Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym mio
    [QUOTE=aYe;789613]@Discordian

Cowgirlbanu dediğin gibi yalan oldu galiba, Tuğçede sanırım gelmiyorum diyerek 3 saat önceden maltepede konuşlanıp aklınca süpriz yapıcak

Seni seni Tuğçe

durun bakalım daha belli değil
    artçı olcaktım o artçı oldu.. benimde bi şehir dışı var son bi kereliğine ondan haber çıksın sölicem size
    [B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
    Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
    ::fool::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    buluşma saatini çok geçirmeyelim buluşma noktasında ileride bir noktaya gidicez geç gelicekler olursa cep. telefonunm ilk msj da var

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    ne oldu patriot
    alimmi ben kadıköyden??
    GKN MOTORS

KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buluşma saatini çok geçirmeyelim buluşma noktasında ileride bir noktaya gidicez geç gelicekler olursa cep. telefonunm ilk msj da var
    saat kaç gibi nereye gideceksiniz olurda geç gelecek olursam direk oraya gelirim
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorları sahil yoluna yakın biyerde tutun gec kalırsak okdr motoru gorunce anlarız ztn
    true love..

Drift Religion

Motosikleti
    REGAL RAPTOR
    aksiliğin bu kadarı akşam akşam marş düğmesini kırdım yarın inşallah yarın yetiştirip geleceğim..umarım başka aksilikler çıkmaz

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı regalci1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aksiliğin bu kadarı akşam akşam marş düğmesini kırdım yarın inşallah yarın yetiştirip geleceğim..umarım başka aksilikler çıkmaz
    benim akü yok bi aydır ayakla çalıştırıom sende dene
    true love..

Drift Religion

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    helal valla Discordian, iyi organizasyon yaptın
    cbf150'cilerden ne haber peki, tahmini kaç cbf150 olucaz buluşmada
    bari tüm cbf ler bir arada park edelimde tam olsun
    bu arada ilk buluşma yeri tam neresi, sonra nereye gidilecek gibi detayları ilk sayfada güncellesene...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    tabanvay
    arkadaşlar beni listeden çıkartın... şirketteki işlerden dolayı cuma akşamı mesaiye kalmam gerekiyo yoksa bursa gezisini kaçırıım hafta sonu mesaiye kalıp... :( size iyi eğlenceler güzel sohbetler..

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Yahu hiç kız gelmeyecek mi? Benim bir arkadaşım (son buluşmaya kırmızı 600RR ile gelen) kız arkadaşı ile gelecekti. Kız arkadaşını buluşmaya kızlar da gelecek diye kandırabildik ancak. Şimdi hiç kız gelmezse ayıp olacak kıza valla. Sitedeki kızları kınıyorum, hiçbir buluşmaya gelmiyorlar. Bunun sonucunda bütün motor kullanan kızlar TIRTTIR sonucu çıkıyor. Ben Pınar'ın zaten hiçbir buluşmaya geldiğini görmedim. Hep gelecem deyip gelmiyor. Cowgirl zaten bir merhaba dedi bir daha siteye girmedi. Tuğçe'de yan çizme konusunda birinciliği Pınar'dan aldı gibi. Valla buluşmalara eşimi getiremez oldum, şu anda Ankara'da o yüzden tek geliyorum.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Taskiranus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu hiç kız gelmeyecek mi? Benim bir arkadaşım (son buluşmaya kırmızı 600RR ile gelen) kız arkadaşı ile gelecekti. Kız arkadaşını buluşmaya kızlar da gelecek diye kandırabildik ancak. Şimdi hiç kız gelmezse ayıp olacak kıza valla. Sitedeki kızları kınıyorum, hiçbir buluşmaya gelmiyorlar. Bunun sonucunda bütün motor kullanan kızlar TIRTTIR sonucu çıkıyor. Ben Pınar'ın zaten hiçbir buluşmaya geldiğini görmedim. Hep gelecem deyip gelmiyor. Cowgirl zaten bir merhaba dedi bir daha siteye girmedi. Tuğçe'de yan çizme konusunda birinciliği Pınar'dan aldı gibi. Valla buluşmalara eşimi getiremez oldum, şu anda Ankara'da o yüzden tek geliyorum.
    Haklısın abi valla bakarsın +1 yapar arkadaşı getiririm bende..
    Bu arada çok merak ediyorum abi seni ve ss başlığındaki diğer arkadaşları inşallah yarın tanışacağız.Bu arada patriote de geliyor değilmi?

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    + 1 katılıyorum sana doğru sölüyosun

bi aksilik olmazsa bende gelicem umarım güzel bi gün olur
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Maltepe sahildeki Migros'un orda buluşulacak, kesin olmamakla beraber eğer ikinci bir yere geçiş yaparsak bu yer "sahilyolu küçükyalı ışıklardan maltepe yönüne giderken yolun deniz tarafında kalan havuzlu ilk çaybahçesi" olacak.

Herhangi bir sorun yaşayanlar, kaybolanlar, adını unutanlar, çocukluğunu yaşayamamış olanlar, sırf çeşit olsun diye aramak isteyenler 0555 459 14 94 'den bana da ulaşabilirler.

Motosikleti
    R1
    hemen arıyorum ))))
    çeşitlik yok, çeşitlik yok, kıllık olsun diye
    GKN MOTORS

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Yirmibeş kere güncel.....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    mehmet benim arkadaş kız arkadaşıyla geliyor hata birtanede arkası bos motor var (alper ) kimseyi almayacaksa o da birini alabilir hata tugce yi aldırayım ona nede olsa sözümü dinler herhalde abisi olarak
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    off ya offff.....
    ben çok istesemde gelemiyorumm.. bari yerime güzel eğlenin, hem benim bugün doğumgünüm dahada iyi eğlenin ben misafir ağarlıcam (doğumgünümden haberi olmayan misafirler)
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    ve kesinleşti alperin arkası boş (burgman 650 )var bu tarafta alıncak biri varsa alabilirmiş soyledi şimdi
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Az sonra çıkıp Avrupa'ya geçiyorum ben de, akşam da eve uğramadan direkt geçerim buluşma noktasına herhalde, kaskı, montu olan, katılmak isteyip de araç bulamayan kimse varsa alabilirim.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    R1
    haaala patriot için haber bekliyorum
    bi arayın daa
    532 747 72 16
    GKN MOTORS

16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)