kokoreç bensiz olmaz ekleyin benide listeye!!!
ertech merak ediyom sen gelicek olsan bile neyle gelicen artık sıra sıra süreriz bursaya kadar
iskenderr
kokoreç bensiz olmaz ekleyin benide listeye!!!
ertech merak ediyom sen gelicek olsan bile neyle gelicen artık sıra sıra süreriz bursaya kadar
iskenderr
yol arkadaşı çıkarsa eskişehirden bende katılabilirim ilerliyen günlerde detaylar belirginleşir
Bir yerde bir yanlış var sanki, biz iskender düşünüyoruz... Sana özel 1 Eylül kokoreç buluşması yaparız...metalgod adlı üyeden alıntı
Şaka tabii, hiç duymamış olmayı isterdim ama anladım espriyi, görüşmek üzere...
Bir de ErTech motorunu aldı diye biliyorum, almadı mı, ya da yine mi bir sorun var?
Volkan'ı gazla işte, o yol buldu mu gelir, hem onu özledik, görmüş oluruz, hem seninle tanışmış oluruz.bbaday adlı üyeden alıntı
@MT-Ankara, geleceksiniz işte, fazla naza gerek yok...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
uludağa çıkmak iyi fikir bencede avurpa yakası bulusma saatini erkene almak lazım 7 olmasa bile 8 olmalı dönüşte 6 gibi olsa bursadan fena olmaz eve erken varmak lazım malum ertesi günü çalışacak olanlar var
Komtan senide bekliyoruz ona göre
ben her türlü uyar ben % 89 gelirim bursaya kalmalıda olur günü birlik te ama beni habardar edin görkem msn den cünkü burdan takip edemeye bilirim benim bir göcek işi var oraya gitmezsem gelirim....
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
ismini bile yazmışlar halis abi sen yazmadan kacarın yok gibi 100 de 100 görünüyo hatta
benim eylül 1 ankarada olmam lazım , yoksa eskişehir ya da bursa konaklamalı birşey yapabilirdik, iyi hesap etmek lazım yol baya uzun, neyse o hafta gelsin bakarız pro ile dün akşam konuştuk bir iki plan var,
şimdilik istanbul ve bursalıları yalnız bırakalım rahat plan yapsınlar
ya da davet edelim 25 i haftası toplu kamp yapalım
25 Ağustos haftası BarışaRock var, birçoğumuz orada olacağız, biz de o yüzden Bursa olayını eylül başına bıraktık.R3N adlı üyeden alıntı
walla arkadaslar bende gelmek ısterdım ama.. 150 lık motorla ozzy73 bıle ayak bagı olacagını dusunuyor..ben 100 luk bw's le sıze hıc yetısemem
80 90 gelırdım normalde ama sıze ayak uydurmaz 80 90 onun motoru fln şişer sızı ugrastırmamalı size iyi yolculuklar bende rock n coke a gıderm artıkın ordan resımlerı atarm sıze
Le'Maniac
Ya-ma-ha :)
silah1
Tamam abi ben seni haberdar ederim.
Madem kampa talep var , o halde 2 gruba ayrılalım , kamp yapacaklar yapsın , dönecekler ayrı bir grup olarak dönsün...
LeManiac arkadaşım ; 34_AK_027 arkadaşlar 6 tane ZN scooter ile gelecekmiş , sen de gel ayak uydurursun...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
34_AK_027 Tarif ettiğin santral garajdaki Uludağ Kebapçısı çok meşhur bir kebapçıdır Bursa'ya yolu düşen bütün ünlüler ve zenginlerin uğrak yeridir...Lakin park sıkıntısı ve oturma sıkıntısı var...Tarif ettiğim yer hem güzergahımız üstünde olacak hem de İskender İskenderoğlu İskender kebabının atası Ayrıca ismi de oradan gelir...Ayrıca Grup indirimi de alacağım sizler için.Gelmeniz kesinleşsin de...Ki çok yüksek fiyatları yok zaten...
Bursa bütün gruplar için merkezde kalıyor.. Eskişehir-Kütahya-Ankara-İstanbul-Bilecik-Balıkesir şu anlık aklıma gelenler güzel bir organizasyon ayarlarsak özellikle Bursa'ya varış saati 11-12gibi olacak şekilde en azından.Birlikte daha çok vakit geçirmiş oluruz hem.
AKIN FİDAN
bende geliyorum yaz beni arkadaş,gidelim bakalım şöyle kalabalık olsun.
98 Beygir.....
zn ile katılacak olan arkadaşlara:uzun rampalar var bu motorlar büyük ihtimalle şişecek,arasıra gaz kesip tekrar verin bir nebze faydası olur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Eğer yolunuz mudanya ya düşerse ve de karnınız aç olursa Sizlere deniz manzaralı (denize O, mudanya kordonunda) pideli köfte ve İnegöl köfte yedirebilirim. Üstelik Grup indirimide yapabiliriz. Restaurant abimin ve abimde benim gibi yıllardır motorcu. ;)
scooter diil VESPA
Başka tarih bulamadınız mı?
28 ağustos sabahı Türkiye'de olacağım ama Bursa'ya 3 eylülde geçeceğim.
O tarihe kadar İzmit'teyim.
2 Eylülde Bursa'da olmam imkansız. Aynı gün yeğenimin İzmit'te sünnet töreni var.
Bu işi 9 eylüle organize etseydiniz çok iyi olacaktı.
Fakat 30-31 ağustos tarihlerinde İstanbul'dayım.
İstanbul Mt'den görüşmek isteyen olursa bu tarihlerde bir buluşma ayarlayabiliriz.
Aslında biz Ortaköy'de bir kumpir buluşması ayarladık bile.
Şimdi gelelim tavsiyelerime.
Eğer kalabalık bir şekilde organize olabiliyorsanız, Avrupa ve Anadolu yakası ayrı hareket etsinler.
Avrupa yakası Kadıköy'den Deniz Otobüsüyle, Anadolu yakası ise Eskihisar'dan Feribotla Yalovaya geçsinler ve orada buluşun.
Bu tüm kargaşayı önleyecektir.
Yani genelin buluşma yeri Yalova olsun.
Oradan beraber Bursa'ya geçin.
Bursa'da İskender Kebap ve Pideli Köfte yenir.
Bursa'ya gidip de Adana yiyen arkadaşın kafasına s.....
İskender Kebabını,
ya Ünlü caddede ki, İskender de ya da eski garajın orada Uludağ Kebapçısında yiyin.
Köy Restoranda diğer alternatiftir.Fakat Uludağ gezisi düşünülüyorsa bence Ünlü caddedeki İskender tercih edilmeli. Çünkü Köy Restoran için Mudanya yoluna çıkmanız gerekiyor. Bence gereksiz bir zaman kaybı olur.
Son olarak,
Eğer 2 eylülden sonra 15 eylüle kadar herhangi bir tarih kararlaştırırsanız ben de sizinle birlikte olabilirim.
Bunun dışında İstanbul'daki arkadaşlarla 30-31 ağustos günlerinden birinde bir buluşma ayarlayabilirsek tabii memnun olurum.
ben % 98 geliyorum eger cumartesiden giden varsa o da uyar bana ama bence hep beraber gidilmesi gözümüz yolarda kalmasın ya pazar yada cumartesi hep birlikte
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)