Motoru satalı 1 ay oldu. Yanında kaskıda verdik :( Belki akına Bursadan artçı olup bende katılırım. Benim tavsiyem;
Geldiğinizde Uludağ BAKACAK kısmına çıkıp hava berraksa istanbulun belirli noktalarını uludağdan görebilirsiniz Orada 1 saat serinleme molasından sonra aşağıda Uluçınarda bir çay molası verip daha sonra Akın'ın dediği mudanya rampasının (CBR'cılar o rampadan inerken ben 155 gördüm ona göre ) oradaki iskenderde karnınızı doyurup mudanyaya geçebilirsiniz. Daha sonra eski sahil yolundan kurşunluya gidip bir çay molası ve en sonunda gemlikten sizlere el sallarız
Eyleneceğinizden emin olabilirsiniz. Aslında Bursada o kadar çok güzel yer var ki gezmek için...
Okan ACAR
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bahsettiğim bursa içi rota 100 küsür km civarıdır. Bunun yaklaşık 70 km sini uludağ alıyor (iniş + çıkış geçebilirde) Yani 70km den fazla dağ yolunda viraj alacaksınız ona göre :D
Okan ACAR
bana uyar severim ukudagın yolarını
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Arkadaşlar geziye Bursadan katılmak isteyenlerin buluşma noktasını ve grupların bursaya girdikten sonra izlenecek, yapılacakları kesın olarak birisi yazabilir mi? Zira araya farklı mesajlar giriyo ve konu sapıyor.
scooter diil VESPA
:D yaw bendede 90 cc lık scouter var ben nasıl geleyım hele sen 150 cc isen vay beah derım ben buna olmazsa benı cekersın ıp le ozaman bah bende gelırım
Yaw ukala , ben Bursa 'ya erken gelecem. Bursa üyeleri buluşma noktası ve listesine beni de ekleyin...
Bu arada Eskişehir için katılım sayısı 1 ile 2 arasında değişiyor. Haberiniz ola...
@viper; 3 kişi varsınız zaten fire vermeyin, bir de ne yap ne et bbaday'ı getir, tanışmak istiyorum.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Tamam onu yarın sabah babamla adam akıllı konuşacağım ya.Sorasında bursa planını hazırlayacağım..Millet benim için Bursa'ya geliyor Ama babam beni salmıyor yok böle bişe ya...Bıktım pazarları çalışmaktan koskoca hafta boşum nerdeyse, pazar çalışıyorum...Arkadaslar şöle bir alternatif plan var uludağ yerinde şelaleye çıkalım Kestel'in yukarısında Alaçam'da kahvaltımızı yaparız...3tane atv var kiralayabiliriz.Grup indirimi yaparız tanıdık çünkü..Ardından şelaleyi iner fotolandırırız..Sora Dağ yolundan aşağıya Mudanya yolu köy-ardından sahil yolunda istanbul yoluna çıkar vedalaşırız...Uludağ mı Alaçam'mı sizler karar verin.Ben de babadan izin alayım olmadı siz beni gelir pazardan kaçırırsınız...Topluca gelirseniz hayır diemez.Pazarı basarsınız Akın'ı istiyoruz die olur mu
AKIN FİDAN
ben güzelceden gelcem hadi kim daha uzaktan gelcek
ittim ve bu alişkanlık oldu dünde bitti benzinçi ayırmak varya hep onun yüzünden ama bu sefer büyük oglum vardı yanımda o da itti akşam beraber donerkende benim sana yaptıgımı yaptı baba benzin varmi diye sordu
Arkadaslar Alaçam ve Uludağ arasında tercihinizi yaparsanız eğer Bursa planını yapacağım...Alaçamda atv kiralayabiliriz çan çin çong Şelaleye iner çok güzel bir manzara görürüz(su sıkıntısının yaşandığı şu dönemde) çok güzel bir kahvaltı yapabiliriz...Uludağ'da Bakacak'a çıkabilirmişiz ben bilmiyorum Bursalı başka birine atacağım bu görevi Ardından orada üşüyüp aşağıya iner tarihi çınarın ihtişamının altında çaylarımızı yudumlarız...Karar sizin?
Bir de ayrıca Bursa'ya girişiniz kaçta olucak.ben de Bursa'da ilk buluşma saatlerini ona göre ayarlayayım...İlk sayfaya koysun olcan...
AKIN FİDAN
Uludağ yolunda ki seyrüsefaya da gidebiliriz güzel bursa manzaralı hem ordan mudanya (köy restaurant) yolunada geçmek daha rahat ve güzel olur kanımca
scooter diil VESPA
Merak etme allah kısmet ederse tanışacağız...ben gelecek olan arkadasların bir kısmı ile tanıştım zaten.Kısmetse sizinle de tanışırız...
valla bi zirve ypmak lazım ya...Dağ yolunun girişinde orası tepeye çıkabiliriz..Milli parka girebiliriz otellerin oraya kadar...Aşağı inerken tarihi çınarda çaylarımızı yudumlarız...Sora Köy....
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)