıklarda beklerken biri motorla geliyor ve elinde ayakkabı, ona doğru uzatıyor... Gerisini siz düşünün

Dondurmayı beğenmeyen oldu mu? Birçok kişi (hatta bunların içinde dondurmayı pek sevmeyen Metin arkadaşımız da var) hayatında böyle dondurma yemediğini söyledi. Yaşar usta gerçekten iyidir...

En kısa zamanda havalar bozulmadan böyle bir buluşmayı tekrarlayalım. 11 Eylül doğumgünüm ve Salı gününe geldiğinden 9 Eylül Pazar günü bir buluşma yapıp bir yerlere gidip eğlenelim diyorum. Gelmek isteyen şimdiden kendini hazırlasın...
    sana şimdiden mutlu yıllar orda olmak isterdim ama ist dişinda olcam size iyi eglenceler şimdiden
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Tanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @boy

Abi beni şimdiden listeye ekleyebilirsin

Motosikleti
    şimdilik yok

yorumumu anca yapabildim bu arada o eğlenceyi pazar değilde cuma yaparsanız bende gelebilirm pazar olursa imkanı yok gelemem

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @KARAKIZ
    yorumumu anca yapabildim bu arada o eğlenceyi pazar değilde cuma yaparsanız bende gelebilirm pazar olursa imkanı yok gelemem
    Cuma mümkün değil çünkü İstanbul'da değilim. Sadece Pazar günü uyuyor. Pazar İstanbul'da olmayacak mısın?

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    @KARAKIZ

Cuma mümkün değil çünkü İstanbul'da değilim. Sadece Pazar günü uyuyor. Pazar İstanbul'da olmayacak mısın?

Mehmet abi önümüzdeki bir buluşmayı da ekim başına ayarlasanız...praetorian(özgür) arkadasımız Amerika'dan gelecek.görkem'de kiev'e gitmeden önce...Onları görmek için geleceğim...Eğer ekim başı bir buluşma ayarlarsanız o buluşmaya denk çatarım geliş günümü...şöle yağmursuz bir ekim gecesinde serin serin...
    AKIN FİDAN

Taskiranus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Buluşma gerçekten çok güzeldi.Ama herkesle tanışıp konuşacak kadar zaman olmadı.Bir dahaki sefere artık Benimde ilk buluşmam olmasına rağmen herkes gerçekten çok sıcak davrandı.Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar...
    @aYe egzoz'un hayırlı olsun güle güle kullan..
    @BoY nice yıllara abi....

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    mehmet hayatımda çınarcık dondurması yememiş olsam kanardım belki güzel falan derdim ama senin çınarcık dondurması yedikten sonra bize bayadır övdüğün dondurma gerçekten hayal kırıklığına uğrattı bizi... abi hadi beni bırak iki dondurmayıda yiyen kime sorsam herkes çınarcık dondurması dedi yaw...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

shadow_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    Abilerim ablalarım, bütün toplantılarınızı gezi yazılarınızı imrenerek okuyorum şuan yaşım 16. 1.5 sene sonra TransAlp ile motosiklete başlıyorum. Sizinle bu tip toplantılara gelmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Ama yaşım ufak olduğundan beni kabul edermisiniz arkadaş olabilirmiyiz bilemiyorum Motosiklet sahibi olduğumda beni aranıza kabul edecekmisiniz?

Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @Syriana
    mehmet hayatımda çınarcık dondurması yememiş olsam kanardım belki güzel falan derdim ama senin çınarcık dondurması yedikten sonra bize bayadır övdüğün dondurma gerçekten hayal kırıklığına uğrattı bizi... abi hadi beni bırak iki dondurmayıda yiyen kime sorsam herkes çınarcık dondurması dedi yaw...
    Bırak abi yaaa hem motordan, hem de dondurmadan anlamıyorsun sen o zaman Ben oraya kaç kişi götürdüm, götürdüğüm herkes bir o kadar kişi daha götürdü. Tamam Çınarcık dondurması da fena değil ama Yaşar ustanın meyvalı dondurmasının üzerine dondurma yok. Sen sütlü çukulatalı yediysen bilemem. Kimyasal olarak test yapıldı o dondurmaya, meyve ve şekerden başka bişi yok. Sen kimyasal katkılı dondurmalara alışmışsın, damak zevki kalmamış sende Kavunlu benim favorim, bugüne kadar da tek sen çıktın dondurmayı beğenmeyen. Kavunlu dondurma yerken donmuş kavun, limonlu yerken sanki limon yiyorsun. Bence sen Yaşar ustaya sık sık git de gerçek tada alış, öyle esans katılmış dondurmaları da yeme bundan sonra.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Yaşar usta'nın ünlü dondurmaları....reklam kokan harketler bunlar boy Noluyo reklamların karşılığında bedava dondurma mı yiyorsun?
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    Yamaha MT25
    en sonunda işte resimler...

Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Motosikleti
    şimdilik yok
    @KARAKIZ

sanmıyorum gelebileceğimi ama imkan olursa gelmek isterim

valla superdı ılk katılısım bole bı organızasyona ama cok gaz oldum yaa
    koyulaciverte tesekkurbı gun elbet benımde motorum olcak
    ****ROCK'N ROLL****

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O halde bir ara da ben mekanıma beklerim... Bebekte mini dondurmacıya gidelim bakalım dondurma nasıl olurmuş
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Arkadaşlar mt dondurma peşinde galiba hee.Bir tavsiye kadıköy modada ALİ USTA'nın dondurmasını tadın derim bakın dondurma nasılmış nefis valla.

Motosikleti
    Yamaha MT25
    @Syriana

Bırak abi yaaa hem motordan, hem de dondurmadan anlamıyorsun sen o zaman Ben oraya kaç kişi götürdüm, götürdüğüm herkes bir o kadar kişi daha götürdü. Tamam Çınarcık dondurması da fena değil ama Yaşar ustanın meyvalı dondurmasının üzerine dondurma yok. Sen sütlü çukulatalı yediysen bilemem. Kimyasal olarak test yapıldı o dondurmaya, meyve ve şekerden başka bişi yok. Sen kimyasal katkılı dondurmalara alışmışsın, damak zevki kalmamış sende Kavunlu benim favorim, bugüne kadar da tek sen çıktın dondurmayı beğenmeyen. Kavunlu dondurma yerken donmuş kavun, limonlu yerken sanki limon yiyorsun. Bence sen Yaşar ustaya sık sık git de gerçek tada alış, öyle esans katılmış dondurmaları da yeme bundan sonra.
    mehmet bırak kardeşim allah için hadi beni bi kenara bırak iki dondurmayı yiyen kimse beğenmedi kardeşim senin dondurmacını... (dip not:silah1 )

(iç ses:ula bu kadar laf ettik bizimki kaldı tee çınarçıkta yarın birgün yine bu adamın dondurmacıya kul olucaz iyimi.. )

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O halde bir ara da ben mekanıma beklerim... Bebekte mini dondurmacıya gidelim bakalım dondurma nasıl olurmuş
    Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar mt dondurma peşinde galiba hee.Bir tavsiye kadıköy modada ALİ USTA'nın dondurmasını tadın derim bakın dondurma nasılmış nefis valla.
    hadi beyler hadi bırakın bu işleri en büyük dondurmacı benim dondurmacı... benim dondurmacım sizin dondurmacınızı döver kardeşim...

REKLAM ALANI
20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)