bizi akşamki toplantımızda yanlız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederim.sizleri birazda olsun güldürebildiysem ne mutlu bana.zaten yapı kilo olarak ata demirer'e biraz benziyorum galiba en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere herkeze selamlar
bizi akşamki toplantımızda yanlız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederim.sizleri birazda olsun güldürebildiysem ne mutlu bana.zaten yapı kilo olarak ata demirer'e biraz benziyorum galiba en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere herkeze selamlar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
[COLOR="RoyalBlue"][B][I]MOTORU[/I][/B] ve [B][I]İNSANLARI[/I][/B] SEVİYORSANIZ DOĞRU YERDESİNİZ :cat:[/COLOR]
evden 18:45 gibi çıktık ve karmacoma mustafa yı aradık biz çıktık diye. olanlardan habersiz manisada beklemekte idi kkendisi
aykut henüz uyanıktı
co pilot benim
15 km gitmedik benim burnuma kokular geldi
böyle ustaların elinden de sucuk ekmek yenemzse olmaz
bir ara duyulmaz usta chatkut sucukları yapalım mı murat abi dedi. zor tuttuk ustayı. eski deli dumrul nede olsa.
e her zamanki gibi çay faslımız başladı sohbetle beraber
bu arada bizi karmacoma aradı ki saat 19:45 olmuş. kendisi evham yapmış bişey mi oldu diye.
neyse biraz sonra manisaya vardık mustafa yı da aldık. sonra benim canım yolda şeftali çekti birinin elinde 3 kasa şeftalii gördük durduk.
W:ustam koyal gelsin kaça kilosu?
Amca: valla kendime aldım delikanlı satmıyorum
W: tühhhh
A: ne oldu?
W: canım çekmişti de
A: al o zaman bi tane helal olsun
sonra yolda kardeşlerimin işletmeyi gördük hatıra fotografı çekelim dedik. köpek havlamalarından hiç korkmadık. üşenmedik arabayı farları ayarladık ve resimi çektik
Lodos ha babam aradı nerdesiniz diye. anlamadı asıl geldiğimizi sanırım faytonla geliyor bunlar dedi.
gürkay ve lodos un aqua anılarında resmen mideme ve çeneme ağrılar girdi ne güldük ne güldük. allah hep bizi böyle güldürsün. amin.
ben gelirken koca bir şişe üzümsuyu getirmiştim hemencecik bitti.
gece saat 23 lodos tuturdu salmam diye. emir büyük yerden oturduk gitti bize anasonlu bir içecek getirdi. ne hikmetse su koyunca rengi süt beyazı oluyor yöresel bir içecek sanırım ama süperdi.
ferhatımda arkamda sırtımı sağlama aldım
çaysız olmaz dedim lodos çıldırdı. demlikle çay getirtti koydu önümüze. bir demliği de içtim o arada. yemekleri de bitirdim bir ara yandan bir ses geldi. müdür bunlar aç gelmiş yandık biz dedi
izmirdeyiz ama yetmez kahvaltı ve çay faslı saat 05 suları
bizleri krallar gibi ağırlayan tüm akhisar ve manisalı dostlara teşekkürü borç bilirim.
benle yolda tüm eziyetlerime dayanan yol arkadaşlarıma da teşekkürler.
bir kez daha şunu gördük ki aramızda çok güzel bağlar oluşmuş. seviyorum lan hepinizi.
bir daha ki sefere sabah 10 gibi çıkalım yolda ne mekanlar var keşfedilmeyi bekleyen.
Lodos bir daha ki sefere o şelalenin dibinde çay içecem bilesin yoksa evini taşlarım...
Offff son fotolarla birlikte iyice bittim.
Vallaha mükemmel olmuş.Hayırlı bir vesile yüzünden kaçırmış olmasam şuan bildiğim bütün küfürleri gelememe sebebime ederdim,hatta yetersiz kalır lugatıma yeni küfürler eklerdim
Başka zamana artık...
Kısmet değilmiş.
Süper gezi olmuş Aslında ben geziden çok aranızdaki samimiyete bittim. Yazılanlara bakılırsa herkes birbirini 40 yıldır tanıyor gibi.
Umarım hep böyle bir arada olursunuz
maşallah yaniii size
her resimde bi yemek görüntüsüü
ama suçukçu bitirmiş olayııı
bende bayadır yemedim o güzel sucuklardan gece gece canımı çektirdiniz
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
Süpersinizz beylerr (İzmir-MT-Manisa), Allah içinize sindirsinn.. Başka da dicekk lafımm yokturr ne diim kü ne? fotolar he bişiyi anlatıyolarr zatii...
hayatımda çay ile aslan sütünü aynı anda içen başka mahlukat görmedim (burada wallace murat'tan bahsediyorum mustafa sen konu mankeni idin üzerine alınma )
wallace ,kardeşim söz bi dahakine şelale yanındaki kıraathaneyide karıştıracaz
tuncer'im bizim manisa-mt'nin toplantıları bi garip oluyor zaten alış buna
ELİNT dostum şunu açıklığa kavuşturalım gezi değildi bu gezi süsü verilmiş toplantıydı dediğim gibi bi garip olur bizim toplaşmalar, enstrümanları eksik olmaz ,ama olan izmir'den gelen dostlarımıza oldu (onlarıda bozduk gibi )
I-BEN senide aramızda görmek isteriz.benim hanım seni ,böcüğü(böcekti galiba dimi özge ),ceyda'yı çok sevdi ,hatta gece saat 22:30 gibi cepten beni aradı izmir'den gelen varsa bayanlardan gel beni al dedi
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
kardeşim çaysız olmaz. her durumda o çayı içerim ben.
EEEEEEEEE bu toplantıda geldiiiiiiii geçtiii,,son mesajıda ben yazıp bitireyim bu topiğinde işini...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
baba,,akşama hesabını sorarım bak....
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
kedi yaşıyor merak etme,aklımdan geçmedi değil hani,tam da ekmek arası giderdi ama karnımız doymuştu hahahaa şaka şaka !!
Ayben abla,sana oradan kedi getirecektim ama alamadım kediyi kaçtı.
bi dahaki geziye gelirsen sucuklar benden.Buna yapması da dahil.Özlettin kendini
abi yalnız serkan abinin evine giderken bi kemerden geçtik ya cidden sürttürüyordum arabayı,tabi alışmamış araba ince yerlere,hiç olmadı 4 tekeri 2 tekere kaldıracaktım. hehehheee
Manisalı tüm dostlara tekrar teşekkür ediyoruz,inanın bir dahaki sefere erken gelecez.Tamam siz de haklısınız 6 da çıktık en geç 7:30(akşam) orada olmalıydık ama 21:40 civarı orada olmak falan filan bunları konuşmayalım işte erken gelcez bi daha ...DEĞİL Mİ MURAT ABİ
Aykut'a uykusunu aldıralım,erken kalkıp akhisara sabah 10 gibi çıkalım ve akşam 6 gibi varalım.
Eziyet nasıl söz abi,zevk bizim için...
:pr::pr::pr:
süpersinizzzz bu alemdee tek geçyorum sizi manisa-izmir mT
kusura bakmayın ben baya uzaklardaydımm
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
Ahmet keşke yakalayıp getirseydin kediyi yaww evde oğlumun oyuncağı olurduu..
Ayrıca sen hiç efesin içinde sucuk yedin mii?? Bi dahaki geziye inşallah ben size yaparımm..
Umutcumm inşallah ablamm bende özledim hepinizi en yakın zamanda görüşmek üzree..
I-SEN çok yaşa emi abla, aslında bizde bilirsin tehdit var ısrar yok, yani ahmet plastik bıçakla tehdit etti kediyi, bende kaskın içine aldım da, dönüşte kask lazım olunca azad ettik pisiciki.
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)