[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi
-
17 Ağustos 2007, 23:45
ohh ohh gezin bakalım duruma göre bende gelebilirim kuzenim birol ile.
10.30 da istanbuldan çıkınca yaklaşık 12 gibi eskihisarda olunur,yarım saat beklesek ve pazar günleri kalabalık oluyor,saat 13.30 gibi topçulara inilir ve ordan hareket ettiginizde bursa 85 km yaklaşık 1 saat veya 1.30 saat te alınır.
14 de bursaya varılır bence geç oluyor,ama çogunluk ne derse o derim ben dönüşüde 18.30 yaparsanız.istanbula 23 gibi varılır
Reklamlar
-
18 Ağustos 2007, 00:03
Super Moderator
CİHAN adlı üyeden alıntı
10.30 da istanbuldan çıkınca yaklaşık 12 gibi eskihisarda olunur,yarım saat beklesek ve pazar günleri kalabalık oluyor,saat 13.30 gibi topçulara inilir ve ordan hareket ettiginizde bursa 85 km yaklaşık 1 saat veya 1.30 saat te alınır.
14 de bursaya varılır bence geç oluyor,ama çogunluk ne derse o derim ben dönüşüde 18.30 yaparsanız.istanbula 23 gibi varılır
Bu hesapta varış 15.00 gibi oluyor, 14.00 değil.
10.30'da Anadolu Yakası buluşma noktasından çıkacağımızı varsaymıştım, 11.15 gibi Eskihisar'da oluruz, kalabalık olması bizim için daha iyi, zaten sıra beklemiyoruz, feribotun dolmasını da beklemez 11.30 gibi hareket eder, 12.15 gibi Topçular'da olur, tahminen 13.30'da Bursa'da oluruz diye düşünüyordum. Dönüşte de yaklaşık aynı hesapla 18.30'da çıksak 21.30 civarı dönmüş olabiliriz.
Tabii ki bu tahminler de oynayacaktır ama kısaltmak için gerekirse dönüşü Pendik feribotuyla yapmak gibi şeyler düşünülebilir.
-
18 Ağustos 2007, 00:21
ahanda beylikdüzünden biri var.
galiba en uzak benim beylikdüzü......ama farketmez gerekirse sabah 5:00 da kalkarım
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
18 Ağustos 2007, 00:26
benim işbaşı yapmamı beklediniz dimi?
ben o kadar yolu tek başıma gittim yalnız başına sıkıcı oluyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
18 Ağustos 2007, 00:30
Super Moderator
-
18 Ağustos 2007, 01:26
Bende varım ben zaten yalovadayım topçulara yakın yerdeyim sizi topçulardan karşılarım yalova tayfasınada haber veririm muhakkak gelen olur bizdende bence güzel bir gezinti olucak gibi hadi hayırlısı bu arada şeytan diyor gitmişken uludağa çık mangal yap sabah erken buluşulsa uludağa çıkıp mangalda yapabiliriz tabi öneri çoğunluk nederse o olur
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
18 Ağustos 2007, 01:29
-
18 Ağustos 2007, 01:42
eh bende motor olsa size donus yolunda eslik eder istanbuldada bikaç aile ziyaretinde bulunurdum ama işte, malum ehliet felan bekliyoruz... ki ehliet işini muhtemelen gelecek yaza kdr halletmiş olucam bitek motor alması kalacak .
detaylar kesinleşince bursadaki bulusma noktanıza uğramayı gerçekten cok isterim
-
18 Ağustos 2007, 01:43
olcan138 yok ben subaşı kalıcı konutlarda oturuyorum yalovada 3 tane var bizim motordan diğerlerini görmüşsündür büyük bir olasılıkla
-
18 Ağustos 2007, 01:49
olcan138 adlı üyeden alıntı
Ben Anadolu yakasından katılacağım, benim tuzum kuru
, 9.30 da 10.00 da bana uygun olur, ama Avrupa'da buluşup gelecekler için biraz zaman tanımak lazım.
Akın iskenderin yanında Uludağ, Köy Tesisleri gibi alternatifler sunmuş zaten, gezip görmek istediğimiz yerler varsa biz de ekleriz bir yerler veya Bursalılardan
yeni öneriler bekleriz...
10 bile geç aslında ama öğlen sıcağına kalmadan varalım derim bursaya
-
18 Ağustos 2007, 01:53
Super Moderator
gugukk adlı üyeden alıntı
şeytan diyor gitmişken uludağa çık mangal yap
Şeytan iskender ve mangal öneriyor, şeytan diyor ki gidip 10 kilo almadan dönen olmasın.
10 bile geç aslında ama öğlen sıcağına kalmadan varalım derim bursaya
O zaman cumartesi akşamından yola çıkıp Yalova veya Bursa'da kalabilecek bir yerler bulmaya çalışalım. Ama kimseyi sıkboğaz etmeye gerek de yok, rahat rahat gidip gelsek daha keyifli.
-
18 Ağustos 2007, 01:57
Arkadaslar biz sabahın erken saatlerin de yolakoyulmuştuk ki hele ki grup sürüşü ile berbat olur...Bence avrupa yakası buluşmasını sabah 7gibi yapsanız çok daha iyi olur hiç olmazsa uludağ'a çıktığımızda öğle saatleri olur günün en sıcak vaktini montlarımızla oturuyor oluruz zirvede...Serin serin geçiririz.Ayrıca dönüş saati sanki çok erken olmul gibi hava 20gibi kararıyor...
Gelecekler belirlensin de bursa'da kaç saat kalacğaınız da kesinleşsin ona göre şimdilik en iyi plan uludağ zirve yapıp ardından KÖY Restaurant tesislerinde İSkender Kebabı yemek olarak gözüküyor...Arından Mudanya-burgaz-kurşunlu-kumsa-istanbul yolu ve gemlik istikametinde sahil yolunu kullanarak bol virajlı ve eğelnceli bir yoldan sizin geri dönüşünüzle tamamlanabilir...
-
18 Ağustos 2007, 02:17
Ben bu iskender fotosunu hatırlıyorum bi yerlerden...
bende bir sorun olmazsa katılabilirim ama şimdiden ismimi yazdırmak istemiyorum... Benim iş durumlarım dengesiz, sonrada neden gelmedin demeyin
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
18 Ağustos 2007, 02:28
olcan138 adlı üyeden alıntı
O zaman cumartesi akşamından yola çıkıp Yalova veya Bursa'da kalabilecek bir yerler bulmaya çalışalım. Ama kimseyi sıkboğaz etmeye gerek de yok, rahat rahat gidip gelsek daha keyifli.
Işte en güzel fikir bu!... Fakat milletin işi gücü var kalmalı olursa katılım az olacaktır...
Yine de kalmalı gezi olursa katılırım diyenler el kaldırsın
-
18 Ağustos 2007, 02:32
-
18 Ağustos 2007, 02:34
Super Moderator
ErTech adlı üyeden alıntı
Ben bu iskender fotosunu hatırlıyorum bi yerlerden...
Sizin 4 silindir gidip yediklerinizden, Akın da özendirmek için Yalova MotoFest topiğine koyunca aynısını, burada tanımadığımız, bilmediğimiz, yabancı iskenderler olmasın, bunu kullanayım dedim.
GorkeM adlı üyeden alıntı
Işte en güzel fikir bu!... Fakat milletin işi gücü var kalmalı olursa katılım az olacaktır...
Yine de kalmalı gezi olursa katılırım diyenler el kaldırsın
Hatta Yalova'da kalacak boş ev sorgulamaya başladım bile...
Canım da çadır istiyor ama, hem yer bulabilecek miyiz, hem BarışaRock'tan sonra hala isteyecek miyiz...
-
18 Ağustos 2007, 02:37
-
18 Ağustos 2007, 10:31
Evet bencede sabah erkenden buluşmak daha mantıklı günü öldürmemiş oluruz bu arada kalmalı olarak gelicekseniz katılım az olucaktır ama illa kamp diyorsanız olcan138 de biliyor çınarcıkta çadır yerleri var oraya çadır kurulabilir
-
18 Ağustos 2007, 11:57
-
18 Ağustos 2007, 12:07
yaw gerek yok R3N bursa ya iskender yemeğe gitmeye, ama gezmek içinse gidilebilir, birde iskender için ben burda uludağ da yiyelim diyorum ulus takinde ne dersin hehehehe....
bu arada bursaya gidersek kalacak yer bol ona göre yapalım bi ayarlama...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler