Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben bilmem artık orasını sabotajmı olur başka bişeymi olur...
    he he büğün sabah yolda kaldım benzin bitti birinin ahı tuttu galiba
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Motoru satalı 1 ay oldu. Yanında kaskıda verdik :( Belki akına Bursadan artçı olup bende katılırım. Benim tavsiyem;
    Geldiğinizde Uludağ BAKACAK kısmına çıkıp hava berraksa istanbulun belirli noktalarını uludağdan görebilirsiniz Orada 1 saat serinleme molasından sonra aşağıda Uluçınarda bir çay molası verip daha sonra Akın'ın dediği mudanya rampasının (CBR'cılar o rampadan inerken ben 155 gördüm ona göre ) oradaki iskenderde karnınızı doyurup mudanyaya geçebilirsiniz. Daha sonra eski sahil yolundan kurşunluya gidip bir çay molası ve en sonunda gemlikten sizlere el sallarız
    Eyleneceğinizden emin olabilirsiniz. Aslında Bursada o kadar çok güzel yer var ki gezmek için...
    Okan ACAR

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru satalı 1 ay oldu. Yanında kaskıda verdik :( Belki akına Bursadan artçı olup bende katılırım. Benim tavsiyem;
    Geldiğinizde Uludağ BAKACAK kısmına çıkıp hava berraksa istanbulun belirli noktalarını uludağdan görebilirsiniz Orada 1 saat serinleme molasından sonra aşağıda Uluçınarda bir çay molası verip daha sonra Akın'ın dediği mudanya rampasının (CBR'cılar o rampadan inerken ben 155 gördüm ona göre ) oradaki iskenderde karnınızı doyurup mudanyaya geçebilirsiniz. Daha sonra eski sahil yolundan kurşunluya gidip bir çay molası ve en sonunda gemlikten sizlere el sallarız
    Eyleneceğinizden emin olabilirsiniz. Aslında Bursada o kadar çok güzel yer var ki gezmek için...
    anlatıkların süper insallah bir aksilik olmaz erken gelip bu saydıklarını yaparız benim hosuma gitti bana uyar ben deliyim zaten yurtan amcam oyle dedi
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Bahsettiğim bursa içi rota 100 küsür km civarıdır. Bunun yaklaşık 70 km sini uludağ alıyor (iniş + çıkış geçebilirde) Yani 70km den fazla dağ yolunda viraj alacaksınız ona göre :D
    Okan ACAR

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    bana uyar severim ukudagın yolarını

rup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mor VespaET4
    Arkadaşlar geziye Bursadan katılmak isteyenlerin buluşma noktasını ve grupların bursaya girdikten sonra izlenecek, yapılacakları kesın olarak birisi yazabilir mi? Zira araya farklı mesajlar giriyo ve konu sapıyor.
    scooter diil VESPA

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125+Kanuni Popcorn 90
    :D yaw bendede 90 cc lık scouter var ben nasıl geleyım hele sen 150 cc isen vay beah derım ben buna olmazsa benı cekersın ıp le ozaman bah bende gelırım

Motosikleti
    tabanvay
    Alıntı silah1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    he he büğün sabah yolda kaldım benzin bitti birinin ahı tuttu galiba
    vallahamı :D hobaaa göbek atarım ben hobaa

şaka bi yanada abi geçmiş olsun hızır kaptanı kim kurtardı yoksa ittinmi benzinliğe kadar arasaydın gelirdim valla

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı rup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geziye Bursadan katılmak isteyenlerin buluşma noktasını ve grupların bursaya girdikten sonra izlenecek, yapılacakları kesın olarak birisi yazabilir mi? Zira araya farklı mesajlar giriyo ve konu sapıyor.
    yarın öğle saatlerinde açıklayacağım kısmetse ben şimdilik babamdan pazar gününe izin alma çabası içindeyim Pazar günleri çalışıyoruz da o çok kötü oluyor benim için...
    AKIN FİDAN

Yaw ukala , ben Bursa 'ya erken gelecem. Bursa üyeleri buluşma noktası ve listesine beni de ekleyin...

Bu arada Eskişehir için katılım sayısı 1 ile 2 arasında değişiyor. Haberiniz ola...

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    @viper; 3 kişi varsınız zaten fire vermeyin, bir de ne yap ne et bbaday'ı getir, tanışmak istiyorum.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw ukala , ben Bursa 'ya erken gelecem. Bursa üyeleri buluşma noktası ve listesine beni de ekleyin...

Bu arada Eskişehir için katılım sayısı 1 ile 2 arasında değişiyor. Haberiniz ola...
    Tamam onu yarın sabah babamla adam akıllı konuşacağım ya.Sorasında bursa planını hazırlayacağım..Millet benim için Bursa'ya geliyor Ama babam beni salmıyor yok böle bişe ya...Bıktım pazarları çalışmaktan koskoca hafta boşum nerdeyse, pazar çalışıyorum...Arkadaslar şöle bir alternatif plan var uludağ yerinde şelaleye çıkalım Kestel'in yukarısında Alaçam'da kahvaltımızı yaparız...3tane atv var kiralayabiliriz.Grup indirimi yaparız tanıdık çünkü..Ardından şelaleyi iner fotolandırırız..Sora Dağ yolundan aşağıya Mudanya yolu köy-ardından sahil yolunda istanbul yoluna çıkar vedalaşırız...Uludağ mı Alaçam'mı sizler karar verin.Ben de babadan izin alayım olmadı siz beni gelir pazardan kaçırırsınız...Topluca gelirseniz hayır diemez.Pazarı basarsınız Akın'ı istiyoruz die olur mu
    AKIN FİDAN

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı ozzy73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    galiba en uzak benim beylikdüzü......ama farketmez gerekirse sabah 5:00 da kalkarım
    ben güzelceden gelcem hadi kim daha uzaktan gelcek

Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahamı :D hobaaa göbek atarım ben hobaa

şaka bi yanada abi geçmiş olsun hızır kaptanı kim kurtardı yoksa ittinmi benzinliğe kadar arasaydın gelirdim valla
    ittim ve bu alişkanlık oldu dünde bitti benzinçi ayırmak varya hep onun yüzünden ama bu sefer büyük oglum vardı yanımda o da itti akşam beraber donerkende benim sana yaptıgımı yaptı baba benzin varmi diye sordu

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @viper; 3 kişi varsınız zaten fire vermeyin, bir de ne yap ne et bbaday'ı getir, tanışmak istiyorum.
    Olcan benide listeye ekle geliyorum bende seninle tanışmak isterim kardeşim orada görüşmek ümidiyle

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Arkadaslar Alaçam ve Uludağ arasında tercihinizi yaparsanız eğer Bursa planını yapacağım...Alaçamda atv kiralayabiliriz çan çin çong Şelaleye iner çok güzel bir manzara görürüz(su sıkıntısının yaşandığı şu dönemde) çok güzel bir kahvaltı yapabiliriz...Uludağ'da Bakacak'a çıkabilirmişiz ben bilmiyorum Bursalı başka birine atacağım bu görevi Ardından orada üşüyüp aşağıya iner tarihi çınarın ihtişamının altında çaylarımızı yudumlarız...Karar sizin?

Bir de ayrıca Bursa'ya girişiniz kaçta olucak.ben de Bursa'da ilk buluşma saatlerini ona göre ayarlayayım...İlk sayfaya koysun olcan...
    AKIN FİDAN

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın öğle saatlerinde açıklayacağım kısmetse ben şimdilik babamdan pazar gününe izin alma çabası içindeyim Pazar günleri çalışıyoruz da o çok kötü oluyor benim için...
    şimdiden açıklamanı bekliyorum inşaallah izin alırsın babandan seninle vede diğer arkadaşlarla tanışmak istiyorum pazar günü

rup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mor VespaET4
    Uludağ yolunda ki seyrüsefaya da gidebiliriz güzel bursa manzaralı hem ordan mudanya (köy restaurant) yolunada geçmek daha rahat ve güzel olur kanımca
    scooter diil VESPA

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar Alaçam ve Uludağ arasında tercihinizi yaparsanız eğer Bursa planını yapacağım...Alaçamda atv kiralayabiliriz çan çin çong Şelaleye iner çok güzel bir manzara görürüz(su sıkıntısının yaşandığı şu dönemde) çok güzel bir kahvaltı yapabiliriz...Uludağ'da Bakacak'a çıkabilirmişiz ben bilmiyorum Bursalı başka birine atacağım bu görevi Ardından orada üşüyüp aşağıya iner tarihi çınarın ihtişamının altında çaylarımızı yudumlarız...Karar sizin?

Bir de ayrıca Bursa'ya girişiniz kaçta olucak.ben de Bursa'da ilk buluşma saatlerini ona göre ayarlayayım...İlk sayfaya koysun olcan...
    misafir umdugunu degil buldugunu yermiş sen al nereye götürürsen biz oraya

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdiden açıklamanı bekliyorum inşaallah izin alırsın babandan seninle vede diğer arkadaşlarla tanışmak istiyorum pazar günü

Merak etme allah kısmet ederse tanışacağız...ben gelecek olan arkadasların bir kısmı ile tanıştım zaten.Kısmetse sizinle de tanışırız...

Alıntı rup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uludağ yolunda ki seyrüsefaya da gidebiliriz güzel bursa manzaralı hem ordan mudanya (köy restaurant) yolunada geçmek daha rahat ve güzel olur kanımca
    valla bi zirve ypmak lazım ya...Dağ yolunun girişinde orası tepeye çıkabiliriz..Milli parka girebiliriz otellerin oraya kadar...Aşağı inerken tarihi çınarda çaylarımızı yudumlarız...Sora Köy....
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    tabanvay
    Alıntı silah1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .....donerkende benim sana yaptıgımı yaptı baba benzin varmi diye sordu
    gülme kardeşine gelir başına

görkem bey artçı vaziyetleri nooldu beni unnutmayınız..

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler