Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    tabanvay
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nereye ne zaman yazacağımı sana soracak değilim..... Senle bir alakası varmı olayın?.... Oku geç.... Ayrıca mesajımda geyik nerde anlamadım.... Biraz daha dikkatli yaz... Sadece ben değilim burda alakasız yazı yazan.... Tamammı....

Başka konularda görüşmek üzere.....
    mesajında geyik var demiyorum bu bir ikincisi sen dikkat et internet motorcusu dediğin adam hemen hemen mtistanbulun üye olduğu süre zarfında tüm buluşmalarına gitti... senin alaksızlığın ap ayrı adamlar tartışıyo sne körükloysun bide kalkmış ne söylüyosun.. tamam değil biraderim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ne manası var laf atmaının alp geyiq çevirmiyo insanlar burda...

taraf tutmanın manası ne o lafın yeride burası değil... söyliceksen bi yerde denk gelir yüzüne söylersin ki eğer bende orda olursam söle... gereksiz konuşmanın alemi yok.. bu başlık altında yada forumda değil.. kimsenin seninle bi sorunu yok.. bu başlıkla alakalı bişi yazmicaksan lütfen yazma ...

:

metalcim boşver konumuza dönelim Halis abinizle birbirimize antipatimiz var o gerçek...eninde sonunda konuşur çözeriz...ben kin tutmam...

Fazer Erhanın galiba...kesin ön camı Eyong boyadı...onun ustalığı vardır bu işte ...birde o ön cama ay yıldız çıkartma uydursa nasıl olur acaba...bizim Düzce fotoları bi yüklense bir dahaki geziye Düzceye gidelim diyeceksiniz...

Üşengec Muzo alacağın olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    tabanvay
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metalcim boşver konumuza dönelim Halis abinizle birbirimize antipatimiz var o gerçek...eninde sonunda konuşur çözeriz...ben kin tutmam...

Fazer Erhanın galiba...kesin ön camı Eyong boyadı...onun ustalığı vardır bu işte ...birde o ön cama ay yıldız çıkartma uydursa nasıl olur acaba...bizim Düzce fotoları bi yüklense bir dahaki geziye Düzceye gidelim diyeceksiniz...

Üşengec Muzo alacağın olsun...

eycallah abi yav çok teşkkürler budur işte yav budur

bilmiyom artık kim boyamış ama onun üstünde toz vardı bende beni yıka yazmıştım... aşık oldum ben fazera yav yerim ulean gs500ünü kafasaki er-5 ini illede feyzır askere bi gidelim geleli okul bitince dönüşte bi fazer çok yakışır bana beh

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    mesajında geyik var demiyorum bu bir ikincisi sen dikkat et internet motorcusu dediğin adam hemen hemen mtistanbulun üye olduğu süre zarfında tüm buluşmalarına gitti... senin alaksızlığın ap ayrı adamlar tartışıyo sne körükloysun bide kalkmış ne söylüyosun.. tamam değil biraderim..

Bak abicim.... (Bana biraderim demişsin ya) Msn den de bu konuyu konuştuk az önce....O savunduğun elemanla.... Ayrıca körükleme gibi bişey yok..... Kocaman adamlarız....

Naapim senin için görüşlerimi mi değiştireyim?....

Buraya yazmayalım öm den yazabilirsin....

Gezi hakkında bişeyler yazayım.....

Gezi güzel....gelmeyi çok isterdim.... yakın zamanda Bursa gezisi planım var zaten.... Fotolar güzel.... Katılan herkesin yüreğine sağlık....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    eycallah abi yav çok teşkkürler budur işte yav budur

bilmiyom artık kim boyamış ama onun üstünde toz vardı bende beni yıka yazmıştım... aşık oldum ben fazera yav yerim ulean gs500ünü kafasaki er-5 ini illede feyzır askere bi gidelim geleli okul bitince dönüşte bi fazer çok yakışır bana beh
    oda olur kardeşimö...sen temiz kalpli birisin...herşey gönlünce olsun....

alp kırosu planı geziye ayarlasaydın sırf senin için Düzce gezimi iptal ederdim...sana gelirdim...bbadayda geldimi Voltran oluşurdu...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    tabanvay
    neyse alp abi bakma kusurumuza bizde tartışmayalım bari ben çabuk parlayan çabuk sönen cinsten adamım boşver gitsin...

gezi yorumun için teşekkürler en kısa zamanda görüşme isterim.. izmire gelicem motoru değiştirince ararım

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oda olur kardeşimö...sen temiz kalpli birisin...herşey gönlünce olsun....

alp kırosu planı geziye ayarlasaydın sırf senin için Düzce gezimi iptal ederdim...sana gelirdim...bbadayda geldimi Voltran oluşurdu...
    aslında heryere nickimi voltrann yazarım msn adresimde öle de buraya metalgod yazmışım nedense

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne bu ortam gerginliği hiç anlamıyorum kocaman adamlarsınız 2 kibrit çöpünden olay çıkartıyorsunuz...
    Gidin tartışmanızı başka yerde yapın lütfen , burası gezi topici...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    tabanvay
    tamma görkem yaf barış çubukları üflendi sen geç kaldın

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne bu ortam gerginliği hiç anlamıyorum kocaman adamlarsınız 2 kibrit çöpünden olay çıkartıyorsunuz...
    Gidin tartışmanızı başka yerde yapın lütfen , burası gezi topici...
    Hah bi sen eksiktin.....Aman sende yetiş.....Arkada kalma.....

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dediğim gibi burası yaptığımız gezinin yorumlarının olduğu bir topic... Geyiğinizi başka yerde yapınız.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenemeyenler sadece kendileri ile kavga ederler.....

yoktan problem çıkarmışsınız hll valla tartışılıcak hiç bişey yok

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi burası yaptığımız gezinin yorumlarının olduğu bir topic... Geyiğinizi başka yerde yapınız.
    Birde sana anlatmayalım istersen....Yukarıda yazıyor... Ne geyiği nerden çıkarıyorsunuz?....

İlla yazmış olmak için mi yazıyorsun yoksa kendini bulutlarda mı görüyorsun?.... Konu noktalanmış...Daha ne uzatıyorsun?....

Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanları olduğu gibi kabul etmeyi öğrenemeyenler sadece kendileri ile kavga ederler.....

yoktan problem çıkarmışsınız hll valla tartışılıcak hiç bişey yok
    Sabahtan beri bunu anlatamadık ..... Tartışılıcak bişey olmadığı gibi tartışma da yok....

Birde şunu anlayın artık.... Burası forum ortamı..İsteyen istediğini yazmakta özgür... Yanlış bişey yazılırsa mod arkadaşlarımız var...Onlar müdahale eder zaten.... Merak etmeyin...

Herkes kendiyle ilgili olan işlere baksın......

İyi geceler.....

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Ben müdahale etmem
    Zaten gidememişim içimde kalmış, yarın mı gitsem hafta sonunu mu beklesem de Yalova'ya gidip Bursa'ya geçsem diye 1001 tane plan yapıyorum. Zaten iskender fotoğraflarını çekemiyorum Bırakırım konu babalansın

Neyse ciddi tartışma falan yok zaten, sorun olursa sorun olan 1-2 mesaj da silinir de kırılan, gücenen de olmasın şurada...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

rup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mor VespaET4
    iskenderoğlu iskender Beşiktaşada şube açmış olcan istersen tek başına zorlama iskender yicem die taaa bursalara gelme
    scooter diil VESPA

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    metalgod da söyledi onu da, amaç Bursa'yı, sizleri görmek, yoksa şu mideyle hiç İskender yiyecek halde değilim hala
    Ahh...Bir de Eskişehir'lileri tekrar getirebilsem...

P.S. İskender İskenderoğlu ise şubesi Kadıköy'de de var, Semih Büyük İskender demişti, o sadece Beşiktaş'ta varmış...Bu önemli ve çok müstesna konuda da beni aydınlatırsanız mutlu olurum.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Eskişehir olayını kafana takma.
    Listedeki kadro gelemedi zaten. Sadece ben ve engin geldik.

İşin ucunda motosiklet ve mide olduktan sonra her yere gelirim ben...

Peşime de adam takarım...

rup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mor VespaET4
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

P.S. İskender İskenderoğlu ise şubesi Kadıköy'de de var, Semih Büyük İskender demişti, o sadece Beşiktaş'ta varmış...Bu önemli ve çok müstesna konuda da beni aydınlatırsanız mutlu olurum.
    şimdi şöyle oluyor bu iskender kebabın mucidi olan amcanın adı İSKENDER ve meşhuuuur Bursa iskender kebabıda bu amcanın buldugu. Gel gelelım Bu amcanın torunları şu an bu işi devam ettirmekteler fakaat ortada türeyen bir çok iskenderciye karşı isimlerinin telif hakkını aldılar. Yanii kısaca 'KEBAPÇI İskender' bir marka tıpkı Mc Donald, Burger King gibi... dier iskendercilerde kolpa oluyo yani neyse biz sonuca gelelim Beşiktaşa şube açan Kebapçı İskender yani bizim yemeğimizi yediğimiz gerçek olan. gönül rahatlıgıyla Orada Bursada yediğinin aynını yiyebilirsin şimdiden afiyet olsun
    scooter diil VESPA

Motosikleti
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben müdahale etmem
    Zaten gidememişim içimde kalmış, yarın mı gitsem hafta sonunu mu beklesem de Yalova'ya gidip Bursa'ya geçsem diye 1001 tane plan yapıyorum. Zaten iskender fotoğraflarını çekemiyorum Bırakırım konu babalansın

Neyse ciddi tartışma falan yok zaten, sorun olursa sorun olan 1-2 mesaj da silinir de kırılan, gücenen de olmasın şurada...
    hiç unutmuyorum bi özel mesaj atmıştınız...Kütücük ve sen İskender buluşmasına davet falan...ya abi sizde bir İskender diasporası var galiba...nedir bu İskender aşkı çözemedim ben...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    alp_tunay

Kimsenin kendini bulutlarda gördüğü yok buna emin ol abicim.Burda herkesin amacı bu güzel toplulukla gergin bir ortamda yazışmamak.Çünkü çoğumuz reelde görüşüyoruz.Sizler büyüklerimizsiniz eğer sizler bu şekilde hararetlenirseniz bizler ne yapalım...

Mümkünse Bursa'ya gel de seni buralarda görelim...Bursa'nın havası suyu her şeyi ayrı bir güzeldir.Memleketim die sölemiyorum ama

viper_1 Görkem'in de benim de kafamda bi eskişehir hatta görkem'in Ankara'ya uzanan bir gezi düşüncesi vardı..Bakarsın görkem kiev'e gitmeden gelir

olcan Atla gel yahu minik bir Bursa gezisi ayarlarsın sen de bikaç kişi takar arkana gelirsin

rup Ben de o sıralarda İstanbul yolu düşünmekteyim.Özgür'ün döndüğü tarih artık arkama bizimkileri takar gelirim bi cuma akşamı toplantısı yaparız olmadı haftasonu vs.Dersanede başlamış olacak kaçamaklarım çok zor olacak ama bakalım hayırlısı.Eşşek gibi koca sene hayta hayta gezdim üniye gidemedim.Olacağı buydu...

mete_han Abi bi geldin pir geldin yaf...Keşke seni de görseydik Bursa'mızda misafir etmek isterdim..Muzaffer abi ile birlikte başka bir planınız varmış kalbim buruk sizleri göremediğime.Başka zamana kısmetse...
    AKIN FİDAN

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayın 10'undan sonra yapılacak bursa gezisine kendi motosikletimle gelebilirim viper1 volkanda geleceğini söylüyor gene bir organizasyon yapalım mete ayısı ve alp kardeşimde gelsin bizde voltranı oluşturalım nasıl olur arkadaşlar ..??

19. sayfa BirinciBirinci ... 91718192021 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler