Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

REKLAM ALANI
    arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    ben maltepeden şimdi geldim arkadaşlar kalabalık bir topluluk oluşturduk.
    çok güzel bir akşam muhabbeti oldu birazdan çektiğim resimleri ekleyeceğim.

ahada bu ayakkabı kimin??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kızlar genelde yan çizmede bir numara!
    ben bu lafı hiç üstüme alınmıyorum ben geldim oturdum tek başıma ve canım sıkıldı diye geri döndüm erkenden. eğer buluşmalar hep bu şeklide oluyorsa ben bir daha tek başıma gelmeyi düşünmüyorum. çünkü acayip sıkıldım.
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

Tanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben şimdi geldim süperdi çok keyifli sohbetler oldu, baya bir bilgi edindim her zaman yapalım bunu

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı KARAKIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu lafı hiç üstüme alınmıyorum ben geldim oturdum tek başıma ve canım sıkıldı diye geri döndüm erkenden. eğer buluşmalar hep bu şeklide oluyorsa ben bir daha tek başıma gelmeyi düşünmüyorum. çünkü acayip sıkıldım.
    Karakız genelde insanlar siteden görüştüğü kişilerle buluştu topluluk kurdu. Bizim grup biraz ilerdeydi hatta.Cbf 150 tayfası 6-7 kişiydi fakat bizde muhabbet oldu çünkü birbirimizi azçok tanıyoruz. Benimde ilk buluşmam olmama rağmen güzel bir geceydi.Ben seni gördüm bilseydim yalnız kaldığını koşar gelirdik Kendi adıma güzel geçti başka buluşmalara ve gezilere artık
    İlk fotograf benden olsun.CBF 150 ekibi olarak ayrı takıldık bakın şekil 1, ortada RL tişörtlü ben gaza gelmişim.
    30
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    toplantı güzeldi gelen herkeze teşekkürler.
    98 Beygir.....

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya ben seni farkettim aslında senn sen oldugunuda anladım ama bnmde ilk buluşmam oldugu için pot kırmak istemedm ztn snrdan baktım yoksun bnde kız arkadaşımla oturdm cok sohbt fırsatım olmasa bile guzel huzurlu bi aksamdı
    true love..

Drift Religion

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Karakız bende forumda yeniyim, keşke farketseydim canının sıkılmasını müsade etmezdim, gerçekten üzüldüm, umarım bir dahakine telafi ederiz.

Senin gibi sıkılan biri artistik bir şekilde çekip gitme eğilimine girdi, sonra arkası kaydı taklaya geliyordu, o sırada ayakkabısı ayağından çıkıp fırladı, karizmayı çizdirmeyim diye bastı gitti. İlk resimdeki ayakkabı da o vatandaşa ait.
    Arkadaşım ayakkabını kaldırımın kenarına bıraktık, gidip alabilirsin.

Yani berbat bir psikoloji, bu şekilde canı sıkılan herkesden kendi namıma özür dilerim.

Herşeye rağmen güzel bir akşamdı, katılan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum.

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    evet, genelde herkes az çok tanıdığı kişilerle sohbet etti.
    valla ben genelde cbf150 grubuyla, zaman zaman da MT grubuyla sohbet ettim.
    gerçekten çok güzel bir geceydi, gelen herkese tekrar teşekkürler
    ayrıca Discordian'a da böyle güzel bir buluşmayı böyle güzelce organize ettiği için tekrar teşekkürler
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    anaam oraya gleipte sıkılmak olurmu
    biz seni görmedik deemekki..
    zaten forum telafi konuşmalarıyla dolmuş, bi dahaki sefere faklı olur umarım senin için,
    kendi adıma keyifli bi akşamdı, hekese teşekkürler herşey için
    dönüşte yolda racing çileri yakaladım, arapamla geçitm hepsini,
    cerrahi yi fena solladım, aye önden önden gidiyodu ama çözemedi olayı
    cerrahi olm sen sat onu, tüplü bi opele geçildin
    GKN MOTORS

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Çok güzel bir buluşma olmuş...Keşke bu sene üniye istanbula gelebilseydim...Sizlerle birlikte organizasyonlarda bulunmaktan çok büyük zevk alacağımdan eminim...İnş seneye birlikte oluruz.Ben şimdilik Bursa'dan yetişebildiklerime yetişiyorum

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anaam oraya gleipte sıkılmak olurmu
    biz seni görmedik deemekki..
    zaten forum telafi konuşmalarıyla dolmuş, bi dahaki sefere faklı olur umarım senin için,
    kendi adıma keyifli bi akşamdı, hekese teşekkürler herşey için
    dönüşte yolda racing çileri yakaladım, arapamla geçitm hepsini,
    cerrahi yi fena solladım, aye önden önden gidiyodu ama çözemedi olayı
    cerrahi olm sen sat onu, tüplü bi opele geçildin
    Gökhan kardeşim benim senin motor olayını ne zaman çözüme kavuşmuş olacak...2tekere ne zaman bineceksin...Sana benim gibi cıbır verelim çok mu acı olur senin için
    AKIN FİDAN

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    ekimde askere gitmezsek motor sorununu çozcez allahın izniyle,
    ama cıbır ı duymamış olim, kırıyosun beni
    en kötü ihtimal bi iki zamanlı yapıp binebilirim 1-2 ay, aramıyo deilim
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Ayıp ayıp sitede olmamamı fırsat bilip dedikodumu yaptınız hı?
    Ben geleceğim dediğim tüm buluşmalara geldim. Çalıştığım günlerdede şu saatte gelebilirim diye not düştüm.. Neyse bugün söylediklerinizden utandığınızı düşünerek pek fazla azarlamıycam sizi
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karakız var galiba gelen bir tek o konuda pınar kadar sabıkalı peril var onuda unutmamak lazım tuğçe daha yeni yan çizmede
    Yahu hiç kız gelmeyecek mi? Benim bir arkadaşım (son buluşmaya kırmızı 600RR ile gelen) kız arkadaşı ile gelecekti. Kız arkadaşını buluşmaya kızlar da gelecek diye kandırabildik ancak. Şimdi hiç kız gelmezse ayıp olacak kıza valla. Sitedeki kızları kınıyorum, hiçbir buluşmaya gelmiyorlar. Bunun sonucunda bütün motor kullanan kızlar TIRTTIR sonucu çıkıyor. Ben Pınar'ın zaten hiçbir buluşmaya geldiğini görmedim. Hep gelecem deyip gelmiyor. Cowgirl zaten bir merhaba dedi bir daha siteye girmedi. Tuğçe'de yan çizme konusunda birinciliği Pınar'dan aldı gibi. Valla buluşmalara eşimi getiremez oldum, şu anda Ankara'da o yüzden tek geliyorum.
    Alıntı mert ybr 125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    + 1 katılıyorum sana doğru sölüyosun

bi aksilik olmazsa bende gelicem umarım güzel bi gün olur
    Bu arada çok güzel bi buluşma oldu ama hiç yeni arkadaşlarla tanışamadım. Pek bi grup takıldı herkes..

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekimde askere gitmezsek motor sorununu çozcez allahın izniyle,
    ama cıbır ı duymamış olim, kırıyosun beni
    en kötü ihtimal bi iki zamanlı yapıp binebilirim 1-2 ay, aramıyo deilim
    Senin o derdin var dimi ben bi 10sene düşünmüyorum askerliği

cıbırı nie duymamış olasın yahu Ben memnunum üstünde olduğuma Az yakıyor az kaçıyor
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    Boeing 737-800
    Benim katıldığım ilk MT toplantısıydı.
    Daha kendimi tanıtmadan direk toplantı başlığına mesaj yazıyorum

Geldim gördüm güzel bir grup bol katılımcılı.Her ne kadar fazla kimseyi tanımıyor olsam da ve akşam tanışamadıysam da eğlenceli ve güzel bir akşamdı.Saolun.
    Umarım bundan sonraki buluşmalarınıza da gelebilirim.

( 2. mesajımıda tanışma topiğine yazsam iyi olur sanırım.)

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynı buluşmadan mı bahsediyoruz arkadaşlar?

Kim sıkıldı , kim gitti valla anlamadım bence çok güzel bir buluşmaydı...

Kenarıda oturup da muhabbete katılmayan arkadaşlar da kendileri bilmişler valla...
    Muhabbet kapınıza gelmez
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw gruplar birer çiçek önemli olan böcek olup gezmek ben sanırım hemen herkezle az da olsa konustum ama şu bir gerçek bu kadar kişi olunca ve sık görüşmeyince tanıdık yüzleri görünce doğal olarak sohbetler uzuyor e ozamanda bir grup oluyor istemeden arayı uzun tutmazsak bu gruplaşmalar azalabilir bence

Motosikleti
    Bu aralar 4 teker takılıyorum...
    ben elimden geldiğince yeni gördüğüm arkadaşları tanımaya çalıştım, gerçi şimdi karıştı isimler ve nickler ama olsun... güzeldi bence akşam, keyif aldım
    [B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]

Motosikleti
    Honda CBR125R
    Herkese selamlar.. Önce organizasyonu düzenleyen discordian'a, sonra da katılan herkese teşekkür ediyorum.. Bence çok güzel bir akşamdı.. Her ne kadar McDonalds'da garsonlar kafamı bozmuş olsalar da MT ekibinden tanıdığım ve yeni tanıştığım arkadaşların sohbetleri, Boy'un beni "muazzam" bir geziye çıkarması, yediğimiz dondurmalar, içtiğimiz çaylar ve tüm bunlar olurkenki eşsiz muhabbetler unutulmayacak bir akşamın parçalarıydı.. Herkese teşekkürler yeniden.. Ve yeni buluşmalarda görüşmek dileğiyle ;)

Kim oldugunu bilmedigimiz, fakat az kalsin kaza yapacak olan bir sahsin ayakkabisi!! Ayakkabi bizde ne mi ariyo? Ee, viraji donerken dusurdu ayakkabisini biz napalim Siz siz olun, ayakkabinizin bagciklarini iyi baglamadan motora binmeyin

Ve ilk bulusma noktamizdan kareler..

Ve buluşma noktasından İdealtepe civarına geçip sahilde bir kafede oturduk.. Aslında tam olarak kafede oturduk denemez de, daha çok kafe sahiplerini çimlere servis yapmaya ikna edip çimlerde takıldık diyelim

"Vay be bu kadar motorcu bir arada Dur bi bakim neye benziyo bunlar" diyen bir minik dostumuz ziyaretimize gelmişti.. Çimlerde oturmaktan doğayla iç içe olmanın yalnızca bir boyutuydu yani

Veee dondurma kuyruğu!! Dondurmalar tek kelimeyle müthişti.. Ezilmiş taze meyveleri buzluktan çıkarıp yediğinizi hayal edin, kavunsa kavun, limonsa limon!! Mehmet'e tekrardan teşekkürler bu mekanla tanıştırdığı için bizi..

Evet, dondurma hakkında abartmamışım di mi, yiyenlerden yorum bekliyoruz

Tabi bizler dondurmalarımızı yerken, motorlarımız "ah sahibim bi gelse de şöyle aksak yollarda" diyerek bizi bekliyorlardı..

Son olarak geceye noktayı koyduğumuz Fenerbahçe Tesadüf'te (ki saatler 03:30'u gösteriyordu), gözler ne kadar kaymışız izlenimi verse de gülen yüzler memnuniyetin ifadesiydi..

Resimlerin buyuk hallerini gormek icin uzerlerine tiklayin..

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Valla saat 08.45'te ben ancak eve gelebildim. SS grubunun gece yarasaları olarak ben, Murat (aYe) ve Barış (dinmeyen) bu saate kadar Üsküdar sahilindeydik. Sahile gitmeden Barış ile sıkı bir gazlama operasyonu yaptık. Murat aylardır beklediği egsozu takıp geldi evden. Gerçekten muhteşem bir sesi var, güle güle kullan arkadaşım.

@KARAKIZ
    Valla arkadaşım sen bir kenara çekilip insanların seninle tanışmasını beklersen kimseyle tanışamazsın. Ben bir sürü yeni arkadaş ile tanıştım, hepsi de gelip kendilerini tanıttılar. Kimse, kimin kimi tanıdığını bilmiyor, haliyle de tanıdıkları görünce muhabbet başlıyor. Bir sonraki gezide yine aramızda olmanı ve kendini bize tanıtmanı rica ediyorum, inan bir kere muhabbete dahil olursan zaten bir kenarda yanlız başına oturman imkansız. Mesela Melihce arkadaşımız da yeni katılanlardan aramıza ama acayip uyum sağladı.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Valla saat 08.45'te ben ancak eve gelebildim. SS grubunun gece yarasaları olarak ben, Murat (aYe) ve Barış (dinmeyen) bu saate kadar Üsküdar sahilindeydik. Sahile gitmeden Barış ile sıkı bir gazlama operasyonu yaptık. Murat aylardır beklediği egsozu takıp geldi evden. Gerçekten muhteşem bir sesi var, güle güle kullan arkadaşım.
    Üsküdar sahili olayı beni çok sardı hocam, bu gece içinde bir güzellik düşünüyorum

Güle güle kullan dileğin için teşekkür ederim.

Egzost hakkındaki yorumları şuraya alalım;

http://www.motosiklet.net/forum/tekn...e-satilir.html

Bende uyanınca resimlerini çeker eklerim, şimdilik ben iptal 3-4 saat uyumam lazım

18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)