[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi
Reklamlar
-
03 Eylül 2007, 18:33
sPORTSoFFICER adlı üyeden alıntı
metalgod cuğum, bu resimleri iskenderi yedikten sonramı çektirdin yoksa öncemi?
biraz toparlamış gördüm seni??
hangi resimi kastediyon
önceside var sonrasıda varda ama toparlandım sayılır dahsı var
Reklamlar
-
03 Eylül 2007, 19:18
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
metalgod adlı üyeden alıntı
hangi resimi kastediyon
önceside var sonrasıda varda
ama toparlandım sayılır dahsı var
resimleri gelince cd cekip hepine göndercem başka yolu yok anlasılan ondan sonra siz atın siteye
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
03 Eylül 2007, 19:45
-
03 Eylül 2007, 19:57
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok merak etiysen anlatayım benzinci ayırmaktan su sell bu sell güzel degilmiş derken bitti
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
03 Eylül 2007, 19:58
gayet güzel eğlenmişsiniz sizlerin adına çok sevindim bir gün önceden gelemicem i bildirmiş olmanın tesellisiyle tekrar özürlerimi sunar birdaha ki geziler de buluşmak . nasipse inşallah. umarım.illaki gelirim.
-
03 Eylül 2007, 21:51
-
03 Eylül 2007, 21:51
silah1 adlı üyeden alıntı
halis abicim bu güzel iltifat için çok teşekkür ederim teveccühün.
scooter diil
VESPA
-
03 Eylül 2007, 21:54
abanusta tek tekmi ekliyo resimleri napıyo sabah öle akşam bitan
e
-
03 Eylül 2007, 21:55
rup adlı üyeden alıntı
yok yok halis abi doğru söylüyor scoter değil recin maşallah
-
03 Eylül 2007, 21:56
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
rup adlı üyeden alıntı
yo gercekler söyledim
-
03 Eylül 2007, 21:57
abanusta tek tekmi ekliyo resimleri napıyo
sabah öle akşam bitan
e
ne yapayım imagesahk te sorun var dün akşam tam iki saat uğraştım ve halen uğraşmaktayım
-
ya sen ne konuşuyorsun ben senden yeni üyeyim ama bu güne kadar kaç toplantıya katıldın bir saysana ben seni hiç bir yerde görmedim evden atıp tutma cık meydanda göreyim seni gelende sagolsun gelmeyende biz iki kişide olsa giderdik maksat gezmek bursadaki arkadaşlarla eskişehirden gelen arkadaşlarla tanışmak tı sen evde otur ordan yaz başka ne iş yaparsın sen
agam paşam sen daha çok yenisin...katıldığın kaçıncı gezi bilmiyorum ama yazdıklarını filtreden geçir...aklına her geleni yazıyorsun...benle sıkıntın varsa pmden halledelim...Ben Düzceye gittim...sana hesapmı vericez artık...Erhana sözüm var...arıza çıkarmamakda fayda var...kutuplaşmak kolay...dediğim gibi benle sıkıntın varsa bunu forum dışında msnde pm ile çözersin...dediğim gibi seviyeni koru...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bursalıları bekliyoruz hepsini birden VESPAyı da beat de inovayıda almadan gelmeyin
Benim zaten ekımın ilk pazartesi okulum başlıo Vespayla birlikte istanbuldayım sen hiç merak etme metalgod
scooter diil
VESPA
-
03 Eylül 2007, 21:58
-
03 Eylül 2007, 22:00
-
03 Eylül 2007, 22:04
la Cihan o nasıl fotolar öyle...diyomki bu herif ne zaman boyadı makinaya...ilk an bunu düşündüm...baktım diğer makinalarda garip renklerde jeton düştü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Eylül 2007, 22:08
ultraukala adlı üyeden alıntı
evet geziye gelmeden iki gün önce servisten almıştım objektifi bozuk diye,kontrol etmiştim ama, bozuk çıktı gene neyse geri verdim bakalım nasıl olacak ama bu sever olucak adamda baktı tamam dedi,bende zannettim ben ayarlarını bozdum ama öyle degilmiş.
mete_han adlı üyeden alıntı
la Cihan o nasıl fotolar öyle...diyomki bu herif ne zaman boyadı makinaya...ilk an bunu düşündüm...baktım diğer makinalarda garip renklerde jeton düştü...
abi sormaya servisin gazabına ugradım bu sefer gene bir yeri yapıyorlar bir yerini bozuyorlar verdim geri bakalım bakalım ne olacak
-
03 Eylül 2007, 22:12
ya sen ne konuşuyorsun ben senden yeni üyeyim ama bu güne kadar kaç toplantıya katıldın bir saysana ben seni hiç bir yerde görmedim evden atıp tutma cık meydanda göreyim seni gelende sagolsun gelmeyende biz iki kişide olsa giderdik maksat gezmek bursadaki arkadaşlarla eskişehirden gelen arkadaşlarla tanışmak tı sen evde otur ordan yaz başka ne iş yaparsın sen
Anca oturduğu yerden yazar.... Ahkam keser.... İnternet moturcusu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
03 Eylül 2007, 22:22
ula ertekin her karedede esnenirmi
metehan abi halis abi yapmayın yav aranıza girmek burnumu sokmak istememde yapmayın boşverin ikinizde ne gerek var.. tartışmaya
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Anca oturduğu yerden yazar.... Ahkam keser.... İnternet moturcusu....
ya abicim sen neden karışıyosun olaya bi eksik kalın ya bi körük vermeyin şu tartışmaya ne biçim adamsınız anlamadım gitti
ne manası var laf atmaının alp geyiq çevirmiyo insanlar burda...
taraf tutmanın manası ne o lafın yeride burası değil... söyliceksen bi yerde denk gelir yüzüne söylersin ki eğer bende orda olursam söle... gereksiz konuşmanın alemi yok.. bu başlık altında yada forumda değil.. kimsenin seninle bi sorunu yok.. bu başlıkla alakalı bişi yazmicaksan lütfen yazma ...
rup adlı üyeden alıntı
Benim zaten ekımın ilk pazartesi okulum başlıo Vespayla birlikte istanbuldayım sen hiç merak etme metalgod
bekliyorum kardeşim dört gösle bursada güzel ağarladınız bizi gerçi sen artık istanbullu sayılırsında olsun boynumusun borcu ... sana güzellikler yapacas..
a.banus adlı üyeden alıntı
ee ben bu fazer arkadaşın üzerine beni yıka yazmıştım o tozun üzerine nooldu o potoşopla sildinizmi yav
-
03 Eylül 2007, 22:37
ya abicim sen neden karışıyosun olaya bi eksik kalın ya bi körük vermeyin şu tartışmaya ne biçim adamsınız anlamadım gitti
ne manası var laf atmaının alp geyiq çevirmiyo insanlar burda...
taraf tutmanın manası ne o lafın yeride burası değil... söyliceksen bi yerde denk gelir yüzüne söylersin ki eğer bende orda olursam söle... gereksiz konuşmanın alemi yok.. bu başlık altında yada forumda değil.. kimsenin seninle bi sorunu yok.. bu başlıkla alakalı bişi yazmicaksan lütfen yazma ...
:
Nereye ne zaman yazacağımı sana soracak değilim..... Senle bir alakası varmı olayın?.... Oku geç.... Ayrıca mesajımda geyik nerde anlamadım.... Biraz daha dikkatli yaz... Sadece ben değilim burda alakasız yazı yazan.... Tamammı....
Başka konularda görüşmek üzere.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler