sakallı dayım benim hayatta herşey paramı yaww bak kardeşimiz bizim için atmış kendini o engin okyanuslara vurmuş ahtapotu getirecek yicez eşek değilizya bizde bi güzellik yaparız hani
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
abi 15 kilo diyor sen ben lodos yesek ancak dişimizin kovuğuna yeter.
ben şener'e yapabileceğimiz güzellikleri msn'den sıraladım sezar'ın hakkı sezar'a misali o öyle bi güzellikte(geçte olsa ) bulunsun malzemeye yakışır bi organizasyon yapmaya çalışacağız .
Toplantıda ayrıntılarını grup olarak görüşür gerekli finansmanı sağlarız diye düşünüyorum
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
kardeşime bak nasılda belli finans işlerinden sorumlu olduğu. sen ayarlarsında millet itiraz mı eder be yaw. helehele böyle bir organizasyona. üstüne para verilir denen cinsten birşey bu. neyse gereği yaparız.
Bu arada İzmirden akhisara toplantıya gelmek isteyen tatlı su motorcusu olmayan motorcular aranıyor. Gelmek isteyenler bana ulaşsın organizasyon yapalım
ne yani,,şimdi yarın toplantıda ahtapotmu vaR???
VALLAHA AHTAPOTLARı ÇALAR,,GİDER SATARIM..nakite çeviririm hemen...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
yok durun ŞENER'i öldürmeyelim hemen acı çektirelim
yarın ahtapot falan yok toplantıda daha gidip furacak ıslah edecek yemeğini yaptıracak masaya servis açacak çatal kaşıkları sıralayacak .....ohohoooooo dünya iş... sıkboğaz etmeyin kardeşimi şimdilik kendi gelsin(tatlı su motorcusu değilse tabi )yeter ...
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Yaz okulu finallerim yüzünden aramızda olamayacagım için üzgünüm
iyi eglenceler...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
durum değerlendirmesi yapayım,ona göre bi güzellik yaparız...
:pr::pr::pr:
arkadaşlar bende gelmek sizlele tanışmak istiyorum.. ama nasıl geleceğim. iş dolayısı nedeniyle geç kalabilirim.. birde izmirden gidecek kimse yokmu bana ulaşın beraber gidelim.. ben menemen manisa üzerinden gideceğim orası hem tenha hemde yakın olur.. haberlerinizi bekliyorum..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
izmir'deki (tatlı su motorcularının gün yüzüne çıkması için iyi bi fırsat olacak bu toplantı )
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
yurtdaş dostum...
35 km manisa-meneme
45 km manisa-akhisar
20 km akhisar-zeytinliova
100 km toplam
200 km git/gel yaparsın,saatte ortalama 90 km hız yapsa ve 15 dkk mola versen(biz vermiyoruz pek )
buraya varışın 1 saat 30 dkk gibi olur, 20:00 da çıksan 21:30 da burada olursun 23:00 da dağılsa grup 01:00 gibi evde olursun
bu da şu demek oluyor ya bi saat erken çıkacaksın yada başka toplantıya nasip olacak tanışmamız
allah belanı vermesin senin murat koca bi demlik çay demleyip önüne koymayan serkan ne olsun emi çay komasına sokacam seni
olm ne mide var sendede hazır yakınsın ege üni hast. göster kendini obez mi oldun ne
ege ye gösterdim zaten adamlar şok oldu japonydan heyet bekliyoruz şimdi. diyorlar ki bu nasıl mide.
Arkadaşlar..
Bende gelecektim wallace ve duyulmaz ile birlikte,ama şuan gelemeyeceğim gibi gözüküyor.Biraz önce yengemi doğum için hastaneye kaldırdılar,amcam da doğal olarak başında,bizde amcamla işlettiğimiz için iş yerini,o yoksa ben olmalıyım doğal olarak burada.
Çok istiyordum gelmek,nasip değilmiş...Çok özür diliyorum.
arkadaşlar çok istemem ragmen bende bu akşamki toplantıya katılamayacağım. artık inşallah başka bir toplantıya. hepinize iyi eglenceler..
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
VARMI başka gelcek...
menemenli kardeşim..saat olarak 8 gibi yola çıkman gerçekten geç bir saat..umarım erken çıkarsın yada başka toplantıda tanışmak ümidiyle..
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)