Şuana kadar katılanlar arasında 250cc üstü motor varmı?
Şuana kadar katılanlar arasında 250cc üstü motor varmı?
Soda Ayran Cool
Var , halis abi... 600 burgman.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hmm, sadece 1 motormu? Yani öğrenmeye çalıştıgım, kaçtane 250+ motor var cunku cc ayrımı topluluga gore yapılır. Yoksa 1 tane 600cc motorsa sanırım oda bize uyar yada tek gider.
Soda Ayran Cool
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
benıde yazın .ılk defa katılacagım bı aksılık olmazsa.yanlız bulusma noktası falan gıbı seyler nasıl olacaka.ben uskudarda oturuyorum.belırtırsenız not alır unutmam.allah motorunuza ve sızlere zeval vermesın kardeslerım.
agustosun 25 ınde sınava gırıyorum.sanıyorum yetısmez 2 sıne .gelmek ıstıyrouym ama ehlıyet ten cekınıyorum bıraz cevırırlerse baglarlarsa makıneyı cok kotu olur.napıcam bılmıyorum valla.gelemezasekde ııy eglenceler herkeslere.
ohoo halis abi 700 lük motor yoksa deauville mi?
ogelmese bile sen yine hızır reisolarak eskortlukedersin tahminimce yani ertekin cıbırını vermicene göre :D dandik cross cheetayla gelicem yani toplanmış haliyle
Ya beyler topic almış yürümüş... Ben başta tereddütte kaldım ama sonradan 1 gece konaklamalı muhabbetler geçince dayanamadım..
Eğer cumartesiden gidip 1 gece kalacak bi ekip olursa bende varım.. Günübirlik geziler pek kesmiyor beni..
Barışarock'ta kanınıza girerim ben sizin Cümbür cemaat kalırız cumartesi gecesi..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
ben iki gurup olarak gitme taraftarı degilim gidilecekse ya cumartesi hep beraber yada pazar günü birlik ve şu anda görünen günü birlik pazar görünüyor
gelmek isteyenlerden cumartesi de calısanlar var galiba ama ben heryol serbest şu anda
gorkem 650 birde ehliyeti cıkartınmı
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Gezide Yer Almak Isterim Siteye Yeni üye Oldum Listeye Adimi Ekleyemedim Yardimci Olursaniz Sevinirim Teşekkürler Seyyah34
başka gelen yokmu ne kadar çok olursak o kadar zevkli olur kanısındayım,tabi gruba ayrılırız çok motor bir arada gitmez.
98 Beygir.....
İstanbuldan çıkış saat kaçta olacak?
Hangi yol kullanılacak? Detaylı yol haritası!
Bursaya varış saat kaçta?
Bursa'da saat kaçta ne yapılacak? Nereye gidilecek?
Bunları ; Rock Festivalinde kesinleştirirseniz güzel olur! Bizler de o duruma göre hareket ederiz...
Çok mu sıkıştırdım...
Ben bir ihtimal 535'le gelebilirim, veya test motoru alırsam onunla gelebilirim.SuSpect adlı üyeden alıntı
deal, Tencere, SEYYAH34 listeye eklendiniz.
@ErTech; artık belki değil herhalde, ekliyorum listeye.
@Tencere; Teflon'suz mu?. Onu da bekleriz...
@viper_1; illa bir ara konuşuruz onları da, festivalden sonra ilk ayılan buraya yazar ayrıntıları.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
off mükemmel bir festival olacak.Hatta MT adına süper iki hafta sonu olacak.Sabırsızlıkla bekliyorum.Deli gibi içeceğim festival de...
AKIN FİDAN
zeytinliden beribi hafta sonu biledinlenemedim ayıb yav mt ye
zeytinliertesi benimkonser onun ertesisummer rock onun ertesi barisa rock onun ertesi tekirdağ MT onun ertesi rakenkook
yav ertekinciğim:D noolurdu önce satsan şaka biyana abicimbak sen keyfine
öyle olsun arkadaşlarçıkarın benilisteden gelmiyom ben bursaya mursaya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)