sağol forrap . . . . . . . 25 karakter
sağol forrap . . . . . . . 25 karakter
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
beraber geçirecegimiz bir cuma akşamı planlıyordum ancak motorumun vizesinin geçtigini akşam 8 de farkettim
bile bile lades olmamak için de gelmedim
bir dahakine birlikte olmak dilegiyle...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
YAw arkadaşlar benim aktivite çok hoşuma giti ya. Böle dewam etsek açık hava sinema günleri tarzında ..
aaa sandman erdem,olm oku biraz şu forumları,geçen Kenya gezimi soruyodun,dedim İzmir Mt ye yazdım,okudun mu??? HAYIR
hede hödö olmuştu o nu okudun mu ???HAYIR
o zaman sana benden bi kutu leblebi,tesbih,saç sakal,kül tabaaaa,teflon kaplama,üstübü ve tava... başka bi şeye lüzüm yok
YAZ okululu dedin de aklıma geldi!!!!!!
Forrapım TUNCERİM ne pis adamsın hahahhahaaaaaa
Temelle Dursun Amerikaya gidiyolar,karınları acıkınca bi büfe buluyorlar bişeyler satıyor...
sonra alırlar 2 tane hotdog ama isimden şüphelenir Temel
Ula Dursun bi bakıver hele ne demek bu HOTDOG???
Temel cebinden sözlüğü çıkarır bakar hemen kapayıp
Ula Dursun sıcak köpek yazaaayyy,ama bize sanursam köpeğin şeyi denk geldi(kulağıı!!! )
:pr::pr::pr:
sabah sabah kopardın beni be duyulmaz.
sandman yaparız sen iste yeter ki.
tekrarı ne zaman bu filmin..? muhabbete dalınca bişey anlamadım
duyulmaz, bide şerafettin fıkran vardı onuda anlatırmısın
bırakın bu amerikan özentisini kardeşim , yerli sinemayada destek verelim, hep komedi yada action filmleri izleyecek diiliz, değişik tazları deneyelim, bi de gerçek bir hikaye, çok ağır bir drama, bi dahaki sinema olayımızda benim aday filmim...
orda wild hogs u izlemeden önce özgür ve erdem'e bahsettiğim film budur.
May The Force Be With You
bi geyik döndürüyosunuz akıllara zarar...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
demekki inşaata top falan kaçarsa gidip almamak lazım bu filmin anafikri bu olsa gerek
"küçük bülent'in inşaata kaçan topu" puahahaha koptum ben yaa TOPLU olarak izleyelim bu filmi
yok abicim toplu olarak izlemeyelim malum yer biraz tenha sakata falan geliriz
abicim TOPLU izleyelim ya ben alsancaktan tutup getiririm bi kaç tane hayat hikayeleri buna yakın olanlar vardır
hmm bak o zaman olur. ben sana bir iki tanesinin yerini söyleyeyim mümkünse onları getir. hep geçerken önlerinden laf atıyorlar bana korkuyorum tek başımayken sakata gelirim diye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)