görkem artçı alcenmi beni be ya
görkem artçı alcenmi beni be ya
nasipse bende gelecem aslında hiç gitmedim böyle geziler ama sırf yeni arkadaşlar tanımak adına katılacam bu organızasyona .
ayıb oluyo abi bizde bu kadar... ötesi motor zamanla gelecek... ayrıca gördün motoru şarköye giderken... kendi sınıfyla kıyasladığın zaman hiç de yavaş kalmıyo... sorunlar çıkartıyo ama ... sınıfında gayet seri bi motor...
tekirdağa giderken piston sekman dağaldı zaten hararetten...
sen tanırsın suzuki servisi nuray uysal a bıraktım uysal motora....
motorsuzu zaten yeni motor alana kadar çıkacağım en uzun yol yine tekirdağ...
Geziye Bursada katılacağım
Bursa buluşma noktası neresi
Zaten kısmet olursa en ünlü iskenderciye gideceğiz...İskender İskenderoğlu Köy İskender'in sahibinin bir tesisi klasik mekanı ile içerisinde İskender'i barındırıyor merak etmeyin...
Bunu hiç düşünmemiştim yahu Ben Bursa girişinden alıp İstanbul'dan gelecek grubu. sora şehir merkezinde kendi arkadas grubumdakilerle buluşturup Ardında dağ yoluna çıkarız die düşünüyordum..İsterseniz birlikte karşılayalım İstanbul grubunu?
AKIN FİDAN
Yagmur yagarsa ben gelmem.
Bulusma saati ve yeri cok iyi olmus, ne cok erken, ne cok gec. Yanliz pazar gunu sabah saat 7:30 da arabali vapur calisiyormu?
Bu arada gidecegimiz iskenderci asari pahali degildir ins. Cunku "iskender iskenderoglu" hakikaten kaliteli ve guzel yapiyor ama fiyatida onemli bence.
Soda Ayran Cool
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Akın hayırlısıyla dönmüşsün eve.... Ben de dönebildim buz üstünde artistik patinaj yaparak....
metalgod
Alcem be ya
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ultraukala koy cook güzel bi seçim bende katılıyorum sana ama bırde sehır ıcınde gıdıp oturulcak ve nargıle cay kahve tarzı bır yerde toplansak die düşünmüştüm ben...
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Sirkeci - Harem Arabalı feribot hattı pazar günü ilk sefer sabah 8:00'da
ozaman ben halis abiin artçısı olacam... bitsin benzini kalalım yolda bne alışkınım zati bana koymuo
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
valla ben bilmem artık orasını sabotajmı olur başka bişeymi olur...
Teflon'la konuştum bu akşam..
Patlayan amortisörünü anlatırken içinden Kuralkan'a iyi niyetleri arz ediyordu sanırım
Pit çalışmalarını hızlandırıp Pazar gününe yetişmek için çalışacağını söyledi.. Meraklılarına duyrulur..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Valla kıvırma seziyorum yakarım çıranı senin
Merakla bekliyoruz sizler için gündüz vaktimizi geçirebileceğimiz bir yer daha buldum.Alaçamda dağda bi yer yakınında şelale var orası sanırm daha uygun olacak.Çünkü uludağ'da yapılacak bir aktivite bulamadım ben..Alaçam'da atv kiralanan tanıdık bir yer var.Maalesef çan çin çong ama 3tane atv varmış kiralık arkadaşımın bir tanıdığının.Ayrıca her türlü kahvaltılık muhteşem imiş ayrıca balık ızgara çeşitleri mevcutmuş.Bursa'ya girdiğimizde kahvaltımızı orada yapabiliriz.Uygun fiyata atv kiralayıp eğlenceyi doruğa çıkarabilriz diyorum ben.İsterseniz topluca uludağ'da yapılacak bir aktivite düşünebiliriz.Ayrıca alaçam'da şelaleye çok yakın çok mükemmel bir yer...Benim kafama şimdilik en yatkın olan Alaçam'a gitmek.Ardından Mudanya yolundaki KÖY tesisine ve 1saat gibi bir sürede yemeğimizi yer dinleniriz ve dönüş yolculuğuna çıkarız...Şu anlık en mükemmel plan bu gözüküyor...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)