[İstanbul MT] 31 Ağustos Akşamı Maltepe Sahildeyiz
Reklamlar
-
30 Ağustos 2007, 18:19
Reklamlar
-
30 Ağustos 2007, 20:16
buluşma saatini çok geçirmeyelim buluşma noktasında ileride bir noktaya gidicez geç gelicekler olursa cep. telefonunm ilk msj da var
-
30 Ağustos 2007, 23:07
ne oldu patriot
alimmi ben kadıköyden??
-
31 Ağustos 2007, 00:52
Discordian adlı üyeden alıntı
buluşma saatini çok geçirmeyelim buluşma noktasında ileride bir noktaya gidicez geç gelicekler olursa cep. telefonunm ilk msj da var
saat kaç gibi nereye gideceksiniz olurda geç gelecek olursam direk oraya gelirim
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
31 Ağustos 2007, 00:59
motorları sahil yoluna yakın biyerde tutun gec kalırsak okdr motoru gorunce anlarız ztn
true love..
Drift Religion
-
31 Ağustos 2007, 01:04
aksiliğin bu kadarı akşam akşam marş düğmesini kırdım yarın inşallah yarın yetiştirip geleceğim..umarım başka aksilikler çıkmaz
-
31 Ağustos 2007, 01:06
regalci1903 adlı üyeden alıntı
aksiliğin bu kadarı akşam akşam marş düğmesini kırdım yarın inşallah yarın yetiştirip geleceğim..umarım başka aksilikler çıkmaz
benim akü yok bi aydır ayakla çalıştırıom sende dene
true love..
Drift Religion
-
31 Ağustos 2007, 01:06
helal valla Discordian, iyi organizasyon yaptın
cbf150'cilerden ne haber peki, tahmini kaç cbf150 olucaz buluşmada
bari tüm cbf ler bir arada park edelimde tam olsun
bu arada ilk buluşma yeri tam neresi, sonra nereye gidilecek gibi detayları ilk sayfada güncellesene...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
31 Ağustos 2007, 02:26
arkadaşlar beni listeden çıkartın... şirketteki işlerden dolayı cuma akşamı mesaiye kalmam gerekiyo yoksa bursa gezisini kaçırıım hafta sonu mesaiye kalıp... :( size iyi eğlenceler güzel sohbetler..
-
31 Ağustos 2007, 02:50
Yahu hiç kız gelmeyecek mi? Benim bir arkadaşım (son buluşmaya kırmızı 600RR ile gelen) kız arkadaşı ile gelecekti. Kız arkadaşını buluşmaya kızlar da gelecek diye kandırabildik ancak. Şimdi hiç kız gelmezse ayıp olacak kıza valla. Sitedeki kızları kınıyorum, hiçbir buluşmaya gelmiyorlar. Bunun sonucunda bütün motor kullanan kızlar TIRTTIR sonucu çıkıyor. Ben Pınar'ın zaten hiçbir buluşmaya geldiğini görmedim. Hep gelecem deyip gelmiyor. Cowgirl zaten bir merhaba dedi bir daha siteye girmedi. Tuğçe'de yan çizme konusunda birinciliği Pınar'dan aldı gibi. Valla buluşmalara eşimi getiremez oldum, şu anda Ankara'da o yüzden tek geliyorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
31 Ağustos 2007, 02:56
boy adlı üyeden alıntı
Yahu hiç kız gelmeyecek mi? Benim bir arkadaşım (son buluşmaya kırmızı 600RR ile gelen) kız arkadaşı ile gelecekti. Kız arkadaşını buluşmaya kızlar da gelecek diye kandırabildik ancak. Şimdi hiç kız gelmezse ayıp olacak kıza valla. Sitedeki kızları kınıyorum, hiçbir buluşmaya gelmiyorlar. Bunun sonucunda bütün motor kullanan kızlar TIRTTIR sonucu çıkıyor. Ben Pınar'ın zaten hiçbir buluşmaya geldiğini görmedim. Hep gelecem deyip gelmiyor. Cowgirl zaten bir merhaba dedi bir daha siteye girmedi. Tuğçe'de yan çizme konusunda birinciliği Pınar'dan aldı gibi. Valla buluşmalara eşimi getiremez oldum, şu anda Ankara'da o yüzden tek geliyorum.
Haklısın abi valla bakarsın +1 yapar arkadaşı getiririm bende..
Bu arada çok merak ediyorum abi seni ve ss başlığındaki diğer arkadaşları inşallah yarın tanışacağız.Bu arada patriote de geliyor değilmi?
-
31 Ağustos 2007, 03:00
boy adlı üyeden alıntı
+ 1 katılıyorum sana doğru sölüyosun
bi aksilik olmazsa bende gelicem umarım güzel bi gün olur
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
31 Ağustos 2007, 03:21
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Maltepe sahildeki Migros'un orda buluşulacak, kesin olmamakla beraber eğer ikinci bir yere geçiş yaparsak bu yer "sahilyolu küçükyalı ışıklardan maltepe yönüne giderken yolun deniz tarafında kalan havuzlu ilk çaybahçesi" olacak.
Herhangi bir sorun yaşayanlar, kaybolanlar, adını unutanlar, çocukluğunu yaşayamamış olanlar, sırf çeşit olsun diye aramak isteyenler 0555 459 14 94 'den bana da ulaşabilirler.
-
31 Ağustos 2007, 03:39
hemen arıyorum ))))
çeşitlik yok, çeşitlik yok, kıllık olsun diye
-
31 Ağustos 2007, 12:44
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yirmibeş kere güncel.....
-
31 Ağustos 2007, 13:06
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy adlı üyeden alıntı
mehmet benim arkadaş kız arkadaşıyla geliyor hata birtanede arkası bos motor var (alper ) kimseyi almayacaksa o da birini alabilir hata tugce yi aldırayım ona nede olsa sözümü dinler herhalde abisi olarak
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
31 Ağustos 2007, 13:07
-
31 Ağustos 2007, 13:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
boy adlı üyeden alıntı
ve kesinleşti alperin arkası boş (burgman 650 )var bu tarafta alıncak biri varsa alabilirmiş soyledi şimdi
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
31 Ağustos 2007, 13:13
Super Moderator
Az sonra çıkıp Avrupa'ya geçiyorum ben de, akşam da eve uğramadan direkt geçerim buluşma noktasına herhalde, kaskı, montu olan, katılmak isteyip de araç bulamayan kimse varsa alabilirim.
-
31 Ağustos 2007, 14:00
haaala patriot için haber bekliyorum
bi arayın daa
532 747 72 16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)