@aYe
Uykucu seni. Bende uyku falan yok valla. Bir duş aldım oturuyorum öyle.Bende uyanınca resimlerini çeker eklerim, şimdilik ben iptal 3-4 saat uyumam lazım
@aYe
Uykucu seni. Bende uyku falan yok valla. Bir duş aldım oturuyorum öyle.Bende uyanınca resimlerini çeker eklerim, şimdilik ben iptal 3-4 saat uyumam lazım
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Abi sen niyeti bozdun haa, gel gezelim diyecen diye korkuyorum.
Tükendim abi ben yaşlı ve hasta bir adamım
Hadi hadi az laf bol foto aYe özellikle seni merak ediyorum, fotonu rica ediciğim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tubis iki resimde çıkmışım ikisinde de yan duruyorum, hatta birinde armut gibi bakıyorum
Birileri düzgün bi resim koyarsa bakarsın, yoksa ben göstermem, irezil görünüyo
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
dün yine MT'ye yakışan bi organizasyon oldu...tahminime göre toplamda 50 motorun üzerindeydik...yine gırgır şamata ortalık yıkıldı... motofestten sonra göremediğimiz dostlarımızla tekrar bi hasret giderdik geyiğin dibine vurduk...
geceye damgasını vuran kuşkusuz Görkem'in videosuydu...halis abi dediğini yaptı yine... laptop'un birde hoparlörü olsa idi o zaman tam yanmıştın işte görkem...
memet kardeşime bizi bir araya getirmek için böyle bir organizasyon düzenlediği için teşekkür ederim...
burcu bizim kızlar senin hemen azıcık solunda oturuyodu...sana kaç kez baktım gelsene buraya tek başına kalma orda falan dicektim ama sen bizim tarafa bakmıyodun dedim heralde yalnız takılmak istiyosun o yüzden bişey demedim...neyse bir dahaki sefere inşallah...MT'nin ortamı sıcaktır ama boy mehmet'in de dediği gibi insanlarla tanışmak için birazda sen yaklaşmalısın...
bu arada resimleri ancak akşama atabilirim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Abi akşam çok güzeldi yaaa.
Herkese çok tsk ederim bayagı bi güldük. Cok güzel muhabbetler vardı uzun suredir böyle güzel muhabbet etmemiştik. Zaten bizim SS takımı full oradaydı
Tanıstıgımız insanlar güzeldi ortam zaten direk yeşiller üzerine yayılmaktı.
GKN ben senin oldugunu bilseydim arabanla gosterirdim o zaman sana nasıl toz edilecegini farketmedim yani sen ona dua et
Resimler icin de cok tsk ederim elleriniz dert görmesin üstadlarım.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
her zamanki gibi güzel bi buluşma olduğu kanısındayım
burdan halis abime teşekkürlerimi sunuyorum bana motorunu verdiği için ve sizlerin yanına motorla gelmemi sağladığı için de
bende dün bi çok kişiyle tanıştım gerçi nickler isimler birbirine girdi ama olsun diğer buluşmada telafi ederiz
dünkü yaptığım sayımda MT yeter çoğunluğu olan 50 kişiyi geçmiştik sayımız sanırım 65-66 kişiydi
gelen herkese ve buluşmamızı sağlayan discordian kardeşime teşekkürler
ayrıca da geçmiş olsun kardeş gitti güzelim cep telefonu
aaaaa
sıkılmışmış
seni maltepeye götürdükten sora o kadar muhabbet ettik sıkılma die
gerçi hep sen anlattın ya neyse
diğer buluşmalarada bekliyoruz seni daha konuşcak çok konu var merak etme
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Merhaba Arkadaşlr aranızdan erken ayrıldığım için üzgünüm. Umarım bidahaki sefere telafi ederim.
Benim için ilk olan bu deneyim; çok güzel ve ilginçti. Tümüyle yabancı bir ortam, yabancı yüzler ve ilk olmak ilk başta endişelenmeme yol açmıştı.
Zaman ilerleyince benimgibi kuşkuyla bakan gözlerin fazalığı bu deneyimi ilk defa yaşayan kişinin ben olmadığımı gözler önüne seriyordu.Ama ordaki motorcu abilerimiz ve kardeşlerimiz yakınlığı sevecenliği ve dostluğunu görünce uzun zaman önce ayrı kalmış olduğum bit takıma veya lise sınıfına gitmiş gibi oldum.)
En kısa zamanda tekrar organizasyon olursa çok sevineceğim. Dostlarımı görmeyi ve tekrar kaynaşmayı bekliyorum. Bundan sonra bende deneyimli bir motosiklet net üyesi olarak. Yeni gelen arkadaşları selamlayıp muhabbete katmaya çalışacam(Ne hissettiklerini çok iyi biliyorum).
Hey karakız ben kırmızı tişörtlü arkadaşım, Biraz acele ettin yaa tam geliyodum yanına muhabbete.Tanıştık ama fazla konuşamadık. Görüşemezsek izmire gelince görürüz artık ne yapalım.
Sabah kalktığımda bir iki böcek beni çok sevmişki yanımda gelmiş be )
evek bunlarda bendeki resimler
idare edin arkadaşlar daha hiç yanyana gelmemişlerdi
mortosikletlerin hepsi makineye sıgmadı
degişik acıdan ama yinede sıgması
[img=http://img252.imageshack.us/img252/5658/3108200711vy9.jpg]
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
melihin çektiği fotolarda var siyah tişörtlü,
http://img299.imageshack.us/my.php?image=img4248em6.jpg
uyusana kardeşim bünye derler buna hasta felan olcan
İşte canı sıkılıp giden karakız bu fotodaki arkadaş hafızanıza iyi kazıyın hanımlar
[img=http://img375.imageshack.us/img375/1041/3108200730qc4.jpg]
evet bu ne siz tahmin edin kavgamı dansmı ben bulamadım
bu da yeni mt üyesi ne yapalım admin olmayınca bizde herkesi üye yaptık
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Yaa bu çok güzel akşamda keşke aranızda olabilseydim...Aslında ben nie çıkıp gelmedim ki dün gece ya...Şimdi kafama dank etti...Çok uygun bir gündü benim için...
Çok güzel bir ortam ve mükemmel insanlar bir aradalar...
Sahilde sabahlar sabahda Bursa'ya dönerdim...Dün de depomu fulledim gece gece eskişehir'e gidecektik sadece km çevirmek için.Sora çok geç karar verdiğimiz için vazgeçtik.Hiç kafam çalışmıyor ya...
AKIN FİDAN
Kaçırdık güzel buluşmayı
Yarın Bursada görüşürüz
akşam bende geldim ve gördümki birtek ybr ile gelen benim başka ybrci arkadaş yok galiba bizde kendimizce bir gurup olup sohbet ederiz diye geldim ybr ciler olarak ama malesef cıbırcılar bu işi iyi beceriyorlar tebrik ederim.neyse ilerde kategorimi büyütünce inşallah daha güzel olacak.herkese selam.
Çok eğlenceli bi akşam oldu.. Başta Discordian dostum olmak üzere dün akşamı renklendiren herkese çok çok teşekkürler.. Yazın son akşamı için yeterince sıcak bi buluşmaydı.. Yeni dostlarla tanıştık yine.. Bu kadar çok kafa dengi ve sevecen insanların tamamının bir forumda buluşması şaşırtıcı.. Çünkü tek ortak nokta motosiklet değil.. Gerçekten her buluşma ayrı bi güzel geçiyor..
Çiçek ve Halis abiye fotolar için ayrıca teşekkürler..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
halis abi ve çiçek ellerinize sağlık resimler süper çıkmış vallaha...
bende de 2 farklı makinadan çekilmiş resimler var ama anca akşama yüklerim kısmetse...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
güzel buluşma oldu
bence daha sık yapılmalı. gerçi organizasyon çok iyi değildi ama yani aslımda aç kalanlar olmasa... neyse...
gelen herkesin tekerine sağlık sonraki buluşmalarda görüşmek üzere...
Dorado V5
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)