hakkaten.. ama ilk baştaki taktik iyidi...
grup devam ediyodu ..
beat dönemeçlerde durup son kişi gelene kadar bekliyo sonra hızlanıp bi sonraki sapağa gidiyodu...
hakkaten.. ama ilk baştaki taktik iyidi...
grup devam ediyodu ..
beat dönemeçlerde durup son kişi gelene kadar bekliyo sonra hızlanıp bi sonraki sapağa gidiyodu...
Ya birbirinden çok bağımsız bir gruptuk kusurumuza bakmayın...Ettiysek bir hata...Aslında lambalarda özellikle çok dikkat ettim ama 20kişilik bir grubu idare etmek cidden zordu...En arkaya biri kaldığında çok gerilerde kalıyor çünkü grup ara ara gaz kesiyor ve arkadaki ile öndeki arasında büyük bir fark oluşuyor sağ olsun otomobil sürücüleri de konvoyların arasına girmeyi çok seviyorlar...Valla tecrübesiz biriyim grup yönetme konusunda hiç de başlamadan sürüşe konuşmadık neler yapabiliriz die.Hatalarımızı gördük artık bir başkasında telafi ederiz die düşünüyorum...
AKIN FİDAN
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ne bu nispetmi yapıyosun hıh sana
şaka tabiiki
cıbıf kıskanmıştı kıskancından patlamış olmasın
ben ne yazdıgımı gayet iyi biliyorum filtreyede ihtiyacım yok her zaman soyledimin arkasındayım he sen söylediklerini iyi düşün öyle konuş benim de hiç bir şeyden cekincek halim yok berde bu kadar gec cevap verdimse oda internete giremedim benim msn herkese acık her isteyende ekledi yine söylüyorum ben lafımın arkasındayım ne dedimse aynen tekrarlıyorum birde laf ediyorsun bursa ya kac kişi gittiniz diye siz kac kişi gittiniz düzceye
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bak halen çarptırıyorsun olayları...Bizim Düzce işi aile içi oldu ..adamın akrabasının düğünü vardı...sayı mayı diyorsun şaka gibi valla...Bursa geziisne yazan kişiler gelmediler ve neden gelmediklerine dair birşeyler yazma zahmetinde bile bulunmadılar...lafın arkasında olsan ne...kaç kşi gelicem dedi kaç kişi geldi...bunlar önemli şeyler...2 geziye gittin heyecan yapıyosun...dur daha 3-5 gezi daha gör ondan sonra kim kimdir necidir ne yapar duruma göre tepkiler ver...bu gelmeyen ve gelmeme nedenlerini yazma zahmetinde bulunmayanlar ayıp ettiler...gelir gelmez o kadar önemli değilde 3-5 motorla gidildiyse İstanbu Mt ye yakışmaz...sen halen lay lay lomda bana muhalefet peşindesin...kimi neden koruyorsun...Bursa MT kalabalığını gördük fotolardan...İstanbul MT ye daha kalabalık bir grup yakışırdı olay budur...
de ki yanlışsın...siz Düzceye kaç kişi gittin dersen niyetinin arıza olduğu netleşir...daha dur dün 1.gezi bugün 2.gezi...referansların Syrıana ve Muzo olmasa cevapda yazmazdım...selametle...
ama dediğim gibi seni forumda muhatap almamakta ısrar etmeme rağmen yazıyorsun...hayret...
yarın Bilonun Yenibosnada nişanı var...13.00 ile 15.00 arası...gelirsen konuşuruz bunları...at gözlükleriyle bakma artık olaya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
kusura bakma da ben hiç at gözlügü hiç takmadım nasıl bir şey oldugunuda bilmem ama o listeye kimse hava olsun diye adını yazdırmadı ben buna eminim gelmeyenlerin hepsinin bir sebebi var biz biliyoruz bunu sen degil ancak bizler sorgularız gelmedigin yerde olmadıgın mekan hakında sorgulamak sana düşmez cünkü orda hasta olupta gelemeyen vardı hava bozuk gelemeyen vardı neyse ya bende seni bundan sonra muhatap almıyorum birde ben nişana gelemiyorum nedenini bülent biliyor sakın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
ok nötr takılalım...yıldızlarımız barışmadı işe napalım...Allaha emanet ol...
iyi bir insan olduğundan asla şüphem olmadı...birde benden büyük olduğunu biliyorum...bi terbiyesizliğimiz olduysa kusurumuza bakma...affola...
Birol yeni eklediğin fotoğraflar için çok teşekkür ederim..Ayrıca olay gazetesinin çekirge ekindeki bize ayrıca Bursa HakimiYet'in Magazin gazetesindekinin yanında bir hiçti görmelisiniz...Biz de bi tane vardı arkadasım sağolsun geri alabilirsin okutup koymak istiyorum...
AKIN FİDAN
Bitmiş bir aşkın son kırıntıları arkadaşlar bunlar...
Yeni gezi yapalım yeni olaylardan konuşalım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
birol Ben de bişe anlamadım baştan anlatayım Bursa Hakimiyet'in magazin ekinde arka sayfa bize ayrılmış...Yane olaydaki yanında biraz pasif kalmış Şimdi umarım anlatabilmişimdir gece gece uyku vaktim geldi sanırım...
Görkem Gezilere katılacak bir potansiyel yok ben de lakin onu nasıl yapıcaz...Bugün müthiş bir soğuk vardı dışarıda.Anladım ki eksiklerimi gidermeden motosiklet tepesine binmem demek, benim zatüre olma yolumdaki adımlarımı hızlandıracak...Eldiven, pantalon hatta bot almam gerek...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)