Arkadaşlar "PMR" telsizi olan varsa getirsin.
Arkadaşlar "PMR" telsizi olan varsa getirsin.
Soda Ayran Cool
metalgod
Metal bey no money no gezi...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
30 35 tane motosiklet trafik açısından bi problem olurmu izin falan almak gerekir mi sonra polislerle papaz olmayalım
Kesinlikle bir problem olmaz. cunku herkesin seyahat etme özgürlüğü vardır.
Soda Ayran Cool
[QUOTE=silah1;790150]ben güzelceden gelcem hadi kim daha uzaktan
ooo demek güzelceden ha .
hadi yav gelmiyomusun :S
iide ben benzin e menzine herşeye ortak olacam işte...
ayv arkadaşlar görkem gelmicekse.. büyük motorlu arkadaşlardan biri alsa beni çok süper olcak.. :(
Bursada nerede buluşulacak ben de direk bursaya geleceğim.
If you want to know what God thinks of money, just look at the people he gave it to
Bildiğim kadarıyla kanunen yasak...
Arkadaslar BURSA TOPLANTI YERİ VE SAATİ
Bursa'lı arkadaslar olarak İstanbul Yolu Özdilek Saat:11:30 12gibi İstanbul'luu arkadasları karşılayıp az biraz nefes aldırırız onlara ardından Uludağ'ın serinliğine götürürüz...Öğlen sıcağını biz Uludağın yamaçlarında serin serin geçiririz..Ardından 16gibi inişe geçer Mudanya yolunda İskenderimizi yemeğe gideriz...
AKIN FİDAN
abi konvoy vaziyetinde gittiğin zaman bildiğim kadarıyla trafikten izin alman gerkiyor o yüzden düğün konvoylarını çevirirya hep polisler
ee görkem ses seda yok senden be abicim
başka yok mu yav bu adamı alabilecek artçı otobüsle getirmeyin beni oraya
Daha erken semihçim ben seni alırım atla gel otobüse ya da yüzsüzlük yap git buluşma yerine Atla birinin arkasına seni götürmem diyecek hali yok ya
AKIN FİDAN
öyle yapacam bu gidişle merhaba dicem ben seitenin artçısı dicem çat bincem adamın arkasına bide bindirmezmiş valla çok kötü kalırım öle bişide diyemessinki
bende gelmeyi şuanda düşünmeye basladım fakat CBF 150 tayfasından gelen varmı
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ssizi gidi cbf çiler sizi ayrımcılık yapmasanıza güsel kardeşim günün birinde yanlışlıkla cbf alırsam sizle takılmicam sanki takılsam bişi kazanacaksınızda bende kendimi fasulyeden sayıyırum yanlışlıkladan kastım hedefim farklı bi motor o yüzden kimsecikler alınmasın cbf in kalkışları falan çok ii test ettim onayladım ve kendimi gene fasulyeden saydım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)