Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    tabanvay
    yav voltran benim nickimdi burda metalgod yapmıştım öylesine pişman oldum

voltrann@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eskişehir derseniz ben de gelebilirim Bursa'ya daha yeni gidildi...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskişehir derseniz ben de gelebilirim Bursa'ya daha yeni gidildi...
    Eskişehirli arkadaşlar olarak sizi ağırlamakdan memnuniyet duyarız ama istanbuldan eskişehire katılım nasıl olur onu bilemiyorum

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    İlk defa yazıyorum, anca

cok gusel bir gezi oldu, bursayı gezdik, virajlara doyamadık, iskender süperdi.

Bu arada benım üzerimdeki kıyafetler korumalar vs.vs. hepsi siyahtı yaw, yoksa benmı yanlış hatırlıyorum :S
    Soda Ayran Cool

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Bursadaki ilk buluşma noktasındaki arkadaşlar haber olmuş

Rüzgarın çocukları

Bursa�da kendilerine "Rüzgarın Çocukları" adını veren bir grup hız tutkunu motorcunun yaptığı tehlikeli gösteri nefesleri kesti.

Adana�daki kazada ölen arkadaşlarını örnek göstererek kendilerine pist verilmesini isteyen motosiklet tutkunları, imkan verilmesi halinde Türkiye�de yeni dünya şampiyonları yetişeceğini söyledi.
    Bursa�da son model motosikletleriyle gösteri yapan bir grup hız tutkunu genç yürekleri hoplattı. Trafiğe kapalı alanda motorlarıyla şovlarını gerçekleştiren adrenalin tutkunu 10 motorcu, adeta ölüme meydan okudu. Üzerinde 2 kişinin olduğu motosikletin ön tekerleğini kaldırıp dakikalarca yol alan, motosikletin üzerine çıkıp ellerini bırakarak kilometrelerce giden, lastiğini çizdirip birkaç saniyede son sürate ulaşan gençler izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Adrenalin tutkunu bir genç ise, 4 çekerli ATV
    aracıyla üzerinde 2 kişi bulunduğu esnada 2 tekerlek üzerinde giderek alkış topladı.
    Akrobatik hareketleri motorları üzerinde deneyen gençler, kendileri için tehlikeli olmayan hareketleri yaparak stres attıklarını söylediler. Adana�da geçtiğimiz günlerde kendileri gibi motor tutkunu arkadaşlarının kazada ölmesini örnek gösteren Bursalı motorcular, kendilerine yer tahsis edilmesini istediler. Yaptıkları hareketlerin tehlikeli olduğunu belirten gençler, "Biz bildiğimiz için çok kolay geliyor. Bilmeyen denemesin. Çocukluğumuzdan beri motor üzerindeyiz. Kazaların olmaması için bize stres
    atabileceğimiz bir yer tahsis edilsin" dedi.
    Motor tutkunları, gençlerin önünün açılması ve imkan verilmesi halinde Kenan Sofuoğlu gibi yeni dünya şampiyonlarının yetişeceğini sözlerine eklediler.
    Bu da gezimizi haber yapan Bursa medyasındaki yazı

Motor tutkunlarının kebap keyfi
    Türkiye ve Avrupa'da 44 bin üyesi olan www.motosiklet.net sitesi üyeleri Marmara turu için Yalova'da buluştu. Yalova'dan sonra Bursa'ya gelen üyeler
    gezip dolaştıkları kentimizin tarihi dokusuna hayran kaldı. Öğle yemeği için Köy Tesisleri Kebapçı İskender'de mola veren ziyaretçiler, keyifli dakikalar geçirirken tesisin otantik atmosferine hayran kaldı. Motosiklet.net'in 2002 yılında kurulduğunu söyleyen kurucu başkan Erhan Erdil, "İl gurupları sayesinde Türkiye'nin tüm şehirlerindeki motorsiklet tutkunlarını bir araya getirip hoşça vakit geçiriyoruz. Tüm bu güzelliklerin yanında sosyal etkinlikler de düzenleyerek dostluk yelpazemizi daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi. Köy Tesisleri'nden büyük bir konvoy oluşturarak ayrılan üyeler, Eskişehir'e doğru yola çıktı.

http://www.bursahakimiyet.com.tr/in....haber&im=35024

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Linkteki haberde motorsiklet yazmış yaw...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

Motosikleti
    tabanvay
    süper yaf haber olduk iyimi

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    arkasaşlar süper bir gezi oldu yavvvvvvvvv.
    biz cihan la erken ayrılsak ta bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
    her şey süperdi süper ortam muhabbet obiçimdi ve ayriyetten (HALİS) abime kahvaltı için tekrar teşekkür ediyorum.
    BURSAYA selamlar kendinize iyi bakın tamam mı?
    facebook(Fazer Tutkunları)

rup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mor VespaET4
    yanlız resmen magazin başlığının altına koymuşlar bizi Televoleyede çıkarmasınlar
    scooter diil VESPA

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150

akını başta bahsettiği bizi malzeme olarak kullanmak isteyen gazetecilerin asıl haberi buydu buttim bahçesinde

buda olay gazetesinin eki olay çekirge'nin haberi

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    çok güzel keyifli bi gezi olmuş anlaşılan izlemekle yetiniyorum

bu arada basında yakından takip ediyo he ne güzel

medya ordusuyla dolaşıyonuz artıkın
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aman arkadaşlar bir daha Bursa'ya gittiğimizde daha kalabalık bir grupla gitmeyelim heykelimizi falan dikerler sonra
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman arkadaşlar bir daha Bursa'ya gittiğimizde daha kalabalık bir grupla gitmeyelim heykelimizi falan dikerler sonra
    haberlerde bazi yalnış yazılmalar olsada (ama zarasız) en azından insanlarda motosiklet hakkında olumlu düşünceler oluşmasını sağlıyo buda önemli bi olay sesimizi duyurma açısından

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haberlerde bazi yalnış yazılmalar olsada (ama zarasız) en azından insanlarda motosiklet hakkında olumlu düşünceler oluşmasını sağlıyo buda önemli bi olay sesimizi duyurma açısından
    Pek yanlış yazılma sayılmaz.. Memlekette gazetecilik abartı ve yalan haberler üzerine devam ediyor ne yazıkki.. Aranızdan biri yere tükürseydi motosikletliler Bursa'nın ortasına s.çtı yazarlardı emin ol..

Dipnot: Gazeteci arkadaşlar gücenmesin ama artık işler böyle oluyo
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    ahmet bu olay gazetesi bizim yazıları internette yokmu?
    98 Beygir.....

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Ayrıca bursa hakimiyet magazin ekinde baş sayfanın sol üst köşesinde ve arka sayfa komple bize ayrılmış durumda...Sizler için gizliden magazin ordusu hazırlattım şimdi açıklıyorum arkadaslar...
    AKIN FİDAN

yağmur yağma endişesi bizi uludag a cıkma zevkinden mahrum ett. tabelasıyla yetindik

fotoğraflar:forester

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla resimler süper bursa içinde çok eğlendik ama gurup sürüşümüz felaketti bunu yazmıycaktım ama bursaya giderken cbfcilerle bir cbr 4 kişi bursa tabelasına kadar tek gittik zaten dönüşte o cbf ciler yoktu bende yalovaya kadar bizim gurubu iki kere gördüm biri gemlikte zeytin alırken ikincisi yalova erhan olmasa feribota kadar da basar giderlerdi bence yolda 80nin altına düşmedim oda virajlarda ona rağmen yetişemedim suspect sorduğumda geleli 5dk oldu dedi yalovaya yani olay 5dk 5dk için arkada bir adam tek başına kalabiliyor gurup sürüşü güvenli sürüştür bu böyle olmadı bidahaki sefer artık

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    discordian mehmet haklı grup sürüşü bence çok önemli yani kim kimi kolluyor bunu bilmeliyiz,sanırım bir dahaki sefer böyle olmaz herkez hatasını anlamıştır umarım ben ilk defa mt ile geziye çıkıyorum, bir dahaki sefere çıkmadan önce sürüş teknigini uygulamalıyız

geçen sene bu vakitleri gitmiştim ,ne çile çekmiştik ama o kadarda zevkliydi
    98 Beygir.....

Evet grup sürüşü şehir içinde de çok başarılıydı.

İskender'den dönerken Erhan, trafik ışıklarına takıldı. Ben onu beklemek için yawaşladım. Tabi bir süre sonra durdum. Sonra Erhan geldi. Onun arkasında birinin daha olduğunu söyledi. Onu da bekledik. Bu arada bizim beklediğimizi gören grup da ilerde durmuş. Ama ben durmasaydım. Grup -2 olarak yola devam edecekti...

Uludağ yolundan dönerken telefon görüşmesi için yawaşladım. Engin de benle beraber yawaşladı. O esnada 16 plakalı CBF sahibi arkadaş da bize ayak uydurdu. Tabi grup yine yüklenmiş gidiyor. Ardında gruptan eser kalmadı! Sonra bir deauville gördük yolumuzun üzerinde. Bir kavşakta durmuş
    "Sağ yol mu? - Sol yol mu? diye karar vermek için ; yazı tura atıyolardı"
    Neyse dedik bir ters yöne girdik. Ters yön bize ters ters baktı. Ardından düz yöne girdik. Ben ; Tophane diye ısrar edince bir vatandaşa sorduk. Saolsun yolu gösterdi.
    Sonra yine yolda ilerlerken ben bahçe içinde masum bir grup gördüm... Dedim AHA BİZİMKİLER...

Ama olsun gezi de süperdi. İskender de lezeetliydi. İçimde kalan tek şey ; Uludağ'a çıkamadık yaa.. Olsun sağlık olsun...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler