tamam arkadaşlar ben birol ile beraber saat 07 de buluşma yerindeyiz.
tamam arkadaşlar ben birol ile beraber saat 07 de buluşma yerindeyiz.
98 Beygir.....
www.meteor.gov.tr
adresinden kontrol edebilirsiniz istanbulun kuzeybatısında yağmur gözüküyor şu anda...Bursa ilimiz tertemiz...Siz de anadolu tarafına doğru geleceğinizden yağmurun size zararı olmayacaktır...Buğra mümkünse vazgeçme olur mu
Sabırlar bekliyor olacağım Bursa'da sizleri kazasız belasız gelin....
AKIN FİDAN
Yağmur yağsın ya yağmurun zevki başkadır motorcu adam yağmurda da çamurda da çıkar
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
gelemirem , kısmet :( . .. . .. .. ...
gelemeyecegım ıcın cok uzgunum.hıcbır aktıvasyona katılamadım henuz.bu nasıl ıs anlaamdım ıllakı bır aksılık cıkacak yaaaa.herkese ıyı eglenceler.offf ya of
gelmek isterdim ama motorum yok,
motorum olsa ehliyetim yok,
ehliyetim olsa zamanım yok.
hepinize iyi eğlenceler kazasız sürüşler
beyler bende gelemiyorum kask yoqqq bizim kasklar bi önceki gezide arkda kaldı onada bu gün ulaşamadım. kasksız 10 saat riskini alamam. ama bursa ve izmirin bana 1 gezi borcu var bunu en kısa zamanda alacam. bu arada gelsem çok güsel olacaktı. benim istdeki arklarda ç.ağırdı beni allahım üzüldüm şidmi ya
GT650R
Bende 1 adet çan çin çon var ama istersen tabi... markası arc sanırım...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar yarın hepinize hayırlı yolculuklar allah kazasız belasız dönmek nasip etsin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bende artçı olacağım motosikletin gitmemesi nedeniyle gelemiyorum galiba eskişehirden birtek volkan gidecek oda 1 gün önceden yola çıkmış oldcityboy yaktın benide kendinide benim motosiklette bakımda aksi gibi
bora nerdesin bizim sayfaya gel
yüreginin götürdügü yere git
Arkadaslar görüşmek üzere...benim sayfaya son yazım bugün...Benimle irtibata geçeceğiniz numara 05557186436 Akın Fidan
Hepinizle öğlende görüşmek üzere.Bursa'da hava açık...O yönden rahat geliniz...Hayırlı yolculuklar...
,
Bbaday Üzüldüm gelememene kısmet başka zamana...
AKIN FİDAN
Benim de ilk yazım ..................
Bursa ya naşlayıp bizi burada bırakan arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim efem iyi eğlenin uleyn
Dorado V5
Arkadaslar saat4te biten dersten çıktım ama yetisemedim 16:30 gibi ordaydım fakat coktan glip gittiginizi örendim ordaki gorevlide, sağlık olsun bi sonraki sefere artık . Siz sağ salim eve varın da!
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Valla en büyük suç modaratör arkadasımız olcan'ı hem böle bir gezi organize etti hem de bizleri yarı yolda bıraktı Geçmiş olsun olcan'ım...İileş bir an önce artıkın...Yalova toplanma yerini bilmedikleri için hatta beni de aradılar ama bakma gibi bir lüksüm yoktu aradıklarında ne yazık ki...Numaram orada vardı keşke arasaydın.Onların arkadasından sen de gazlardın..
Arkadaslar çok mükemmel bir gün...Başlangıçta kullanılmış olsak da Hiç bir şey izleyemeden kaçtık oradan.Sora açıkanlar bizi erken seferber etti iskender'e doğru Sorasında yarı yoldan dönmemize sebep olan yağmur Ama her şeye rağmen güzel bir gündü...Katılıp bizleri mutlu eden herkeslere teşekkürler...
AKIN FİDAN
resimleri buraya mı ekliyelim yoksa gezi sayfası mı açalım
yeni başlık açın arkadaşlar, oradan takip edelim sizce bir mahsuru yoksa.
arkadaşlar bursadan istanbula ilk olarak ben ve birol döndük ve dönmek zorunda kaldık,neyseki sagsaglim evdeyiz,arkadaşlar da uludaga çıktılar onlarda evlerine saglim dönerler inşallah.birazdan bendeki resimleri atarım,çok güzel bir geziydi.
bence burdan devam edersek daha iyi olur kanımca çünkü başka topic aramasın kimse..
98 Beygir.....
malesef cihan yağmur nedeni ile yarı yoldan geri döndük bu arada sen ve birol ile vedalaşamadık
bu arada katılımlarından dolayı herkese teşekkürler yine bekleriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)