e_erdun adlı üyeden alıntı
e_erdun adlı üyeden alıntı
abi bu mangal olay1n1 nas1l yapacag1z ne get1rmeme1z laz1m nas1l olcak
ağvadaki arkadaşımızın ismi neydi o ordan tedarik eder herhalde bizde alman usulu kömürümüzü ve malzememizi alıp pişirip yeriz
yalnız jandarmanın polis gibi affı yoktur. rüşvet yemez. bişi olursa ya çok dil dökeriz ya da cezayı yeriz. baktınız ki jandarma durdurdu ehliyetsizler direk kaçsın. jandarmaya biz onları tanımıyoruz onlar farklı bi grup deriz.
baron985 +1 = anadolu
cbr1000rr
freeozkan = avrupa
latif
colakoglu + 2 = anadolu
exspres = anadolu
e_erdun ve esi
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
ayd1n = avrupa
holy_diver ve eşi = anadolu (cuma akşam kesinleşecek)
chatnoir = anadolu (kesin değil)
mo-zat = avrupa
bir de TEM'e nerden çıkılacak anadolu hisarının oradan mı?
kulaklar1 c1nlas1n latif arkadas1m1z1ne_erdun adlı üyeden alıntı
Colakoglu, haremden 2. kopru yoluna kadar E-5 uzerinden gidip ordadan tem e gireriz. umraniye den sileye ayriliriz heralde. en uygun yol bu gibi
baron985 +1 = anadolu
cbr1000rr
freeozkan = avrupa
latif
colakoglu + 2 = anadolu
exspres = anadolu
e_erdun ve esi
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
ayd1n = avrupa
holy_diver ve eşi = anadolu (cuma akşam kesinleşecek)
chatnoir = anadolu (kesin değil)
mo-zat = avrupa
++++
eyong arkadas1m1z1 atlam1s1z( kusura bakma ) (cocugu rahats1zd1 eger iyilesirse gelecek) (gecmis olsun allah acil sifalar versinde senide görelim aram1zda )
Colakoglu adlı üyeden alıntı
bide bag1r arkamam1zdan tutuuuuuuuuun kac1olar die de tam olsun
yok abi ben kacmam hadi kact1n nereye kadar
beni türk jandarmas1na emanet edin
abi biz en iyisi anadolu avrupa die ayr1ld1kya
bide
anadolu ehliyetsizler-
avrupa ehliyetsizler die bölünelim.bölünerek cogalal1m.
he ben kacar1m dien varsa bidaha bölünelim
anadolu ehliyetsiz kacanlar
avrupa ehliyetsiz kacanlar
abartt1m ya tamam
ohh ohh bayağa kalabalıklaşmışız hadi hayırlısı
freeozkan, abi kacmicaz ki. sanki bizi hic durdurmamis gibi istifimizi bozmadan biraz gitmeye calisicaz. yok adam hop mop tarzinda davranirsa pasalar gibi durup abi bizi mi durduruyordun anlamadik.cok kisi vardi. hemen yanasamadik gibi seyler soyleyecez ve dua etmeye baslicaz
allah kabul etsinbaron985 adlı üyeden alıntı
tabi can1m okesin bize iste arkadaslar nereye g1d1onuz falan fikan bi seyler soracakt1r biraz sohbet edecektir bastan. memurun az1ndan ehliyet laf1 ciktigi anda hemen ---oldu bize müsade ---deyip olay mahallinden uzkalasacag1z
arkadaşlar bişeyi ne kadar çok konuşur söylerseniz olurmuş bence bu ehliyet polis jndarma konusunu kapatalım olucağı varsa olur zaten kimse önüne geçemez sadece gözlerimizin açık olması lazım bence orda neler yapıcağımızdan ne yiyip ne içiceğimizden nereleri geziceğimizden bahsetsek daha mantıklı olur bu benim görüşüm saygılarımla....
size şaka geliyo. siz hiç jandarmaya yakalanmadınız herhalde.
durdurmaya kalktığı an ehliyetsizler isitifi bozmadan devam etsin. eğer konuşarak çözeceğinize inanıyosanız duralım. desteğimi sizden mi esirgicem
polis affeder ama jandarma asla... üstelik jandarma ÇORBA da içmez haberiniz olsun
RUZGARSEVDALISI, simdi bende onu dusunuyordum. bu ehliyet muhabbetini bencede sonsuza kadar kapatalim. bir seyi kirk sefer soylersen olurmus. biz 35 i falan gecmisizdir. bilen birileri varsa gidecegimiz yerler hakkinda bilgi versin bize. mesela sile den sonra agvaya kadar yol motorlar icin cok guzel keyifli bir yolmus diye duydum ben. agaclar arasindan gidiliyomus.
ewt arkadaslar anlat1n
freeozkan, Kardeşim benim sağolasın
Bende sabahtan beri listelere bakıp iç geçiriyodum, araya girip bende gelicem diye salça da yapmadım belki aranızda bi organizasyon konuşmuşsunuzdur diye. Çok konuşmadığım için gözden kaçtım herhalde
Çocuk dün iyiydi ama bugün yine aksilik yapmış maymun iyi olur inşallahda geliriz. Tekrar sağolasın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, gecmis olsun. umarin tadini bozucak onemli bir sey yoktur
eyong, geçmiş olsun evlat yetiştirmek zor, bişeylerden feragat etmen gerekiyor. umarım pazara kadar bişey kalmazda senide aramızda görürüz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)