Yav ben motor göremedim
Acaba daha onceki sayfalarındamıydı ?
Yav ben motor göremedim
Acaba daha onceki sayfalarındamıydı ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
muratın olduğu yerde önce çay sonra yemek resimleri olur motorlarıda yemiştir baksana millet kediye saldırmış açlıktan
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
kardeşim biz arabaya bile kaskla bineriz. ruhumuz zehirlenmiş birkere motosiklet sevdası tarafından. şaka bir yana yemekten ve sohbetten doğru dürüst fotoğraf bile çekemedik.
nasılda biliyor beni. bir demlik çay getirtti Lodos tek başıma içtim neredeyse. yediklerimizi saymıyorum bile ama allah seni inandırsın yinede arttı. ne bereketliymiş bu sofra dedim içimden
motosiklet bahane,muhabbet şahaneeee(modifiye zeytinler de bitti,çok üzgünüm evde bir hüzün havası hakim.Zeytinleri yedim şehvet çöktü ayıptır söylemesi...)
Sanat için zeytinleri yedim.Gelin beni alın
:pr::pr::pr:
ayın 22 si olmuş topik hala akıyo
duyulmazım ahmedim yiyeceğin zeytin olsun geçerken uğra bi ara
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
bende uğrayayım mı ama çay isterim
ulen murat sen değiştirdinmi motorun aküsünü ? sonra yok motorun şurası bozuk burası arızalı deme eskitirim walla seni
çay ile korkutamayacağını beni anlamışsındır umarım , rize ile bağlantılarım var kamyon ile çay gönderecekler bir günde teslim ne haberrr...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
akü değiştirdim ama sanırım konjektörde arıza var yada bende kaçak var. yine bitti.
murat abi sat o motoru saaattttttt
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
değerli dostlar
yıllık izinde şehirdışındaydık. daha sonrasında ferhatın işleri akşam 10da ancak bittiği için yaklaşık 1,5 aydır manisa mt ve izmir mt grubuyla yapılan hiçbir toplantı ve etkinliğe katılamadık.en kısa zamanda aranızda olabilmeyi istiyoruz.
sevgiler
ıronlıne & speedygirl
dostlar valla ne deseniz haklısınız ama tatilin acısı fena çıktı. biriken işler, nöbetler bitirdi bizi. bizde çok özledik hepinizi. ayrıca malesef kaza geçirdiğimiz için birkaç hafta arabasız kaldık. motoruda sattık ya tam oldu. arabamız servisten haftaya çıkıyor kısmetse en kısa zamanda sizlerle olacağız. hepinizi çok seviyoruz ve çok özledik
sevgiler saygılar
ıronlıne & speedygirl
kazadan haberimiz yok geçmiş olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
AAaaa kaza mıÇok geçmiş olsun ya.Arabada hasar var sanırım sadece,arabaya gelsin size geleceğine...
Aman dikkatli olun gözünüzü seveyim.
Ferhatıma da sanada çok geçmiş olsun
En yakın zamanda gelin bir şekilde buluşmaya.Araç var,gelip alalım sizi gerekirse.
ferhat nedir bu arabanın senden çektiği geçmiş olsun ikinizede...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)