motor arayan artçıların akibeti ne durumda? en sonunda çıkıcam burdan gelecem istanbula
motor arayan artçıların akibeti ne durumda? en sonunda çıkıcam burdan gelecem istanbula
GT650R
Valla ev yakin getireyim diyecegim ama evde ortu yok ki :S Hani odamdaki haliyi getirmeyeceksem tabi
benm için sorun yok....yere gazete serme konusunda...
ben buldummmm
eğer gelirsem rahatım ohhhh hemde ne rahatlık
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ohh allah izin verirse en erken bayramda en geç sezon sonunda ist e gelecem. ozaman hepinizle tanışırım inş.
GT650R
çimenlere örtü ayarlarız yaavv Mangal yapacaksak ben hazırlıklı geleyim söyleyinde
Bizlerde erken gelenlerden oluruz heral
Poturdak
hobala MTM ruhu hortluyor galiba
*MTM (motosiklet mangal)
"Anahtar cümle : motosiklet egzosu ile mangal ateşini körüklemek.
31 Ağustos akşamı görüşmek üzere... Sevgiler,,,
Yayla sanat merkezinin üstündeki Da Cafe'yi öneririm. Hem büyük,hem de tüm sahili gören bir balkonu var.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
valla benim evim pendik civarında şu ehliyetimi polis amcalar pazartesiye attı. hani şeytana uyup gelebilirim. Bir kişilik yer vardır umarım. Saygılar sevgiler.
olmamııııı....sen gel yeter ki.....ehliyetsiz çıkma derim ben ama bende alınca motoru ehliyet alana kadar kaçak sürcem....zaten 1-2 hafta kavrama sürem olck..neyse çok konuştum baba gel sen.......
bende geliyorum! burnumuzun dibi sayılır. gelmezsek ayıp yahu
Dorado V5
Discordian görüo musun gelmek isteyenleriii....ekle listeye hatta güncel listeyi bi daha şutlasana buraya....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)