Sen ekle o zaman mecbur kalır belki gelmeye Ekledik artık çıkaramayız falan deriz
Sen ekle o zaman mecbur kalır belki gelmeye Ekledik artık çıkaramayız falan deriz
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, zorla gelmek olmaz ama bu konuya yazı yazanların gelmesi mecburi verin ara gazı, siz motorcusunuz bilirsiniz bu gaz olayını
baron985,
Valla ben motorcu sayılmam hatta "m" bile sayılmam daha 0 tecrübe ile geliyorum ben de... Ama gelsinler işte yaaa... Çok kalabalık olalım yakalım mangalımızı, ayranlar, kolalar, deniz, güneş ohhh ben uyuyamam şimdi bu gece...
holy_diver, 'a nispet olsun (şaka sakın kızma) gelmeni çok isterdim valla ilk ve tek grup sürüşünü senle yaptık damla-kadıköy arası "bozuk fermuar düzeni şeklinde"
\"Turkish Choopers\"
yaw millet bu arada ben bugün bir bisiklet kullanayım dedim biraz. yok gibi gözüken eğimler bile na kaddar eğimliymiş böyle. sabah ilk işim motorumda sağ elimin altındaki o muhteşem teknolojiyi uzun uzun öpecem valla
baron985, ehuehuehe euheueh
\"Turkish Choopers\"
hadi ya gelsenize geziye
\"Turkish Choopers\"
aydinynr, geliyoz geliyoz
Sabaha çıkarsak Allah ın izniyle gelioz. Şimdilik bi sorun yok, çocukta iyi çok şükür soran herkese teşekkürler...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ChatnoiR, içine sindi di mi mont. Kıyak oldu valla, hayırlı olsun...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ChatnoiR, Süper sen de bizle takılıp akşam geçersin kefkene
Eyong, İnşallah
Çocuğun için de tekrar tekrar geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim yere düşseler canı kopuyo insanın...
\"Turkish Choopers\"
ChatnoiR, Mont mu yaptın vaayyyzzz
\"Turkish Choopers\"
Kıyak bir mont aldık ChatnoiR'e on numara hemde.
Gerçi ben yanında olmasam Fatih Üreğin bluzundan alıodu
Eyong, usta çılgın oldu valla. yannız eldivenler body building halterleri içinmiş uehuheuhe artık spora da başlarız bu yolla
aydinynr, saolsun Eyong la gittik. çok yardımcı oldu. ufak bi alışveriş ile vücuduma şekilli bi kaporta yaptım
Eyong, alıyodum valla ama abi k.çım hariç her yerime koruma sağlıyodu bi de onu tek giymiycektimki, üzerine mont çalıcaktım belli olmıycaktı filesi
baron 985 bisiklete bindikçe çok öperhiisin o gazcığık kolunu
hepiniz çok şirin çocuklarsınız hepinizi çok seviyom
Yok yok iyi yaptın o dalga giyildiğinde koruyucu olabilir ama kaç defa giyecenki, sağlam olmadığı belli idi. İşin yoksa yırtıldığında Fatih Ürek'e terzi adresi sor
Yaw kızmıon dimi, makara yapıoz
Bu arada başlığıda karıştıdık iice, neyse zaten sona geldik gelenler yarın gelir...
eyong fatihin terzisi 100 kg lıklara diko yahu
geçen gün araba kullanmak durumunda kaldım, o ne eziyet öyle yaa.. motorun gözünü seveyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)