beyler tebrikler yine yakışanı yapmışsınız...harika bi organizasyon olmuş...
beyler tebrikler yine yakışanı yapmışsınız...harika bi organizasyon olmuş...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ahh ahhh şimdi yol yorgunu olmak varken iş yorgunuyum.kazasız belasız dönmenize sevindim. cihan makinanda renk problemi var galiba
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yahu sanane kardeşim...gitmediğin gezi hakkında ne atıp tutuyosun...sen kalabalık görmek istiyosan maltepe sahile gelirdin cuma görürdün orda kaç kişi olduğumuzu...belki bazı arkadaşlarda bazen forumda senin gibi atıp tutup gelirim diyip gelmemiş veya gelememiştir...ne kurcalıyosun durduk yere......
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Eskişehir'den sadece "forester" ve "viper_1, viper_2" katılmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz...
Mete abi Hoşgeldin. Tekrar yolculuk ne zaman ?
--- ---
Bu arada listeyi düzenleyen adam bile gelmedi...
Olcan, tekrar geçmiş olsun. Sağlığına kavuş, tekrar gideriz Bursa'ya...
Bu sefer iskenderin benden...
DERMİŞİMM....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Azıcık fireler verilmedi deil tabii ki Olsun o kadar da .Havanın yaptığı oyunların da etkisi var sanırım.Önemli deil kalan sağlar bizimdir..Gelen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bana bu güzel günü yaşattıkları için.Bu arada gezi organizasyonunun başlaması çok güzeldi...Herşey benim küçük bir davet ve iskender kebabının 1porsiyonluk tabağının fotoğrafını koymamla başladı...Sağolsunlar küçük bir davetim ile Bursa'lara kadar geldiler herkeslere çok teşekkür ediyorum...Yaşasın Mt
Bu arada tencere'mizin sadece kapağı vardı gezide...Sağolsun Semih'i yolda bırakmadı
Ayrıca ertekin'in son cıbırla gezisi idi sanırım...Öle olur inş z750 sahibi oluyor yakında inş...
görkem deauville sana çok yakıştı...Artık patlat bakalım deauville kullananları paylaşım başlıklı bir konu
babaçi Nasıl bir problem ise o sanki saatler önce deil de 20yıl önceki fotoğraflara bakıyormuş gibi hissettim kendimi
AKIN FİDAN
babaçi Nasıl bir problem ise o sanki saatler önce deil de 20yıl önceki fotoğraflara bakıyormuş gibi hissettim kendimi [/QUOTE]
aynı makinayı kullanıyoruz aslında güzel çekimleri var ama daha önce 2 defa objektifin değiştiğini söylemişti cihan
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ben burdan tencereme yeniden yeniden teşekkürler etmek istiyom onun sayesinde bu gezi kaçmadı valla cerrahinin kaskı sağlam dimi
ya sen ne konuşuyorsun ben senden yeni üyeyim ama bu güne kadar kaç toplantıya katıldın bir saysana ben seni hiç bir yerde görmedim evden atıp tutma cık meydanda göreyim seni gelende sagolsun gelmeyende biz iki kişide olsa giderdik maksat gezmek bursadaki arkadaşlarla eskişehirden gelen arkadaşlarla tanışmak tı sen evde otur ordan yaz başka ne iş yaparsın sen
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
halis abi resimler nerede
heyecanla bekliyorum görkem bayaa resim çekmişti sırf seyir halinde çekine bilmek için en arkaya geçtim o fotoyu almadan içim rahat etmez
evet bunlarda benim makinadaki resimler
bu da iskender iskenderoglunda yemek yemeden onceki resimlerimiz bazılar sayımızı merak ediyordu cekemeyenler gelemeyenler katılamayanlar buyrun bakın
burda görkem iskenderin anı defterine not yazarken dahası mt tanıtırken artık orda MT de adı var
buda iskenderin masadaki hali
he buda tabagın son hali
buda eskişehirden gelen kardeşlerimiz
[img=http://img301.imageshack.us/img301/734/0209200736is7.jpg]
bu aletin küçüklügüne bakmayın maharet kulananda uludaga cıkarken yaklayamadım vallahi virajları bir alışı var sormayım
buda ist erken dönen bizden erken ayrılan arkadaşlarımızın veda zamanı hani sayı hakında konuşuyorlar ya onlar için bilgi amaclı
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
şike var bu resimler eksik
Fotoğraflar için teşekkürler.
hayret bu seyahatimde benzinim bitmedi
bu nedir yaa heryerde iskender resimleri insanı gelemediğine pişman ediyorsunuz
Herkese merhabalar..Öncelikle herkesten özür diliyorum.
Cumartesi sabahından beri devam eden halsizliğim akşam saatlerinde iyice arttı, mide bulantılarıyla, baş dönmeleriyle yerimden kalkamaz oldum. Ertesi sabaha kadar bir şeyimin kalmayacağını umarak saat 7'ye alarm kurdum ve uyumaya çalıştım. Saat 5.30'a kadar kıvrandığımı hatırlıyorum, sonra ne zaman sızıp kaldıysam alarmı duymadım ve 8.30 gibi Buğra'nın telefonuyla uyandım. Kapattıktan 5 dakika sonra kendimi daha iyi hissettiğimi düşünerek az kalsın sizi arayarak beklemenizi isteyecektim, toparlanmaya başlayacakken fenalaşınca hastane yolu göründü, yanıma telefon almadığım için de arayanlara cevap verememişim, kusura bakmayın.
Tekrar tekrar İstanbul'dan gidenlerden katılamadığım için, Eskişehir'li arkadaşlardan o kadar çağırıp, görüşmeye gelemediğim için, Bursa'dakilerden de bu güzel hazırlıklarında aralarında olamadığım için özür diliyorum.
Görüşmek üzere...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
no poroblem olcan kardeşim sağlık herşeyden önce gerci yokluğunu fazlaca hissettik ama ne çare başka gezilere artık..
çok geçmiş olsun umarım çabuk iğleşirsin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)