Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Evet arkadaşlar mükemmel bir hafta sonu geçirdim. İst den ve Eskişehirden gelen tüm mt üyelerine teşşekkür ederim. Halis abi fotolar çok güzel çok teşekkürler. İşşallah bizlerde böle geziler yaparak sizleri ziyaret edebiliriz.
inanıyorumki çok manyak bi gezi olmuştur :( ama bundan 2 ay sonra bursa yapacam. ordan istanbul arkadaşlar bu sezon sonu 10 günlük bi gezi yapacam düzergah bu
GT650R
Evet. Fotoğraflar ve organizasyon için tekrar teşekkür ediyorum. Sizleri de buralara bekliyoruz!
eskisehirden bursa kac saat suruyor?
GT650R
Valla sakarbaşı mı sakaryabaşı'mı tam olarak adını bilmediğim gecenin daha doğrusu sabaha karşı 4te gittiğim bir yer var...Aşık oldum oraya her taraf su muhteşem bir yerdi...Sakarya nehrinin kaynağı zannımca.oraya bir gezi yakışır diyorum.Biraz bilenler anlatsın harbi mükemmel bir yer...Halis abi yolda çekinilen fotoğrafları da eklersen sana zahmet olmazsa çok memnun olurum Baya bir makaslamışsın fotoğrafları
AKIN FİDAN
Öncelikle bu geziyi bu kadar iyi geçirmemi sağlayan Halis abiye (silah1) çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum... Valla hakkı nasıl ödenir bilmiyorum. Gerek öncüm gerek artçım olarak bana gezi ortaklığı yaptı yol boyunca. Deauville'in keyfini yaşama fırsatı buldum... Sesi çok güzel makinenin ve virajlarda mükemmel giriyor...
Sornasında Bursa'da bize eşlik eden bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum... Innovalı arkadaşa geçmiş olsun diyerekten mesajımı sonlandırıyorum
Ha bir de;
Bunu ben yedim.... Nihaha
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
en gec 2 ay içinde en kötü bi solo gezi yapacam. ilk burdan izmir ordan susrluk ordan bursa ordan yalova ve st yapmayı düşünüyorum. ultraukala numaran var bende. inş gene böyle bi organizasyon zamanına denk getiririm gezimi.
gelemediğime pişmanım ama elden bişey gelmiyo. inş bisonraki sefere sizlerle tanışmış olacam.
GT650R
Abi tek gelme ama. Tayfayı da peşinden sürükle...
"Eskişehir , Bursa" arası 155 km'dir. Yol oldukça geniş ve 2 gidiş, 2 gelişten oluşmakta. Sadece Mezit mevkiinde birkaç bölgede tek şeritli yol mevcuttur. O da kısa sürmekte...
Çifteler Sakarbaşı Mevkii ; Sakarya Nehrinin doğduğu yer. Eskiden çok güzel bir yerdi. Şu anda son durumunu bilmiyorum. Kuraklık orayı da etkilemiş olabilir. Ama havalar uygun olursa orada kamp bile kurabiliriz...
ne makaslamışı ya adamcağız 100tane foto yüklemiş nerdeyse ben sadece ölesine yazdım
görkem
erdinç abiye allahtan kötü bişe olmadı innova birazıcık hırpalandı ama alışkındır bu arada vespa hayranı oldum ayrıca çok güzel kullanıyordu virajlarda falan helal olsun...
oflualper İstediğin zaman arayabilirsin telefonum 24saat açık festival hariçlerinde çünkü 3-4gecelik süreye şarjı dayanmıyor buna bir çözüm bulmam gerek...Sanırım nokia 6310'a geri dömüş yapıcam kampçı bir adama göre deil samsung...
viper Viper 1ay önce sakarbaşındaydım kuraklığın vurduğu falan yok muhteşem bir yer...İnş vurmaz yaz günlerinde düşünseydik oraya bir gezi havuzcuklar vardı çok mükemmel ve derin orada yüzmek istiyordum...Artık bir dahaki yaza kısmetse...
Eskişehir yolunda sanırım tünel çalışmaları vardı tam olarak hatırlayamıyorumda sanırım eskişehiri geçtikten sora idi kütahya arasında mı geçtikten sora mı...Yol tek gidiş tek gelişe düşüyordu..Eskişehir-Bursa arası temiz ve güze lbir yola sahip.Ayrıca mezitlerin virajları muhteşem cıbır kesmez beni o yollarda
Ayrıca dağ yolundan aşağı inerken yağmura aldırış etmeden girdik virajlara yahu yollar hafif ıslaktı böle, az götünü atmadı cıbır düşmeyi bekliyordum
Bi de surların arasına girdiğimizde pınarbaşın'da dikkat taş parçaları düşebilir yazan yerde Girerken yanladım dedim kendi kendime ulen düşerim bi de milleti de düşürürüm arkamdan geliyor 15motor tam düzeltim motorun arkasını sağımda erdinç abi tek teker gitmeye başlamış
AKIN FİDAN
Bu geziye Kütahya dan katılmayı çok istedim ama şartlarım gerçekten çok zordu offf yaa oofff
kafaya takmamak lazım uygun bi vakitte yaz bitmeden birdağa düzenleyelim böyle bişi... ben istanbuldan gaza geldim 3-5 kişi toplanıp cuma akşamından yola çıkıp il il mt üyelerini dolaşalım derim... :( yav gaza geldim ama böle bişi olsa bile ben deniz artçı ama hiç belli olmaz
buralarda izmir-manisa izman-MT olduk, geçenlerde antep-adana kaynaşmış, bu haftasonuda 3 ilin biraraya gelmesi çok güzel aktiviteler, ütopya gibi bi düşünce ama walla bi gün türkiye mt buluşması yapılmasın ?
ben arada havamızı atayım izmir-manisa mt hürriyet egeye çıkmıştık, şu ütopik fikrim gerçekleşse times mı dersiniz, la gazaetta de la sport mu dersiniz oralara çıkmamız an meselesi
imrenilecek ve keyifle okunacak bi gezi , motorlarınıza , bileklerinize sağlık, dengeniz daim olsun.
oturup resimlerde motorları veya kaskları saymanın hiç alemi yok çok güzel katılım olmuş
May The Force Be With You
metalgod cuğum, bu resimleri iskenderi yedikten sonramı çektirdin yoksa öncemi?
biraz toparlamış gördüm seni??
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
Biz de Bursa gezetelerine çıkacağız zaten kaçar mı...İki ayrı çekimde yer aldık Kullandılar reklamlarını yapmak için bizi İlkinde video kaydı vardı.Ayrıca fotoğraf çekimi de vardı.İkincisi İskender'de basın danışmanı ile görkem'in ve Erhan abinin ropörtaj'ı ayrıca bir çok foto çekimi vardı
MT ne kadar da haber yapılası bir grupmuş meğer
Ayrıca İskender'den çıkarken trafik polislerinin tavrını gördünüz mü Bizler için yolu kestiler ben demiştim nazımız diğerlerine göre daha fazla geçecektir KÖY Restaurant Tesislerinde Aniden gittiğimiz için telefon etmeyi de unuttum iskonto'yu %15'te bıraktık
Çok güzel bir buluşmaydı doğrusu ben çok keyif aldım.Kısa sürdü maalesef daha çok oturup muhabbet etme taraftarıydım ben ama yağmur engeline takılınca uludağda gerçekleştiremedik bunu tophanede de kısacık oturabildik.Artık bir cuma akşamı buluşmanıza gelmek istiyorum ileriki haftalarda Bursa'lı arkadaslar olarak hep birlikte geliriz umarım...Çok teşekkür ediyorum sizlere
AKIN FİDAN
Özgür Almanyadan dönsün , benim de gitme hazırlıklarım başlasın , Özgüre hoşgeldin Görkem'e elveda buluşması yaparız
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)