Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
GorkeM, Discordian, ozzy73, musti, Tencere kesin sayılabilcek firelerimiz, geri kalanlardan da gelmeyen olacaksa bir şeyler düşünelim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Akın Fidan 05557186436
Bu benim telefon numaram İstediğin zaman arayabilirsin...Bandırma'dan Bursa'ya geliş güzergahınınz İzmir yolu üstünden olacak...Eski santral garajdan Merinostan sonraki kavşak sağında inşaat var batçığın üstünden İstanbul yoluna doğru sola döneceksiniz...Lambalardan hemen aşağı inerken 50mt kadar üst geçit var.Oraya geldiğinizde beni ararsanız sizi hemen alabilirim.Ama geliş saatinizi biraz daha erken saate alırsanız sevinirim.Çünkü en geç 11:15'de oradan ayrıcağım çünkü 11:30 Özdilek'te buluşacağız...
tencere sanırım metalgod ile birlikte geliyor...Fire'den saymıyoruz...Görkem'in de parasal problemleri varmış zannımca umarım halleder de gelir...
AKIN FİDAN
Ben malesef tamamen duygusal sebeplerden dolayı gelemiyorum
Ama benim yerime Semih'in gelmesi için çabalıyorum.. Yani beni fire olarak görmeyin (Silah1 ve Skull'dan bunu hafifletici sebep olarak değerlendirmelerini arz ediyorum..)
Gelememenin üzüntüsü kadar Akın'ımıda görememenin üzüntüsüne gark olmuş durumdayım.. Daha fazla konuşamayacağım
Umarım daha fazla kayıp oluşup iş iptale bağlanmaz..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
[QUOTE=Skullhunter;792362]Bandırma üzerinde gelip yarın 12-13 arası Bursada olacağım görüşürüz.
Bursadaki buluşma noktası tam olarak nerede nasıl gidilir?
Orada olacak arkadaşlardan biri telefon numarasını verirse sevinirim.[/QUO
bursaya daha erken gelirsen seninle izmir yolunda buluşup tanışıp diğer arkadaşların yanına beraber gidebiliriz
Akın'ım BB gelemiyordu zaten.. Ben de cuma günü yalan olmuş durumdayım.. Bu akşam BB ile buluşucaz ve bi ara Metalgod da gelicek.. Ben akşam motoru Metalgod'a vericem.. Yoksa artçı alan olmadığı için oda gidemeyecekti.. Ama sana söz bigün mutlaka gelicem Bursa'ya.. Hatta BB ile gelicem ve birlikte Akçay'a gidicez seninle..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
ya çok üzüldüm ya artık önümüzdeki organizasyonlar bakalım...Bu arada ben ekim başı gibi geleceğim istanbul'a şu anda öle gözüküyor...praetorian
(özgür) amerika'dan döndüğünde görkem kiev'e gitmeden önce...Artık orada görüşürüz.Bu arada ah akçay vah akçay nolucak benim halim böle
AKIN FİDAN
Skullhunter , yada olcan eer kaldıysa gelirken mt tişörtü ve sticker getirir misinz? XL ve L please..
scooter diil VESPA
Bende t-shirt yok ama, sticker getiririm.rup adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hmmm ozaman öğlen orda olacak şekilde çıkayım yola ozaman kadar uykumu falanda almış olurum. akşam 18:00 gibi ordan çıksam gece 02:00 gibi muğladayım. bak bu mantıklı geldi bana. ozaman23:00 de bi yatsam gece saat 02:00 uada 03:00 gibi kalkıp bismillah deyip yola bi çıksam 700km biter elbet sabah kahvaltımızi siz ısmarlıcaksınız ama ok?
hadi bakalım. banada bursadan biri telefon verirse sevinirm. bursaya gelince ben sizi ararım beni alırsınız olurmu?
GT650R
tamm kaydettim. hadi hayırlısı inş bi terslik çıkmaz.
GT650R
arkadaşlar benide listeye ekmişsiniz fakat ben kesin gelebilirim dememiştim,düşünüyorum demiştim.Ben gelirsem zaten orada erken saatte hazır bulunurum.saygılar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ya ben 10 saat yoldan gelecem sen 2 saati mi düşünüyosun?
GT650R
Merhaba arkadaşlar
bende gelmek isityorum fakat daha önce böyle uzun çıkmadım biryere benim CıBıR
125 le gelebilirmiyim 120 den fazla basmasınız dimi sizden koparım diye korkuyorum. ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)