ben şimdi geldim süperdi çok keyifli sohbetler oldu, baya bir bilgi edindim her zaman yapalım bunu
Karakız genelde insanlar siteden görüştüğü kişilerle buluştu topluluk kurdu. Bizim grup biraz ilerdeydi hatta.Cbf 150 tayfası 6-7 kişiydi fakat bizde muhabbet oldu çünkü birbirimizi azçok tanıyoruz. Benimde ilk buluşmam olmama rağmen güzel bir geceydi.Ben seni gördüm bilseydim yalnız kaldığını koşar gelirdik Kendi adıma güzel geçti başka buluşmalara ve gezilere artık
İlk fotograf benden olsun.CBF 150 ekibi olarak ayrı takıldık bakın şekil 1, ortada RL tişörtlü ben gaza gelmişim.
30
lezzet gider,mesuliyet kalır...
toplantı güzeldi gelen herkeze teşekkürler.
98 Beygir.....
Karakız bende forumda yeniyim, keşke farketseydim canının sıkılmasını müsade etmezdim, gerçekten üzüldüm, umarım bir dahakine telafi ederiz.
Senin gibi sıkılan biri artistik bir şekilde çekip gitme eğilimine girdi, sonra arkası kaydı taklaya geliyordu, o sırada ayakkabısı ayağından çıkıp fırladı, karizmayı çizdirmeyim diye bastı gitti. İlk resimdeki ayakkabı da o vatandaşa ait.
Arkadaşım ayakkabını kaldırımın kenarına bıraktık, gidip alabilirsin.
Yani berbat bir psikoloji, bu şekilde canı sıkılan herkesden kendi namıma özür dilerim.
Herşeye rağmen güzel bir akşamdı, katılan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum.
evet, genelde herkes az çok tanıdığı kişilerle sohbet etti.
valla ben genelde cbf150 grubuyla, zaman zaman da MT grubuyla sohbet ettim.
gerçekten çok güzel bir geceydi, gelen herkese tekrar teşekkürler
ayrıca Discordian'a da böyle güzel bir buluşmayı böyle güzelce organize ettiği için tekrar teşekkürler
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
anaam oraya gleipte sıkılmak olurmu
biz seni görmedik deemekki..
zaten forum telafi konuşmalarıyla dolmuş, bi dahaki sefere faklı olur umarım senin için,
kendi adıma keyifli bi akşamdı, hekese teşekkürler herşey için
dönüşte yolda racing çileri yakaladım, arapamla geçitm hepsini,
cerrahi yi fena solladım, aye önden önden gidiyodu ama çözemedi olayı
cerrahi olm sen sat onu, tüplü bi opele geçildin
GKN MOTORS
Çok güzel bir buluşma olmuş...Keşke bu sene üniye istanbula gelebilseydim...Sizlerle birlikte organizasyonlarda bulunmaktan çok büyük zevk alacağımdan eminim...İnş seneye birlikte oluruz.Ben şimdilik Bursa'dan yetişebildiklerime yetişiyorum
Gökhan kardeşim benim senin motor olayını ne zaman çözüme kavuşmuş olacak...2tekere ne zaman bineceksin...Sana benim gibi cıbır verelim çok mu acı olur senin için
AKIN FİDAN
ekimde askere gitmezsek motor sorununu çozcez allahın izniyle,
ama cıbır ı duymamış olim, kırıyosun beni
en kötü ihtimal bi iki zamanlı yapıp binebilirim 1-2 ay, aramıyo deilim
GKN MOTORS
Ayıp ayıp sitede olmamamı fırsat bilip dedikodumu yaptınız hı?
Ben geleceğim dediğim tüm buluşmalara geldim. Çalıştığım günlerdede şu saatte gelebilirim diye not düştüm.. Neyse bugün söylediklerinizden utandığınızı düşünerek pek fazla azarlamıycam sizi
Bu arada çok güzel bi buluşma oldu ama hiç yeni arkadaşlarla tanışamadım. Pek bi grup takıldı herkes..
Benim katıldığım ilk MT toplantısıydı.
Daha kendimi tanıtmadan direk toplantı başlığına mesaj yazıyorum
Geldim gördüm güzel bir grup bol katılımcılı.Her ne kadar fazla kimseyi tanımıyor olsam da ve akşam tanışamadıysam da eğlenceli ve güzel bir akşamdı.Saolun.
Umarım bundan sonraki buluşmalarınıza da gelebilirim.
( 2. mesajımıda tanışma topiğine yazsam iyi olur sanırım.)
Aynı buluşmadan mı bahsediyoruz arkadaşlar?
Kim sıkıldı , kim gitti valla anlamadım bence çok güzel bir buluşmaydı...
Kenarıda oturup da muhabbete katılmayan arkadaşlar da kendileri bilmişler valla...
Muhabbet kapınıza gelmez
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yaw gruplar birer çiçek önemli olan böcek olup gezmek ben sanırım hemen herkezle az da olsa konustum ama şu bir gerçek bu kadar kişi olunca ve sık görüşmeyince tanıdık yüzleri görünce doğal olarak sohbetler uzuyor e ozamanda bir grup oluyor istemeden arayı uzun tutmazsak bu gruplaşmalar azalabilir bence
ben elimden geldiğince yeni gördüğüm arkadaşları tanımaya çalıştım, gerçi şimdi karıştı isimler ve nickler ama olsun... güzeldi bence akşam, keyif aldım
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
Herkese selamlar.. Önce organizasyonu düzenleyen discordian'a, sonra da katılan herkese teşekkür ediyorum.. Bence çok güzel bir akşamdı.. Her ne kadar McDonalds'da garsonlar kafamı bozmuş olsalar da MT ekibinden tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşların sohbetleri, Boy'un beni "muazzam" bir geziye çıkarması, yediğimiz dondurmalar, içtiğimiz çaylar ve tüm bunlar olurkenki eşsiz muhabbetler unutulmayacak bir akşamın parçalarıydı.. Herkese teşekkürler yeniden.. Ve yeni buluşmalarda görüşmek dileğiyle ;)
Kim oldugunu bilmedigimiz, fakat az kalsin kaza yapacak olan bir sahsin ayakkabisi!! Ayakkabi bizde ne mi ariyo? Ee, viraji donerken dusurdu ayakkabisini biz napalim Siz siz olun, ayakkabinizin bagciklarini iyi baglamadan motora binmeyin
Ve ilk bulusma noktamizdan kareler..
Ve buluşma noktasından İdealtepe civarına geçip sahilde bir kafede oturduk.. Aslında tam olarak kafede oturduk denemez de, daha çok kafe sahiplerini çimlere servis yapmaya ikna edip çimlerde takıldık diyelim
"Vay be bu kadar motorcu bir arada Dur bi bakim neye benziyo bunlar" diyen bir minik dostumuz ziyaretimize gelmişti.. Çimlerde oturmaktan doğayla iç içe olmanın yalnızca bir boyutuydu yani
Veee dondurma kuyruğu!! Dondurmalar tek kelimeyle müthişti.. Ezilmiş taze meyveleri buzluktan çıkarıp yediğinizi hayal edin, kavunsa kavun, limonsa limon!! Mehmet'e tekrardan teşekkürler bu mekanla tanıştırdığı için bizi..
Evet, dondurma hakkında abartmamışım di mi, yiyenlerden yorum bekliyoruz
Tabi bizler dondurmalarımızı yerken, motorlarımız "ah sahibim bi gelse de şöyle aksak yollarda" diyerek bizi bekliyorlardı..
Son olarak geceye noktayı koyduğumuz Fenerbahçe Tesadüf'te (ki saatler 03:30'u gösteriyordu), gözler ne kadar kaymışız izlenimi verse de gülen yüzler memnuniyetin ifadesiydi..
Resimlerin buyuk hallerini gormek icin uzerlerine tiklayin..
Valla saat 08.45'te ben ancak eve gelebildim. SS grubunun gece yarasaları olarak ben, Murat (aYe) ve Barış (dinmeyen) bu saate kadar Üsküdar sahilindeydik. Sahile gitmeden Barış ile sıkı bir gazlama operasyonu yaptık. Murat aylardır beklediği egsozu takıp geldi evden. Gerçekten muhteşem bir sesi var, güle güle kullan arkadaşım.
@KARAKIZ
Valla arkadaşım sen bir kenara çekilip insanların seninle tanışmasını beklersen kimseyle tanışamazsın. Ben bir sürü yeni arkadaş ile tanıştım, hepsi de gelip kendilerini tanıttılar. Kimse, kimin kimi tanıdığını bilmiyor, haliyle de tanıdıkları görünce muhabbet başlıyor. Bir sonraki gezide yine aramızda olmanı ve kendini bize tanıtmanı rica ediyorum, inan bir kere muhabbete dahil olursan zaten bir kenarda yanlız başına oturman imkansız. Mesela Melihce arkadaşımız da yeni katılanlardan aramıza ama acayip uyum sağladı.ben bu lafı hiç üstüme alınmıyorum ben geldim oturdum tek başıma ve canım sıkıldı diye geri döndüm erkenden. eğer buluşmalar hep bu şeklide oluyorsa ben bir daha tek başıma gelmeyi düşünmüyorum. çünkü acayip sıkıldım.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Üsküdar sahili olayı beni çok sardı hocam, bu gece içinde bir güzellik düşünüyorum
Güle güle kullan dileğin için teşekkür ederim.
Egzost hakkındaki yorumları şuraya alalım;
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...e-satilir.html
Bende uyanınca resimlerini çeker eklerim, şimdilik ben iptal 3-4 saat uyumam lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)