ALESTAVERDİYA BURDAMIIIISSIINNN?
ALESTAVERDİYA BURDAMIIIISSIINNN?
günaydın motor tayfası...
dostlarım siz şu an gezidesiniz....oh ne güzel...
ama canımcıklarım ahana kahvaltı etmeden internet kafeye geldim valla...
açıklama yapayım diye....
abiler bi cumartesi pazarım vardı zaten...
valla uykulara doyamıyorum...
alarm kurdum cep çalmış ve kapadığımın bile farkında değilim...
öyle ağır uyumuşum yani...
benden affola....
size iyi gezmeler...
ağalar gezileri öğlen başlatalım lütfen...
sabah güzel bir kahvaltı ve vatan gazetemi okumadan asla güne başlayamam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
vay beeeeeeeeeeee...
kendimi çok salak hissediyorumm...
neyse yazımı okumanız bugüne nasipmiş...
peki şöyle yapsak....
bir arkadaş cep nosunu bana özelden yollasa...
bende 13.00...14.00 gibi yanınıza katılsam...
uygun olurmu...
galiba ağvada denize gireceksiniz...
bende şortumu alayım geleyim o zaman...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
mete_han, bu kadar pişmanlık seni yarınki geziye getirir bence
valla artık gelmesem ayıp olur...
baba gelmek istiyorum ama kaprisli bir katılımcı olmamak adına şartları zorlamak istemiyorum...
benyatar sen cebini bana özelden gönder ben nerde olduğunuzu sorup o saatlerde katılayım...
Bu hafta uykusuzluktan geberiyorum ya. Yoksa geziye gelirdim ben de. Ama 09.30'da haremde olmak icin benim nerden baksan en gec 08:00 de kalkmam falan gerekiyo hazırlanmam vs. derken yani. Butun hafta uyksuzu kaldığım için o saatte mümkün degil kimse kaldıramaz yarın beni.. Size iyi geziler diyim.. İsterdim gelmek ama.. neyse..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
kanka:dün geceye geleceğim kesindi.Bazı durumlardan dolayı %50 görüyorum şansımı Bu konuda baron985 sana yardımcı olacaktır.Msn'den bana ulaşabilirsin
BENYATAR, burdayim arkadasim
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Simdi okudum da, bayagi kalabalik ve eglenceli olacaga benzer. Acikcasi ben kendimi bir geziye gidecek kadar tecrubeli hissetmiyorum! Baron sanada sasirdim arkadasim doorusu, seninle sohbetlerimizde tecrubenin benden cok olmadigini hatirliyorum ama cesaret maasallah
Belki artci olarak gelebilirim yani +2 diyebilirsiniz, oncelikle "oncumle" konusmam lazim!
Esler de gelsin tabiii bi ben yalniz kalmiim orada
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Alestevardiya aç msnide günaydın diyim sana Beni tanımadın herhal
Arkadaşlar saat kaçta dönülecek nerde konaklanacak kaçta öğlen yemeği yenecek böyle bir bilgi verirseniz sevinirim.Akşam dönüşte şile yolunun nasıl kalabalık olduğunu unutmayın,dönüşte sıkıntı olmasın.
millet egzosum girişlerden çıktı.Anadolu yakasında kaynakla saplama çıkaran bildiğiniz yer varmıdır?Bu arada maseratinin sorulara cvp please
maserati haklı akşam dönüş için mantıklı bir saat seçilmeli. Arabalarla aynı saatte yola çıkarsak perişan oluruz, hem grup dağılır hemde tehlikeli ve sıkıcı olur. Sanırım katılımcıların çoğu ilk defa geziye çıkıyor "aman dağılmayalım aman kopmayalım" derken kaza riski çok yükselir.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, toplamda ne olduk son durumdan bilgin varmı?
Ben artçımla Anadolu yakasından katılacağız.
Eyong geçmiş olsun arkadaşım. Çocuğun nasıl oldu??
Korkmayın o kadar bişiy olmaz. Alestevardiya sen niye gelmekten korkuyosun yaw. Ben cruiser süren bir bayan var aferim diye düşünürken bu kadar korkak çıkmana üzüldüm valla.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
ubaykal teşekkürler, çocuk şimdilik iyi. Az önce muayene olmaya gitti, son durum bu akşam belli olur. Ama büyük ihtimalle geleceğim...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong, Evet dönüş saati bence de çok önemli
alestevardiya, Valla ben de kendimi bir geziye gidecek kadar tecrübeli hissetmiyorum ama gidiyorum... Fakat eşimi dün Trabzona gönderdim 1 hafta yok o yüzden getiremem
maserati, Bu soruları Baron akşam yanıtlar sanırım
Dün sevgilisiyle gelmek isteyen bir arkadaş vardı fakat yanlız ben mi sevgilimle gelicem dedi cevap veremedik tabi çocuk da vazgeçti ('kabir, ')
Eşiyle gelecek olanlar ismilerini yazarsa ben de çocuğa haber vermeye çalışırım
o da mahrum kalmasın bu geziden
\"Turkish Choopers\"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)