yav voltran benim nickimdi burda metalgod yapmıştım öylesine pişman oldum
voltrann@hotmail.com
yav voltran benim nickimdi burda metalgod yapmıştım öylesine pişman oldum
voltrann@hotmail.com
Eskişehir derseniz ben de gelebilirim Bursa'ya daha yeni gidildi...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
İlk defa yazıyorum, anca
cok gusel bir gezi oldu, bursayı gezdik, virajlara doyamadık, iskender süperdi.
Bu arada benım üzerimdeki kıyafetler korumalar vs.vs. hepsi siyahtı yaw, yoksa benmı yanlış hatırlıyorum :S
Soda Ayran Cool
Bursadaki ilk buluşma noktasındaki arkadaşlar haber olmuş
Bu da gezimizi haber yapan Bursa medyasındaki yazıRüzgarın çocukları
Bursa�da kendilerine "Rüzgarın Çocukları" adını veren bir grup hız tutkunu motorcunun yaptığı tehlikeli gösteri nefesleri kesti.
Adana�daki kazada ölen arkadaşlarını örnek göstererek kendilerine pist verilmesini isteyen motosiklet tutkunları, imkan verilmesi halinde Türkiye�de yeni dünya şampiyonları yetişeceğini söyledi.
Bursa�da son model motosikletleriyle gösteri yapan bir grup hız tutkunu genç yürekleri hoplattı. Trafiğe kapalı alanda motorlarıyla şovlarını gerçekleştiren adrenalin tutkunu 10 motorcu, adeta ölüme meydan okudu. Üzerinde 2 kişinin olduğu motosikletin ön tekerleğini kaldırıp dakikalarca yol alan, motosikletin üzerine çıkıp ellerini bırakarak kilometrelerce giden, lastiğini çizdirip birkaç saniyede son sürate ulaşan gençler izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Adrenalin tutkunu bir genç ise, 4 çekerli ATV
aracıyla üzerinde 2 kişi bulunduğu esnada 2 tekerlek üzerinde giderek alkış topladı.
Akrobatik hareketleri motorları üzerinde deneyen gençler, kendileri için tehlikeli olmayan hareketleri yaparak stres attıklarını söylediler. Adana�da geçtiğimiz günlerde kendileri gibi motor tutkunu arkadaşlarının kazada ölmesini örnek gösteren Bursalı motorcular, kendilerine yer tahsis edilmesini istediler. Yaptıkları hareketlerin tehlikeli olduğunu belirten gençler, "Biz bildiğimiz için çok kolay geliyor. Bilmeyen denemesin. Çocukluğumuzdan beri motor üzerindeyiz. Kazaların olmaması için bize stres
atabileceğimiz bir yer tahsis edilsin" dedi.
Motor tutkunları, gençlerin önünün açılması ve imkan verilmesi halinde Kenan Sofuoğlu gibi yeni dünya şampiyonlarının yetişeceğini sözlerine eklediler.
Motor tutkunlarının kebap keyfi
Türkiye ve Avrupa'da 44 bin üyesi olan www.motosiklet.net sitesi üyeleri Marmara turu için Yalova'da buluştu. Yalova'dan sonra Bursa'ya gelen üyeler
gezip dolaştıkları kentimizin tarihi dokusuna hayran kaldı. Öğle yemeği için Köy Tesisleri Kebapçı İskender'de mola veren ziyaretçiler, keyifli dakikalar geçirirken tesisin otantik atmosferine hayran kaldı. Motosiklet.net'in 2002 yılında kurulduğunu söyleyen kurucu başkan Erhan Erdil, "İl gurupları sayesinde Türkiye'nin tüm şehirlerindeki motorsiklet tutkunlarını bir araya getirip hoşça vakit geçiriyoruz. Tüm bu güzelliklerin yanında sosyal etkinlikler de düzenleyerek dostluk yelpazemizi daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi. Köy Tesisleri'nden büyük bir konvoy oluşturarak ayrılan üyeler, Eskişehir'e doğru yola çıktı.
http://www.bursahakimiyet.com.tr/in....haber&im=35024
Linkteki haberde motorsiklet yazmış yaw...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
süper yaf haber olduk iyimi
arkasaşlar süper bir gezi oldu yavvvvvvvvv.
biz cihan la erken ayrılsak ta bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
her şey süperdi süper ortam muhabbet obiçimdi ve ayriyetten (HALİS) abime kahvaltı için tekrar teşekkür ediyorum.
BURSAYA selamlar kendinize iyi bakın tamam mı?
facebook(Fazer Tutkunları)
yanlız resmen magazin başlığının altına koymuşlar bizi Televoleyede çıkarmasınlar
scooter diil VESPA
çok güzel keyifli bi gezi olmuş anlaşılan izlemekle yetiniyorum
bu arada basında yakından takip ediyo he ne güzel
medya ordusuyla dolaşıyonuz artıkın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Aman arkadaşlar bir daha Bursa'ya gittiğimizde daha kalabalık bir grupla gitmeyelim heykelimizi falan dikerler sonra
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
ahmet bu olay gazetesi bizim yazıları internette yokmu?
98 Beygir.....
Ayrıca bursa hakimiyet magazin ekinde baş sayfanın sol üst köşesinde ve arka sayfa komple bize ayrılmış durumda...Sizler için gizliden magazin ordusu hazırlattım şimdi açıklıyorum arkadaslar...
AKIN FİDAN
Valla resimler süper bursa içinde çok eğlendik ama gurup sürüşümüz felaketti bunu yazmıycaktım ama bursaya giderken cbfcilerle bir cbr 4 kişi bursa tabelasına kadar tek gittik zaten dönüşte o cbf ciler yoktu bende yalovaya kadar bizim gurubu iki kere gördüm biri gemlikte zeytin alırken ikincisi yalova erhan olmasa feribota kadar da basar giderlerdi bence yolda 80nin altına düşmedim oda virajlarda ona rağmen yetişemedim suspect sorduğumda geleli 5dk oldu dedi yalovaya yani olay 5dk 5dk için arkada bir adam tek başına kalabiliyor gurup sürüşü güvenli sürüştür bu böyle olmadı bidahaki sefer artık
discordian mehmet haklı grup sürüşü bence çok önemli yani kim kimi kolluyor bunu bilmeliyiz,sanırım bir dahaki sefer böyle olmaz herkez hatasını anlamıştır umarım ben ilk defa mt ile geziye çıkıyorum, bir dahaki sefere çıkmadan önce sürüş teknigini uygulamalıyız
geçen sene bu vakitleri gitmiştim ,ne çile çekmiştik ama o kadarda zevkliydi
98 Beygir.....
Evet grup sürüşü şehir içinde de çok başarılıydı.
İskender'den dönerken Erhan, trafik ışıklarına takıldı. Ben onu beklemek için yawaşladım. Tabi bir süre sonra durdum. Sonra Erhan geldi. Onun arkasında birinin daha olduğunu söyledi. Onu da bekledik. Bu arada bizim beklediğimizi gören grup da ilerde durmuş. Ama ben durmasaydım. Grup -2 olarak yola devam edecekti...
Uludağ yolundan dönerken telefon görüşmesi için yawaşladım. Engin de benle beraber yawaşladı. O esnada 16 plakalı CBF sahibi arkadaş da bize ayak uydurdu. Tabi grup yine yüklenmiş gidiyor. Ardında gruptan eser kalmadı! Sonra bir deauville gördük yolumuzun üzerinde. Bir kavşakta durmuş
"Sağ yol mu? - Sol yol mu? diye karar vermek için ; yazı tura atıyolardı"
Neyse dedik bir ters yöne girdik. Ters yön bize ters ters baktı. Ardından düz yöne girdik. Ben ; Tophane diye ısrar edince bir vatandaşa sorduk. Saolsun yolu gösterdi.
Sonra yine yolda ilerlerken ben bahçe içinde masum bir grup gördüm... Dedim AHA BİZİMKİLER...
Ama olsun gezi de süperdi. İskender de lezeetliydi. İçimde kalan tek şey ; Uludağ'a çıkamadık yaa.. Olsun sağlık olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)