Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
benzin bitmez abi motor değişiyo depo büyük hehe bursaya kadar hiç benzin almadan bgiderim ben bu sefer benzini bitecek başka arkadaş olursa ben yardımcı olurum hızır baba saolasın
yok yahu o şarkı şarkı o yüzden şeettim ben yoksa iskender yerim hemde çok pis yerim bi yedimmi 7 kilo yerim ben yıllık iskender ihtiyacımı öyle karşılıyorum sonrasında iskender kış uykusuna yatarım
ertekin çıkarttı motoruda motorun talibi var o vakte kadar aksilik olmaz ise nasipse alıcıyıs!!
patriote ünlü caddedeki iskender'i ben de düşündüm ama Mudanya yolundan sora sahil güzergahından istanbul'a birlikte çıkılabilir die düşündüm...Güzel bir yoldan topluca sürüş yapılır.Ardından İstanbul istikametine gidecekler İstanbul yolundan Gemlik'e doğru motorlarını sürerler-ankara-eskişehir-kütahya'ya gidecekler benimle birlikte Gürsu kavşağına kadar gelirler ve oradan yollarına devam ederler die düşünmüştüm...Uludağ Kebapçısı göz ardı edilemez ama motorlarımızı parkedeceğimiz için park sorunu çok fazla orada...Üstelik o gün akşam üstü çok kalabalık oluyor santral garaj çevresi...Eğer ki arkadaslar mudanya istikametindeki sahil sürüşünü istemezlerse Heykel'deki iskender'de iskender kebaplarımızı yeriz...AYrıca Köy Restaurant Tesislerindeki İskender'de ünlü caddedekiyle aynı İskender...Köy Restaurant İskenderin Sahibinin açmış olduğu bir tesis baya güzel bir tesis üstelik.Mini hayvanat bahçesi bile var...
metalgod Ben ertekinle konuşurum Bursa gezisinden sora satar sana motoru haha Ben son kez ertekinle cıbırlarla gazlamadan sana o motoru yar etmem
AKIN FİDAN
Ben bir işim cıkmazsa geliyorum.
Soda Ayran Cool
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Pazar günü kapıda kalırmıyız hiç ya üstelik Bursa'ya gelip de adana usülü kebapda yenmez Kesinleştiği zaman gezi ben gidip bizim için yer ayarlamasını yapacağım merak etmeyin...Şehirden biraz çıkıp yol yapmak isteyip istemediğinize karar verin siz?Mudanya tarafından İstanbul yoluna dönerseniz 30-40km'lik bir yol yapacağız en fazla Yane Köy Restaurant'da İskender'imizi yediğimizde.Sahil yolunu kullanarak Akşam güneşini arkamıza alıp denize sıfır yoldan bol virajlı ağaçların arasından İstanbul Yolundan çıkacağız...
silahcıbır alacak ertekinden
AKIN FİDAN
bizim 6 zen' in 3 ünde de ehliyet yok...hahahahahahahahaha...Allah' a emanet qelicesss sanırım
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Şimdi şöle bir durum var arada kaynama olmuyor gibi ya Ya da bize denk geliyor bu Zeytinlirockfest dolayısı ile toplandığımızda akçay içinde metalgod'ın motorunu bağlatmıştık Ama Bursa içinde bizim grup sürüşlerinde genellikle durdurulmuyoruz.Ama kesinlikle kasksız grup sürüşünde bulunmayınız diyorum.Genelde yollarda biz polis amcalara slm verip de geçeriz grup sürüşlerinde Hiç durdurulmadık şimdiye kadar ta ki zeytinlide ki olaya kadar...allah yardımcımız olsun.Ehliyetsiz arkadaslar belirtsinler ki grupta bilsin kimleri kollayacaklarını...Benim Bursa'da ki arkadaslarım içinde ehliyetsiz yok hiç sorun yaşamadık o yüsden...
AKIN FİDAN
Güzel bir gezi olacak gibi görünüyor...
İskender konusunda Akın'a güvenin pişman olmazsınız... Tadı hala damağımda....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Muhtemelen o riski göze alıp gelmem zor;ama ehliyetten sonra katılcam;zaten bizim ufaklık o yolları kaldırmaz
Şimdiden kazasız bol keyifli geziler dilerim; mümkünse foto da koyarsanız seviniriz gelemeyenler olarak
Akın
Ben bu geziye cıbırımla gelmeyi planlıyorum... Ondan sonraki hafta satmayı düşünüyorum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Ehliyeti olmayan arkadaşlar kendi sorumluluğunda geziye katılmaktadırlar...
Herhangi bir sorun yaşandığında grup sürüşü devam edecektir...
Bilginize...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
piştt höyt höyt ayıb bişi akın !! olmuyo ama yaptığın çok sakat bi durum yav kışkırtmasana adamı aaa bende öyle tahmin ediyodum zatende belki gaza getirebilirim diye şansımız zorluyodum
çok pis sakatlarım seni !!
yav cıbırla gitme ihtimalimi göz önüne alarak seviniyodum
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)