İsteyen herkes katılabilir ayrım yapılmıyor yahu...tabii ki gelmelisiniz böle bir geziden ve arkadaslardan mağrum kalmayınız lütfen...
İsteyen herkes katılabilir ayrım yapılmıyor yahu...tabii ki gelmelisiniz böle bir geziden ve arkadaslardan mağrum kalmayınız lütfen...
AKIN FİDAN
peki benim dediğim motor mondial o yolu kaldırırmı acaba
bu konuda fikrin varmı
ayrıca davetin için çok saol teşekkür ederim
ultraukala
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Gideceğimiz yol çok da uzun, çok da inanılmaz bir yol değil, o yüzden motor konusunda zorluk olacağını sanmam, motosikletini alırsan o zamana kadar aramızda görmek isteriz...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
valla banhe 125lik cruiser tarzı bir motoru vardı arkadasın...Akıllara zarar allaha emanet gidiyordu ön maşa baya bir uzundu langır langır sallanıyordu vs. vs. vs.8saatte antalya'dan Bursa'ya geldi o motorla...Bilmem seninki kaldırırmı o yolu İstanbul MT başlığına senin msjına bir cvp verdim motosiklet ile ilgili.Gözardı etme kesinlikle...
AKIN FİDAN
yazdıklarını okudum ultraukala peki sen nerdensin
DRİFT RELİGİON
peki arkadaşlar hangi motor desem bana yardımcı olurmusunuz. bu işe gönül koyanlardanım ama karar veremedim şimdi mondial almayı düşünüğyorum ama gezi olayında acaba geride kalırmıyım diyorum mootor 80 90 raqhat yapıyo ama tabi sizde bir yorum yaparsanız sevinirim
DRİFT RELİGİON
AKIN FİDAN
ultraukala arkadaslar gelmeden senle goruselım bı ıstıyorsan bursada... sonucta bursalıyız ve mısafır agırlıcez beraber konusup bı plan yapabılırız daha detaylı mekanları ayarlamaya gıdebılırız... hemde senlede tanısmıs oluruz
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
Ben ve Erhan Bandırma'da olacağız o haftasonu..Belki atlar geliriz belli olmaz,Bursa yakın nasıl olsaa
Ducatista:)
Atlayın gelin tabii ki!Sizleri de görmek isterim
Restaurant için Köy Restaurant tesislerini düşünüyorum daha önce oraya gitmiştik.Kuzenim orada çalışıyor ben haber verdim böle böle die.Kesinleşince tamamen yerimiz hazır olacak.Şu an itibarı ile İstanbula gidiyorum ben.Pazartesi akşamı döneceğim O hafta görüşebiliriz.Çaşramba veya perşembe günü belki.Çok yoğun olacağım o hafta ne yazık ki...
AKIN FİDAN
ultraukala
La olum çıksana hadi... Düş yola gerisi gelir
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İşler yolunda giderse ; Bilecik 'ten "h.deniz" de gelebileceğini söyledi...
Bu arada ; Kütahya topiğine mesaj yazdım. Bakalım onlar ne diyecek?
Eğer Kütahya ve Bilecik de gelirse... _MoToSiKLeT.NeT tarihinde gelmiş- geçmiş en büyük toplanma olacak...
"İst.-Yalo.-Bur.-Esk.-Bil."
Zaten Ankara'dan hiç bahsetmiyorum. Onlar geliyor. Di mi PRO
---
*** Not : _MoToSiKLeT yazınca hani reklam çıkıyodu...
hadi gari bursaya iskender re meyva ne yiyecegiz
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
slm lütfen listeye beni'de ekleyin teşekkürler
arkadaşlar tam olarak toplanma yeri neresi olucak istanbulda ben beylikdüzünden gelicem de .yoksa herkez eskihisar vapur iskelesinde mi kaynaşıcak?
Evet nedir son durum? Barısarock da bitti sıra bursada
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
e hani ünlü iskendirciye qidecektik ???
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
İlk mesaja Buluşma noktaları eklendi, Avrupa yakasında Dolmabahçe'de buluşulup(7:00), Sirkeci'den arabalı vapurla Harem'e geçilerek E-5 üzerinden İçerenköy Carrefour'a gelinecek, Anadolu yakasından katılacakların eklenmesiyle hareket edilerek (8.30) devam edilecek, Eskihisar'dan Topçular'a geçilecek, Yalova'ya kadar devam edip, Dörtyol'da mola verilecek, Yalova'dan eklenenlerle birlikte yola devam edilecektir.
@SEYYAH34; ilk mesajından sonra listeye eklenmiştin zaten...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
O tarihte biz başka bir gezi için söz vermiştik ama Eğer söz verdiğimiz gezi ertelenir ise biz de orada olmak isteriz
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)