Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

REKLAM ALANI

rak1m1 sen naapt1n öle ya ben bu aksamdan giderim o zaman

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    latif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf450,honda xl200,yamahaxt660r,yamaha tenere 660,honda xr650r
    eywallah arkadaşim şimdi denizemi gezi amaçlimi ben derimki hem deniz hem gezi mükemmel olur dönüştede bir mangal yaparız mükemmel olur

aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    Arkadaşlar mangal rakı olayları eşiyle birlikte gelmeyi düşünenleri bozar (mesela beni) eh yengenizi atlatıp gelebilirsem neden olmasın

Alıntı latif adlı üyeden alıntı
    eywallah arkadaşim şimdi denizemi gezi amaçlimi ben derimki hem deniz hem gezi mükemmel olur dönüştede bir mangal yaparız mükemmel olur

evet bencede çok mantıklı ve keyifli olur.

Alıntı aydinynr adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar mangal rakı olayları eşiyle birlikte gelmeyi düşünenleri bozar (mesela beni) eh yengenizi atlatıp gelebilirsem neden olmasın
    haklısın zaten bizde akşamdan gidersek yaparız diyoruz tabiki hanımıyla gelenlere sonsuz hürmet ve saygı boynumuzun borcudur.

http://www.motorize07.com/07/viewtopic.php?t=12

arkadaslar toplu sürüs yap1caz tecrubesi olamayan arkadaslar1m1z1n incelemesini rica ediyorum.ÖNEMLiDiR.....

Motosikleti
    arkadaşlar ben rakı flan içmem içenebde saygılı olurum ama dedigimiz gibi eşiyle gelenleride düşünmek lazim bence sade rakısız olsa daha iyi olur hem dönüşte virajli dar bir yol bizi bekliyor olacak

Alıntı aydinynr adlı üyeden alıntı
    freeozkan, Ben de eşimle birlikte gelirim tabi holy_diver gelirse çünkü biz onla pazar günü için başka şeyler hayal etmiştik fakat denize girmek de iyi fikir. Biz yeşilköy sahilde pizza yemeyi planlamıştık holy'le (holy'yi satmış gibi olmaktansa evimde otururum o yüzden o gelmezse ben de gelmem)
    ikna et bence dostum cok güzel bi gezi olacag1na inann1yorum

Motosikleti
    as 125 t gri
    RUZGARSEVDALISI, eywallah arkadaşım, saygılar
    freeozkan, Valla ben hiçtoplu gezi yapmadım fakat çoktan okudum o yazıyı yazanların ellerine sağlık çok iyi bir yazı bence

arkadaşlar ben rakı flan içmem içenebde saygılı olurum ama dedigimiz gibi eşiyle gelenleride düşünmek lazim bence sade rakısız olsa daha iyi olur hem dönüşte virajli dar bir yol bizi bekliyor olacak

tamamd1r arkadaslar biz biraz geyik yapt1k. esiyle gelicekler var zaten icmeyenler var bölünme olur herkesin istedigi sekilde bi gezi olacak

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    freeozkan demişki

arkadaslar toplu sürüs yap1caz tecrubesi olamayan arkadaslar1m1z1n incelemesini rica ediyorum.ÖNEMLiDiR.....
    evet bu çok önemli ağva orman yolu çok dar ve bazı yerlerinde 45 derecelik virajları var gece kalıcı gitmek isteyenlerki cumartesi akşamdan gidecekler ama kalacakları yere pansiyon veyaki hotel önceden rezerve yaptırmazlarsa beraberlerinde çadır da götürmelerini tavsiye ederim çünkü yer bulamayabilirler

yok bence toplu gidelim herkez giderse cumartesi akşamından gidelim yoksa hep beraber gidelim bence

Motosikleti
    arkadaşlar ben ne güne duruyorum bir prafabrigim var arazi içerisinde biraz sakin iki odali etrafında çadir kurmak isteyen olursa o da olabilir gayet güvenli tüm ihtiyacimizda var ben derimki akşamdan gidelim mükemmel olur

Motosikleti
    as 125 t gri
    arkadaşlar ben ne güne duruyorum bir prafabrigim var arazi içerisinde biraz sakin iki odali etrafında çadir kurmak isteyen olursa o da olabilir gayet güvenli tüm ihtiyacimizda var ben derimki akşamdan gidelim mükemmel olur
    Valla süper olur ama ben ancak cumartesi kesinleştiririm gelip gelemeyeceğimi

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    arkadaşlar ben 49 yaştayım 8 yaşımdan beri motor tutkunuyum bu yaşlarda mobilet kiralamakla motora başladım ben motor kullanırken alkol almam çünkü alkol refleksi ne yaptığını biliyosunuz he cumartesi gidecek arkadaşlar akşamdan mangalını yapıp alkolunü alsınlar ama ondan sonra doğru yatağa gitsinler dönüştede mangal faslı olursa alkol yerine ayran veya kola içelim rahat rahat evimize dönelimki dönüş pazar günleri araçlar yönünden bayağı kalabalık oluyor evimizde geçirdiğimiz günü düşünürken birer tek yapalım daha iyi olmazmı böylesi (ben sadece fikrimi söyledim) lütfen yanlış algılamayın hepinize saygım sonsuzdur.

holy_diver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL750
    ve holy geri gelir: arkadaşlar ben daha önce 2 motor şileye otobandan gittim yol güzel şu ctesi olayına karar verin ona göre çadır ayarlamak lazım hız limiti koyalım
    benim gibi 90nı geçemicekler var bide yollara dikkat etmek lazım bizim motorlar öle taşa toprağa gelmez içişleri bakanımda bi şey demesse geliriz heralde (eşimin sözünü iplemem diyen yalan söler) aydın sen beni bekleme abi yap hazırlığı ben cumaya ancak karar veririm.
    bu arada ehliyet kontrolünü jandarma yapıyo yardımcı olmaya çalışırız ama sakatlık çıkarsa üzülürüz gerçi ben 5 sene ehliyetsiz gezdim

Alıntı e_erdun adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar ben 49 yaştayım 8 yaşımdan beri motor tutkunuyum bu yaşlarda mobilet kiralamakla motora başladım ben motor kullanırken alkol almam çünkü alkol refleksi ne yaptığını biliyosunuz he cumartesi gidecek arkadaşlar akşamdan mangalını yapıp alkolunü alsınlar ama ondan sonra doğru yatağa gitsinler dönüştede mangal faslı olursa alkol yerine ayran veya kola içelim rahat rahat evimize dönelimki dönüş pazar günleri araçlar yönünden bayağı kalabalık oluyor evimizde geçirdiğimiz günü düşünürken birer tek yapalım daha iyi olmazmı böylesi (ben sadece fikrimi söyledim) lütfen yanlış algılamayın hepinize saygım sonsuzdur.

bizde tam sizin gibi düşünüyoruz alkol alıp yola çıkmayız zaten

Motosikleti
    as 125 t gri
    e_erdun, Valla abi bence süper bir yazı yazdın yanlış anlaşılacak birşey yok 49 yaşındaki birinin söylediklerini öğüt olarak kabul ederim ben... Katılan katılsın katılmayan kendine saklasın (önce saygı)

Motosikleti
    as 125 t gri
    holy_diver, Abicim ben de ancak cumartesi karar verebilirim iş güç olaylarından dolayı malesef önceden program yapamıyorum ama ehliyetsiz motor kullanmanın cezası 800YTL imiş bu rakamlar beni çok kötü bozabilir... Jandarma ağlatır beni oralarda yardımın işe yarayacağı garanti olsa marsa kadar gelirim senle...

Motosikleti
    rüzgarsevdalısı demişki
    bizde tam sizin gibi düşünüyoruz alkol alıp yola çıkmayız zaten
    x1000 teşekkürler

ozaman cuma günü "cumartesi" ve "pazar" gidecekleri kesinleştiririz buluşma noklarınıda cuma kararlaştırsak nasıl olur sizlerce

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler