son durum
baron985 ve arkadasi
cbr1000rr
freeozkan
latif
colakoglu+2
exspres
e_rdem ve esi
rüzgarsevdal1s1
ayd1n
holy_diver
son durum
baron985 ve arkadasi
cbr1000rr
freeozkan
latif
colakoglu+2
exspres
e_rdem ve esi
rüzgarsevdal1s1
ayd1n
holy_diver
arkadaşlar anadolu yakasından 100 gidiş 60 km otoban 40 km orman ve ya sahil yolu hangisini tercih edersen orman yolunu gece tavsiye ederim fredinin kabusu gibi gitt git bitmiyor ama görülmeye deger yerler var
anlaşıldı merkez
arkadas1m ben avrupadan geliyorum esenlerdenRUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
seni ve esini aram1zda görmek isteriz abie_erdun adlı üyeden alıntı
denize gircekmiyiz peki ?
ehliyet bendede yok hem latifin önerisi harikaExPrEss adlı üyeden alıntı
freeozkan adlı üyeden alıntı
bende bakırköydeyim birlikte buluşuruz olmazssa öyle gideriz
denize girilecek arkadaslar haz1rl1kl1 gelin yanl1z baska yan1m1za neler almam1z gerektgiyle ilgili fazla bilgim yok arkadaslar1m1z1n tavsiyeleri devam etsinRUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
rüzgarsevdal1s1 arkadas1m cok iyi olur
e_erdun, gaziosmanpaşa'nın neresi ben beşyüzevlerdeyim
freeozkan adlı üyeden alıntı
olmazssa sahil yolunda biyerde buluşuruz orda sirkeciye geçeriz zaten sabahın köründe ikimizden başka motor kullanan olmıycaktır emin ol bu arada tedarikli gelmeye ne gerek donla yüzerdik
freeozkan, Ben de eşimle birlikte gelirim tabi holy_diver gelirse çünkü biz onla pazar günü için başka şeyler hayal etmiştik fakat denize girmek de iyi fikir. Biz yeşilköy sahilde pizza yemeyi planlamıştık holy'le (holy'yi satmış gibi olmaktansa evimde otururum o yüzden o gelmezse ben de gelmem)
evet arkadaşlar başka gelen giden yokmu ?
ya bence ikna et holy_diver i ikinizde gelin güzel pazar gününüzü yakmayınaydinynr adlı üyeden alıntı
aydinynr ben gaziosmanpaşa karlıtepedeyim yıldıztabyaya gitmeden temiz sokak no 15 de yolun bu tarafa düşerse beklerim
güzel bir org şart arkadaşlar şurada kaç gün kaldı
latif cok iyi olur bana uyar ama cogu kisiye uym1yacakt1rlatif adlı üyeden alıntı
e_erdun, eywallah ben de mavi çarşının bir üst sokağında oturuyorum ben de aynı şekilde ilk yolun düştüğünde beklerim
bencede akşamdan gitmek keyifli olur bide mangal rakı yapıcaksın aslında ohh tadından yenmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)