sen elinden geleni ard1na koyma arkadas1m gel ag1zdanlatif adlı üyeden alıntı
mangal c1kt1 bi kere
sen elinden geleni ard1na koyma arkadas1m gel ag1zdanlatif adlı üyeden alıntı
mangal c1kt1 bi kere
su an icin gelenler
baron985 ve arkadasi, CBR1000RR, freeozkan, latif
yok mu arttıran
arkadas1m ilk mesaj1n1 deg1st1r1p bulusulucak noktalar1 yazsan havadurumunu falan yazsan bide kacta bulusulacak ya saatte bel1rlemek laz1m . su saatte harem su saatte sirkeci diye
holy_diver, sen geliyormusun
bu arada duyduğuma göre şileden sonra ağvaya kadar olan yol çok güzelmiş. Tam motorlar gezmelik yani
arkadaşım yetişebilirse ben de gelmeyi düşünüyom. potansiyel olarak 2 kişi daha var.
freeozkan, sen karşıdan mı geliceksin. Vapur saatleri hakkında bilgin varsa bildirirsen ona göre daha kesin birşey söyleyebiliriz.
ewt esenlerden gel1cem ya vapurlar1n b1r1 g1d1o b1r1 gel1o durmadan o yuzden saati vapurlara gore ayarlamaya gerek yok . kacta g1d1cez ona gore ayarl1yal1m
msn var m1?
ozkanozgur34@hotmail.com
sirkeciden 8:30, haremde 9:30 yazdım şimdilik için ama nasıl olsun saatler. anca gideriz gibi geliyor bana.
freeozkan, icq var bende 64481618
baron985 ve arkadasi, CBR1000RR, freeozkan, latif , Colakoglu +2
başka ??
arkadaşlar ben derimkı akşamdan gidelim cumartesi o ranın akşamları çok güzel olur bir de kamp ateşi yakarız semaverde çay güzel olmazmı
selem arkadaşlarr
daha yeni haberdar oldum bu geziden içim cıss etti valla bendemi gelsem ne?ya baron senin ehliyet varmıydı arkadaşım?benim yokda bir problem olurmu acaba yaa? off yaa neden parayı bastırınca şak die vermeslerki bu ehliyeti,kalabalık olursak gelirim ama bilginiz ossun
TEK RAKİBİM THY :P
selam genç motorcular benide kabul ederseniz eşimle gelmek istiyorum ağva güzel yer yollar güzel 3 hafta önce motorla gidip geldim. toplu gidip gelmek çok daha güzel oluyor
gel tabkı arkadaşim
expres arkadaşim sen merak etme ehliyetin olmasın ehliyet kullanmiyor deriz çikarız içinden
arkadaşlar kısmetse bende gelmek istiyorum avrupa yakasından başka gelen varmı?
peki arkadaşlar yanımızda neler getirmemiz gerekiyor? bilgilendirirseniz sevinirim
Valla holy_diver gelirse ben de gelirim. Kaç km yol gidilecek bu arada?
evet arkadaşlar kimler geliyor ?
ruzgarsevdalısı motoruna bir takım yağmurluk koy yağmur yağdığında giymek için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)