Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

[İstanbul/Yalova/Eskişehir] MT 2 Eylül 2007 Bursa Gezisi

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    takma kafana biz biliyoruz seni o yüzden farkındayız tektar gecmiş olsun

Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şike var bu resimler eksik
    valla istiyorsan haftaya perşembe hepsini cd cekip vereyim tamam bir kac tanesini es gectim ama onlarda bozuktu ve senin degildi demeki seni cekiyormus gibi yapıp cekmemiş arkadasın
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emre591 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125r
    Evet arkadaşlar mükemmel bir hafta sonu geçirdim. İst den ve Eskişehirden gelen tüm mt üyelerine teşşekkür ederim. Halis abi fotolar çok güzel çok teşekkürler. İşşallah bizlerde böle geziler yaparak sizleri ziyaret edebiliriz.

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    inanıyorumki çok manyak bi gezi olmuştur :( ama bundan 2 ay sonra bursa yapacam. ordan istanbul arkadaşlar bu sezon sonu 10 günlük bi gezi yapacam düzergah bu
    GT650R

Evet. Fotoğraflar ve organizasyon için tekrar teşekkür ediyorum. Sizleri de buralara bekliyoruz!

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet. Fotoğraflar ve organizasyon için tekrar teşekkür ediyorum. Sizleri de buralara bekliyoruz!
    bu sene cok zor ama eger havalar güzel giderse insallah gelmek isterim
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    eskisehirden bursa kac saat suruyor?
    GT650R

Motosikleti
    tabanvay
    Alıntı silah1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...
    valla istiyorsan haftaya perşembe hepsini cd cekip vereyim tamam bir kac tanesini es gectim ama onlarda bozuktu ve senin degildi demeki seni cekiyormus gibi yapıp cekmemiş arkadasın
    vay hain gorkem vay

bende grubun taa en arkasına geldim makineyi akldırdı çekti sandım indirince makineyi gaza asıldım tekrar en başa.. tüh be kandırmış adam beni

bursalıları bekliyoruz hepsini birden vespayı da beat de inovayıda almadan gelmeyin

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06

Valla sakarbaşı mı sakaryabaşı'mı tam olarak adını bilmediğim gecenin daha doğrusu sabaha karşı 4te gittiğim bir yer var...Aşık oldum oraya her taraf su muhteşem bir yerdi...Sakarya nehrinin kaynağı zannımca.oraya bir gezi yakışır diyorum.Biraz bilenler anlatsın harbi mükemmel bir yer...Halis abi yolda çekinilen fotoğrafları da eklersen sana zahmet olmazsa çok memnun olurum Baya bir makaslamışsın fotoğrafları
    AKIN FİDAN

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle bu geziyi bu kadar iyi geçirmemi sağlayan Halis abiye (silah1) çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum... Valla hakkı nasıl ödenir bilmiyorum. Gerek öncüm gerek artçım olarak bana gezi ortaklığı yaptı yol boyunca. Deauville'in keyfini yaşama fırsatı buldum... Sesi çok güzel makinenin ve virajlarda mükemmel giriyor...

Sornasında Bursa'da bize eşlik eden bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum... Innovalı arkadaşa geçmiş olsun diyerekten mesajımı sonlandırıyorum

Ha bir de;

Bunu ben yedim.... Nihaha
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    en gec 2 ay içinde en kötü bi solo gezi yapacam. ilk burdan izmir ordan susrluk ordan bursa ordan yalova ve st yapmayı düşünüyorum. ultraukala numaran var bende. inş gene böyle bi organizasyon zamanına denk getiririm gezimi.

gelemediğime pişmanım ama elden bişey gelmiyo. inş bisonraki sefere sizlerle tanışmış olacam.
    GT650R

Motosikleti
    tabanvay
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla sakarbaşı mı sakaryabaşı'mı tam olarak adını bilmediğim gecenin daha doğrusu sabaha karşı 4te gittiğim bir yer var...Aşık oldum oraya her taraf su muhteşem bir yerdi...Sakarya nehrinin kaynağı zannımca.oraya bir gezi yakışır diyorum.Biraz bilenler anlatsın harbi mükemmel bir yer...Halis abi yolda çekinilen fotoğrafları da eklersen sana zahmet olmazsa çok memnun olurum Baya bir makaslamışsın fotoğrafları

al bak benim gibi biri daha

haksızmıyım akın şike yokmu bu fotolarda

neyse halis abinin yurt dışından dönmesini beklicez

Abi tek gelme ama. Tayfayı da peşinden sürükle...

Alıntı oFLuAlper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eskisehirden bursa kac saat suruyor?
    "Eskişehir , Bursa" arası 155 km'dir. Yol oldukça geniş ve 2 gidiş, 2 gelişten oluşmakta. Sadece Mezit mevkiinde birkaç bölgede tek şeritli yol mevcuttur. O da kısa sürmekte...

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla sakarbaşı mı sakaryabaşı'mı tam olarak adını bilmediğim gecenin daha doğrusu sabaha karşı 4te gittiğim bir yer var...Aşık oldum oraya her taraf su muhteşem bir yerdi...Sakarya nehrinin kaynağı zannımca.oraya bir gezi yakışır diyorum.Biraz bilenler anlatsın harbi mükemmel bir yer...
    Çifteler Sakarbaşı Mevkii ; Sakarya Nehrinin doğduğu yer. Eskiden çok güzel bir yerdi. Şu anda son durumunu bilmiyorum. Kuraklık orayı da etkilemiş olabilir. Ama havalar uygun olursa orada kamp bile kurabiliriz...

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al bak benim gibi biri daha

haksızmıyım akın şike yokmu bu fotolarda

neyse halis abinin yurt dışından dönmesini beklicez
    ne makaslamışı ya adamcağız 100tane foto yüklemiş nerdeyse ben sadece ölesine yazdım

görkem
    erdinç abiye allahtan kötü bişe olmadı innova birazıcık hırpalandı ama alışkındır bu arada vespa hayranı oldum ayrıca çok güzel kullanıyordu virajlarda falan helal olsun...

oflualper İstediğin zaman arayabilirsin telefonum 24saat açık festival hariçlerinde çünkü 3-4gecelik süreye şarjı dayanmıyor buna bir çözüm bulmam gerek...Sanırım nokia 6310'a geri dömüş yapıcam kampçı bir adama göre deil samsung...

viper Viper 1ay önce sakarbaşındaydım kuraklığın vurduğu falan yok muhteşem bir yer...İnş vurmaz yaz günlerinde düşünseydik oraya bir gezi havuzcuklar vardı çok mükemmel ve derin orada yüzmek istiyordum...Artık bir dahaki yaza kısmetse...

Eskişehir yolunda sanırım tünel çalışmaları vardı tam olarak hatırlayamıyorumda sanırım eskişehiri geçtikten sora idi kütahya arasında mı geçtikten sora mı...Yol tek gidiş tek gelişe düşüyordu..Eskişehir-Bursa arası temiz ve güze lbir yola sahip.Ayrıca mezitlerin virajları muhteşem cıbır kesmez beni o yollarda

Ayrıca dağ yolundan aşağı inerken yağmura aldırış etmeden girdik virajlara yahu yollar hafif ıslaktı böle, az götünü atmadı cıbır düşmeyi bekliyordum

Bi de surların arasına girdiğimizde pınarbaşın'da dikkat taş parçaları düşebilir yazan yerde Girerken yanladım dedim kendi kendime ulen düşerim bi de milleti de düşürürüm arkamdan geliyor 15motor tam düzeltim motorun arkasını sağımda erdinç abi tek teker gitmeye başlamış
    AKIN FİDAN

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    Bu geziye Kütahya dan katılmayı çok istedim ama şartlarım gerçekten çok zordu offf yaa oofff

Motosikleti
    tabanvay
    kafaya takmamak lazım uygun bi vakitte yaz bitmeden birdağa düzenleyelim böyle bişi... ben istanbuldan gaza geldim 3-5 kişi toplanıp cuma akşamından yola çıkıp il il mt üyelerini dolaşalım derim... :( yav gaza geldim ama böle bişi olsa bile ben deniz artçı ama hiç belli olmaz

karmacoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    buralarda izmir-manisa izman-MT olduk, geçenlerde antep-adana kaynaşmış, bu haftasonuda 3 ilin biraraya gelmesi çok güzel aktiviteler, ütopya gibi bi düşünce ama walla bi gün türkiye mt buluşması yapılmasın ?
    ben arada havamızı atayım izmir-manisa mt hürriyet egeye çıkmıştık, şu ütopik fikrim gerçekleşse times mı dersiniz, la gazaetta de la sport mu dersiniz oralara çıkmamız an meselesi

imrenilecek ve keyifle okunacak bi gezi , motorlarınıza , bileklerinize sağlık, dengeniz daim olsun.

oturup resimlerde motorları veya kaskları saymanın hiç alemi yok çok güzel katılım olmuş
    May The Force Be With You

Motosikleti
    Bu aralar 4 teker takılıyorum...
    metalgod cuğum, bu resimleri iskenderi yedikten sonramı çektirdin yoksa öncemi?
    biraz toparlamış gördüm seni??
    [B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı karmacoma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buralarda izmir-manisa izman-MT olduk, geçenlerde antep-adana kaynaşmış, bu haftasonuda 3 ilin biraraya gelmesi çok güzel aktiviteler, ütopya gibi bi düşünce ama walla bi gün türkiye mt buluşması yapılmasın ?
    ben arada havamızı atayım izmir-manisa mt hürriyet egeye çıkmıştık, şu ütopik fikrim gerçekleşse times mı dersiniz, la gazaetta de la sport mu dersiniz oralara çıkmamız an meselesi

imrenilecek ve keyifle okunacak bi gezi , motorlarınıza , bileklerinize sağlık, dengeniz daim olsun.

oturup resimlerde motorları veya kaskları saymanın hiç alemi yok çok güzel katılım olmuş
    Biz de Bursa gezetelerine çıkacağız zaten kaçar mı...İki ayrı çekimde yer aldık Kullandılar reklamlarını yapmak için bizi İlkinde video kaydı vardı.Ayrıca fotoğraf çekimi de vardı.İkincisi İskender'de basın danışmanı ile görkem'in ve Erhan abinin ropörtaj'ı ayrıca bir çok foto çekimi vardı

MT ne kadar da haber yapılası bir grupmuş meğer

Ayrıca İskender'den çıkarken trafik polislerinin tavrını gördünüz mü Bizler için yolu kestiler ben demiştim nazımız diğerlerine göre daha fazla geçecektir KÖY Restaurant Tesislerinde Aniden gittiğimiz için telefon etmeyi de unuttum iskonto'yu %15'te bıraktık

Çok güzel bir buluşmaydı doğrusu ben çok keyif aldım.Kısa sürdü maalesef daha çok oturup muhabbet etme taraftarıydım ben ama yağmur engeline takılınca uludağda gerçekleştiremedik bunu tophanede de kısacık oturabildik.Artık bir cuma akşamı buluşmanıza gelmek istiyorum ileriki haftalarda Bursa'lı arkadaslar olarak hep birlikte geliriz umarım...Çok teşekkür ediyorum sizlere
    AKIN FİDAN

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Özgür Almanyadan dönsün , benim de gitme hazırlıklarım başlasın , Özgüre hoşgeldin Görkem'e elveda buluşması yaparız
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Özgür Almanyadan dönsün , benim de gitme hazırlıklarım başlasın , Özgüre hoşgeldin Görkem'e elveda buluşması yaparız
    onu bekliyorum da özgür almanya'dan hiç dönmeyecek ki
    AKIN FİDAN

17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler