vallahi ben garanti veremem eyer gelirsem baya bi hızlı gelmem gerekecek çünkü bursada sizinle sadece 6 saat beraber olacam. ondan sonra dinlenmeden gene 10 saat yola geri gelicem
GT650R
görkem gel bereber gidelim ben pazartesi yola cıkıyorum cok yorulmak istemiyorum beraber kulanırız
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
banada lazım birileri izmirden katılım olsaydı izmirden alır geçerdim birilerini. abi ist de olmak varmış ya
GT650R
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
[QUOTE=GorkeM;792649]Pazartesi yola mı çıkıyorsun abi? Bizimkiler pazartesi orada olmayacak ki [/Q
pazartesi tatile gidiyorum kim nerde olcak tam anlamdım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
bak şimdi benimde kafam karıştı ben pazar günü bursada olacam p.tesi sabah 07:00 de iş başı yapmış olmam lazım. yoksa abana bursada veya ist de iş bulmanız gerekebilir.
cv ektedir
GT650R
Ben akşam çok geç saate kalmam, en fazla hava kararmadan evde olmak isterim yani 17:00 a kadar takılırım sonra tek de olsam yinede dönüş yoluna cıkarım.
Soda Ayran Cool
suspectToplu geri dönüş saat 18olacak buğra...
oflualper Siz istediğiniz kadar basabilirsiniz grup sürüşü içinde bulunmayacaksınız neticede.Bursa sınırları içerisine girdiğinizde liderliği ben alacağım cıbırla fazla hızlı gidemeyiz
görkemHalis abi ile birlikte gelmeni isterim...Ona yedek kaptan lazımmış bak...
İzmir'de modumuz var ama katılacağını sanmıyorum
AKIN FİDAN
[QUOTE=ultraukala;792711]suspectToplu geri dönüş saat 18olacak buğra...[QUOTE]
18:00 zorlar.
Ortalama 80-90km/s.
80km mesafe arabalı vapur, yani bu mesafeyi 1 saatte alırız.
45dk. arabalı vapurun karşıya geçmesi.
Arabalı vapurdan inince benım içerenköye kadar 1 saatte gelsek ben ordan karşıya geçicem 30dk.
Yani ufak bir hesap: 3 saat sürüyor yol, yani 21:00 gibi evde olmuş olacam ve bu benım için cok geç.
O sebeble ben tek başıma 17:00 gibi çıksam 2 saatte eve varırım. oda 19:00 yapar.
Göründüğü gibi sadece 1 saat geç çıkmam, 2 saat ileri atıyor.
Soda Ayran Cool
[QUOTE=SuSpect;792733][QUOTE=ultraukala;792711]suspectToplu geri dönüş saat 18olacak buğra...grupla gidince 3 saat yalnız gidince 2 saat ?
Ortalama 80-90km/s.
Arabalı vapurdan inince benım içerenköye kadar 1 saatte gelsek ben ordan karşıya geçicem 30dk.
Yani ufak bir hesap: 3 saat sürüyor yol, yani 21:00 gibi evde olmuş olacam ve bu benım için cok geç.
O sebeble ben tek başıma 17:00 gibi çıksam 2 saatte eve varırım. oda 19:00 yapar.
nasıl oluyor?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
[QUOTE=SuSpect;792733][QUOTE=ultraukala;792711]suspectToplu geri dönüş saat 18olacak buğra...Herkesle birlikte aynı saatte çık free takıl grup sürüşüne uyma yine 2saatte var varabiliyorsan tabi Taş çatlasın 1saatte topçulara gidersin...Akşam trafiğini göz önünde bulundurduğumuzda...Karşıya geçiş 45dk...eskihisardan ne kadar sürer fikrim yok sizin ev...18da çık free takıl kardeşim..Erken kaçma..17:00'yi saatimiz gösterdiğinde siparişlerimizi veriyor olacağız tam mı 1buçuk mu yoksa 2mi iskender
Ortalama 80-90km/s.
[QUOTE=ErTech;792747][QUOTE=SuSpect;792733]
ertekin geliyorsun deil mi?Yarın birlikteyiz...cıbırlarımızı uludağ zirvesine doğru süreceğiz Dönüşte suspect ertekin'i senin arkana takarım bakalım hanginiz daha önce İstanbul'a varacak...
Ayrıca arkadaslar fotoğraf olayını kim üstleniyor benim makinam yok...Olanların yanında getirmesini rica ediyorum...
AKIN FİDAN
Geliyorum elbette....
CBR'ı satmadan güzel bir gezi yapalım yol yapalım, iskenderimizi yiyelim ooohhhh
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
grup 80-90 la giderkene, ben 120-130 la gidicem o sebeble erken varabilirim yani.
Neyse bakalım hele bir oraya gelelimde dönüşüde ayarlarız, gidiş süresi neyse dönüş süreside o olur, ona bakarak harket ederim. ;)
Soda Ayran Cool
Eh madem öyle ben de geleyim bare...
Ama halis abi 70-80 gitmek yok sıkılırım ben vallahi
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ark.Lar burda gok gurluyor ve gece yagmur yagacak gibi, azonce ark.Lardan aldigim bilgi; meteorolojiye gore pazar ve pazartesi ist. Ve guneyi yagmurlu olacakmis. Eger yagmur yagarsa ben gelmem, cok onceden de soylemistim.
Tabi ins. Yagmur Yagmazda keyifle gezeriz.
Soda Ayran Cool
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)