git cıbıf başlığına yorum yap olum biz adamları kırmyalaım dedik
Onlar da bizden onlar da MT Onları da Bursa'ya bekliyoruz.Bizle birlikte hoş vakit geçireceklerini düşünüyorum...
AKIN FİDAN
@erdo2002;
CBF kullanıcılarından Discordian(gelememe ihtimali varmış) ve CİHAN geliyorlar bildiğim kadarı ile...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz. ben bu akşamdan çıkıyorum yola. yarın bursada görüşürüz.
GT650R
oFLuAlper, listeye ekledim
Bir de kesin gelenleri, gelmeyenleri belirlersek artık, yarın buluşma noktalarında 3-5 motor kalmayalım...
Not: Bunları yazarken ben de hastalıkla uğraşıyorum, yola çıkmamı engelleyecek kadar kötü değil ama, umarım yarına kadar bu da geçer
beyler bana bursada eşimle kalabileceğim güzel bir otel ayarlayabilirmisiniz? ücreti çokta önemli deyil. ben c.tesi geceden çıkacam bursaya gelecem. bi gece orda kaldıktan sonra geziye katılacam. olmassa sokakta yatarız artık napalım yada güzel bi park falan
GT650R
kesinlere ekleyin beni.. bi süprüzle geliyom motörle
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Geçmiş olsun Olcan.
Kaskın içinde hapşurunca , ortaya çıkan durumu çok ii biliyorum...
Teşekkür ederim
Kaskın içine hapşuramadım henüz...
Dün sabah 11'den bu sabah 4'e kadar motor tepelerinde dolaştıktan sonra bu sabah başladı durum
Cumartesi geceden çıkacaksanız Sabaha karşı bursa'da olursunuz...Otel işini isterseniz ben sizi misafir etmek isterim...
Kıvıranlar bizden deildr.Kanımızın son damlasına kadar İskender Yiyeceğiz...
Hehe soğuk başladı kendini göstermeye sanırım yavaştan...Dikkat et kendine yahu...
AKIN FİDAN
kardeş allah razı olsun çok tşk ederim teklifin için...
ya ne dicem ben pazar izinliyim p.tesi çalışıcam. şimdi yol haritasına falan baktım bi hesaplama yaptım. ben burdan oraya gelene kadar sabah oluyo çünkü anca akşam 23:00 de çıkabiliyorum yola oraya gelip akşama kadar gezsem ki 10 saat yoldan sonra çok zor gibi duruyo bi manası yok yani. bunu keşke daha önceden bilseydim c.tesi gündüzden çıkardım p.teside izin isterdim. hay allah yaaa
işimi biraksam bu geziye gelmek istiyordum allahım deli olucam.
GT650R
arkadaşlar beni listeden silebilirsiniz zira motor sorun çıkardı servis e götürdüm yarın bursaya gidicem hemen yapın dedim parça salı gelir dediler garanti si bozulmasın diye başka yere de götüremiyom......üzgünü m
Öğlen 12de bursa'da olacak şekilde yola çıkarsanız gece de uykunuzu alıp sabah 05gibi erkenden mesela...Hem uykunuzu almış olursunuz hem de gün boyu bize eşlik edersiniz...Akşam 18de dönüş yolculuğuna uğurlarız sizi...O kadar yol sizi yoracaktır ama umarım antremanlısınızdır...
AKIN FİDAN
Birde yol için ne gerekli olur.Pek uzun gezilere çıkmadığımdan bilgim yok.Sabah 8 biraz erken bir vakit kalkamama ihtimalinde yüksek hani Toplam km 170 ve kadar saatte alınır.Akşam kaç gibi gelinebilir,bir mani olmazsa
not:Sorular biraz fazlamı oldu
lezzet gider,mesuliyet kalır...
İstanbul'dan gelişiniz ort 3-4saat arası sürer tahminimce.Eğer ki grup sürüşü şeklinde sıkıcı bir şekilde ilerlerseniz..Bence en mantıklısı Toplanma yerinde toplanılır...Eskihisar'da feribot girişinde buluşulur yane free takılınır...Bu istanbul trafiğinde süreyi kısaltmanız demektir bana göre...Sora topçular-yalova arasında yine free sürüş ile Yalova buluşma yerinde herkesler beklenir...Ardından grup sürüşüne geçilerek 60km'lik bir yolu topluca katedebilirsiniz...Bu benim şahsi fikrim bilemem ne kadar doğru...yanına alman gereken bana göre uzun yoldan saymıyorum günü birlik çünkü...Yedek anahtar-ehliyetinin ve ruhsatının birer fotokopisi kaybolmaya ve çalınmaya karşı...Aklıma gelenler bunlar...Dönüş yolu 18gibi olacak zannımca 21-22civarı istanbul'da evlerinizde olursunuz...
AKIN FİDAN
Arkadaslar anlasilan 30kisilik listeden yarin ist.Den 3 kisi bulusursa öpüp basima koyacam.
Viper_1; malesef telsiz frekanslari uyusmuyor.
Soda Ayran Cool
Bandırma üzerinde gelip yarın 12-13 arası Bursada olacağım görüşürüz.
Bursadaki buluşma noktası tam olarak nerede nasıl gidilir?
Orada olacak arkadaşlardan biri telefon numarasını verirse sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)