bide son karar baron tarafından güncellensin abi
aydın abi yardım konusunda söz veremiyorum o anki adamın psik. durumuna bağlı
bide son karar baron tarafından güncellensin abi
aydın abi yardım konusunda söz veremiyorum o anki adamın psik. durumuna bağlı
aydinynr toplu sürüşlerde kimse ehliyet+ruhsat sormaz şimdiye kadarda sormadılar ama allah göstermesin allah kimseye vermesin kaza olursa ehliyetsiz olmak proplem yaratır ama taraflar şikayetçi olmadımı problem çıkacağını zannetmiyorum
e_erdun abi bence bölünme olmasın hep beraber gidelim yani topluluk ne zaman müsaitse o zman gidelim zaten bunun zevkide toplu gitmek değilmi hanımından izin alıcak olan arkadaşlar var yada hanımyla beraber gelen o yüzden orta yolu bulup hep beraber gidelim derim ben bana herşey uyar ben cumartesi pazarları çalışmıyorum ben cumadanda giderim benim için önemli değil, topluluk ne diyorsa ben ona uyarım evet arkadaşlar başka yorumu olan
holy_diver, Abi tabiki söz veremezsin biliyorum düşünmen bile yeter...
e_erdun, Abi ben de öyle düşünüyorum. Hatta 15 kişi gitsek herkese tek tek ehliyet ruhsat mı soracak falan dedim kendime fakat bunları düşünürken çöldeki bedevi ve kutup ayısını hatırladım... (ben bu şansla ancak bedevi olurum)
aydinynr bana inanki İstanbul içi dışından çok daha kötü "jandarma"trafik polisinden çok çok daha iyi anlayış gösterir
ruzgarsevdalısı düşüncen çok güzel toplu gidildiğinde arıza yapan motor olursa yolda birbirimize yardımlarımız dokunur yolda kalan arkadaşımız olmaz
aynen... kesinlikle bölünme olmas1n ayn1 gun ayn1 saatte hep beraber gidelim.RUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
ehliyet olay1 art1k sans toplu sürüslerde daha anlay1sl1 olacaklar1n1 dusunuyorum bi sorun olmaz zannetmiyorum.
ve son durumu baronun kes1nlest1rmesi fikrine kat1l1yorum ama baron yok bunu bir an önce kararlast1r1p yazmak laz1m yok sa geziyi yeni okuyan arkadaslar hiç birsey anlamayacaklar.
evet freeozkan bende son durumu baron985 in kesinleştirmesi fikrine katılıyorum
arkadaslar biz ne karar verdik simdi ben bi yaziim farkl1 bi sey varsa cevap yaz1n.
pazar gunu hep birlikte haraket ediyoruz
harem 9.30 sirkeci 8.30 sirkeciden vapurla gecilip anadolu grubuyla bulusuluyo
yemekte kola -ayran iciyoruz
h1z s1n1r1 60 diyorum ben .
deniz sefas1 yap1lacak haz1rl1kl1 gelinsin
ve kat1lacak arkadaslar toplu sürüs kurallar1n1 lütfen bir kes okusun ( ben dün toplu sürüste yasanan bi kazay1 seyrettim allah korusun cok fecii bi olay arkadaslar lütfen okuyun)
http://www.motorize07.com/07/viewtopic.php?t=12
evet güzel olucak güzellll hem deniz sefası yaparız hem doğa sefası
ha bu arada fotograf makinalarını unutmayın
Valla ben gelirsem kesin getiririm fotoğraf makinamı
sabahtan islerle ugrasiyordum giremedim. simdi cumartesiden gidiliyor mu ? freeozkanin dedigi gibi hepberaber olmasi daha iyi. bence kalabalik grup olursa kimsenin ehliyet sorucagini zannetmiyorum. hem aramizda benim gibi acemilerde oldugu icin yolda birbirimize yardim da ederiz. o kadar kisi varken zaten bi sekilde ikna ederiz gibi geliyo bana. olmadi ehliyeti olanlar 3-4 defa gosterip bizi kaynatirlar
arkadaslar nereden gideceksiniz yol güzergahı nedir ?? ben izmite gidecem sabah yola cıksam bile yetisemeye bilirim ama silede bulusuruz bwlki yol guzergahı nedir??bekliyom
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
baron985, güzel fikir baron valla çok sevdim 3-4 defa ehliyet göstermek harika olur...
kabir, haremden teme girip ordan sileye dogru hareket edicez. orda biraz durup takilma modunda mola verdikten sonra agvaya geceriz heralde.
herkesin kafasında "kask" oldumu kimse ehliyet sormaz, baron şakanda fena değil bu arada he "3-4 defa gösteririz ehliyetleri ehliyetsizler kaynar" zaten resimdende tanıyamazlar çünkü kafada kask olacak
kas yaparken göz c1karmayal1maydinynr adlı üyeden alıntı
bide ortaya c1kt1m1 ne halt yeriz bi ayr1m olmas1n die ortaklasa ald1k ehliyetlerimi dicez
dostum pazar mı gidiyoruz cumartesi mi karar nedir kesin olan yetismeye calıscam
freeozkan işin şakası işallah böyle bir şey olmaz usulüne gore hareket edersek ehliyet konusunda bir problem çıkacağını zannetmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)