Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    ben eşimle geliyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    Ben de kabir 'e mail attım zaten foruma girerse görür... Umarım kalabalık oluruz...
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    Alıntı BENYATAR adlı üyeden alıntı
    bu grupta çadırla gezi yapan veya Ayvalık tarafına giden oldumu? :
    Alıntı BENYATAR adlı üyeden alıntı
    Ben son iki haftadır hafta sonları kaçıyorum ii oluyo.Valla yolda ne dert kalıyo ne stres!Bu şekildede bir organizasyon yapsak.Hemde ben uzunca zamandır(yaklaşık 20 sene)her yaz kaçıyorum oraya.Ön ayak olurum.İyide olur yolda fazla deil zaten.Feribottan inince 225km.kalıyor.Yapalım süpeer olurr
    BENYATAR arkadaşım; pazar gezisine mutlaka gel çadırlı gezi olayını konuşalım. yaz bitmeden de en az bir kere gidelim derim.

Motosikleti
    as 125 t gri
    arkadaşlar bu kabir'i tanıyan ya da telefonunu bilen varsa ulaşıp eşleriyle geziye gelen insanlar olduğunu söyleyebilir mi?
    \"Turkish Choopers\"

arkadaslar d1ger gezileri gelince veya agva da konusuruz simdilik agva gezisiyle ilgili bilgileri paylas1rsak daha iyi olur

Motosikleti
    as 125 t gri
    Eyong, Çocuk inşallah iyidir?
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    beyler bizler araba ile gitmiyoruz dikkatinizi çekerim. yol nekadar kalabalık olsada biz sağdan geçecek bir delik buluruz sakin sakin döneriz dönme saatinide gittiğimiz yerde kararlaştırsak daha iyi olur bence ha bide hatunla gelecekler kimler hatunlar kaç kişi olacak orda benim hatun ona göre gelecek arkadaşlar bide acemiyim diye gelmemek isteyenlere İstanbul içinde motor kullanmanın nasıl cehennem uzun yolda nasıl cennet olduklarını görecekler tecrübeler yol yapa yapa öğrenilir en güzel motorla yolculuk uzun yol yolculuğudur. bunu hiç unutmayın

Motosikleti
    as 125 t gri
    e_erdun,
    Abi valla dedik ki eşi veya sevgilisi veya arkadaşı veya ablası kızkardeşi kim bu saydıklarımdan biri ile gelecekse yazsın da, insanlar çekinmesin gelmek için...
    Fakat sanırım sadece ubaykal, yazdı başkaları da vardı sanki galiba alestevardiya da gelecek o da bir kız umarım akşam insanlar foruma girer de okur bu yazdıklarımızı
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    ASYA 150T-1
    ewtt ewtt kalkışaa az kaldııı,heycan şimdiden sarmaya başladı beni walla arkadaşlar.T
    Thunderkiller de kesin olarak katılıyomuş geziye,inşallah sabah buluşmaya gereken hassasiyet gösterilir arkadaşlar,süper bi gezi olacak,gelemiyenlere de yazık olacakk ne diyeyim başka

Baron arkadaşım bu arada son gelince saati (gerçi biliyozya adettendir) ve son katılımcıları da yazarsan akşam haberleşeceğim kişi var saygılar...
    TEK RAKİBİM THY :P

Motosikleti
    Biraz önce motora gezi için kısa bi bakım yaptırdım servise. Biz hazırız.

Saat olayına gelince zaten geç çıkıyoruz. herkes buluşma saatine uysun lütfen.

CRaCKHeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    tüh bee keşke bende gelebilsem walla hatun felan dinnemiycem atlayıp gelesim geliyo ))

Motosikleti
    as 125 t gri
    CRaCKHeR, Ee geelll niye gelmiyosun ki?
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    hatuunları dinlemeyin benim gibi zaten benim birinci hatunum metal kısrağım sonra eşim geliyo kendide biliyo bunu
    hadi crackser sende gel bekliyoruz senide

Motosikleti
    beyler son durum hk; da bilgisi olan yazsında bende öğreneyim kahvaltı faslını siledemi yapacağız benim hatun gelmeyecek bigilerinize bayağı rahatsız ama ben sizinleyim metal kısrağımla

Motosikleti
    hyosung gv 250
    abi gelcem gelmesine de beni tek bırakmıyolar böle gezilerde sabıkalıyız da hehe ama yakın yer olsa benim kızla uğrardık size

Motosikleti
    sonra pişman olma crackher geçeceğimiz yerler çok güzel sen genede gel senin kızla gideceğiniz(çok özürdilerim yanlış telafuuzdan dolayı) geleceğiniz yer dünyanın öbür ucu değil yahu

Motosikleti
    hyosung gv 250
    abi şimdiden pişman oldum

Motosikleti
    as 125 t gri
    Baron şu saat maat olaylarını yeniden hatırlatsak belki birkaç kişi daha gelir sonra eşiyle gelenler var... Yanlız ben miyim sevgilimle gelen diye soranlar var... ilgilenelim bi zahmet
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    as 125 t gri
    ey motosiklet.net halkı uyanın ağır uykularınızdan ve geziye katılın uyanın ve foruma bişiler yazın
    \"Turkish Choopers\"

eveeeet. bende bilgisayarımın başına oturdum ve yazılanları okudum. şimdi son duruma bi bakalım

mete_han, numaramı özel mesaj olarak sana attım.

cenkmenderes, keşke sende gelseydin. akşam biraz erken yatar denklerdin bea. her zaman uyuyabilirsin. biz çok eğlenicez

BENYATAR, abi sen durumunu zorla. seninle konuşacak çok geziler var

alestevardiya, valla her yola girdik istanbulda şimdiye kadar. çok tecrübeli değilim ve bir o kadar da dikkatliyim. bir sorun olucağını zannetmiyorum. sende gelsen motorunla senin içinde çok faydalı olurdu. gördüğüm kadarıyla baya iyi kullanıyorsun. yola çıkmaya korktukca gözünde daha büyür ve heyecan yaparsın. ben sadece koltuk kısmından endişeliyim. motor üzerinde 1 saati geçince muhtelif kısımlarım ağrımaya başlıyor valla

maserati, geldik en önemli kısıma. bence dönüşte 18:00 ı geçirmememiz gerek. ama orda tekrar konuşup duruma göre daha erken dönebiliriz.öğlen yemeği ve sabah kahvaltısı için latif arkadaşımızın prefabrik evi vardı galiba.yani yolu ve oraları iyi bilir diye düşünüyoruz. yolda bir yerde mola verip sabah kahvaltısı olayını öyle hallebilir. öğlenide biraz öğleden sonraya kaydırarak mangal olayına girip girmiceğimize bağlı olarak bişiler yaparız

bu eş ve sevgili olayına gelince, 5-6 kişi vardı enson getiren. benim arkadaşım da sevgilisini getiriyor.listede de eşleriyle gelenler yazıyor. alestevardiya da gelirse çok kişi olucak heralde. dert etmeyin yani.

SON DURUM
    ---------------
    baron985 +1 = anadolu
    colakoglu + 2 = anadolu
    exspres +1(thunderkiller) = anadolu
    eyong = andolu(kesin değil)
    latif = anadolu (kesin degil)
    BENYATAR ve kız arkadaşı +2 = anadolu (kesin değil)

rüzgarsevdal1s1 = avrupa
    ayd1n = avrupa
    mo-zat = avrupa
    e_erdun ve esi = avrupa

chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
    kabir ve eşi = izmitten gelicek
    freeozkan = avrupa veya anadolu
    siah
    CBR1000RR
    mete_han (kesin değil)
    ubaykal ve eşi

Geri sayım başladı. saatler 19:15i göstermekte ve kalkışa 14 saat 5 dakika kaldı. Gelmek isteyenler her an bize katılabilir. buluşma saatleri yeri şöyle.

Sirkecide 8:45 de buluşulup 9:00 vapuruna binilecek
    Haremde 9:20 buluşulup uzun uzun gaz verilecek

Lütfen buluşma saatlerinde titiz olun. özellikle sirkeciye gelecek arkadaşlar daha özen göstersin.

not: alestevardiya senin son durum nedir. ekliyelim mi listeye motor kullanan tek cesur kız olarak seni

20. sayfa BirinciBirinci ... 101819202122 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler