Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

REKLAM ALANI

arkadaşlar bide kafama takılan bişi var. şimdi fotoğraf makinası getirmeyi düşünüyorum ama deniz olayı falan olucağı için makinalara nasıl sahip çıkıcaz.ben denize girmicem. ben idare ederim diyem biri varmı acaba.aksi halde eski makinamı getirmek zorunda kalıcam. onuda kullanmasını hiç sevmiyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    baron 985 merak etme benim motorun çantası kilitli oraya koyarız bende getireceğim foto makinayı çalarsa benim motor da gider ama alarm var bir şey olmaz sen gene getir

e_erdun, valla benimki de kilitli ama birkaç saniyede bi parça dalla bile açilir o çanta. ama alarm olayı iyi.biri dokunursa anlarız hemen.getiriyim bari. daha geçen gün yeni kart almıştım bol bol resim çekebilmek için.

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    okey baron ben yatmak var bugün çok yoruldum yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler renkli rüyalar

herkese iyi geceler.yarın yorucu bir gün beni bekliyor. akşama tekrar burdayım. hadi ben yattım

CRaCKHeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 250
    arkadaşlar benden pas ağva yerine boğaz sefası yapsak gelebilirdim inşallah bi dahakine

aydinynr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 t gri
    CRaCKHeR, Valla gelsen çok iyiolurdu yaf
    \"Turkish Choopers\"

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Ben de eşimle gelmeyi düşünüyorum. Umarım tek kalmaz. Beni de artçımla listeye ekleyebilirsiniz.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Gelirsem inşallah Ben ve Eşim - ubaykal ve eşi - kabir ve eşi - e_erdun ve eşi
    hadi sayıyı çoğaltında yanlız kalıp erkenden dönmeye zorlamasınlar bizi
    Arkadaşlar dün sorduğum bir soruya hala cevap alamadım, şambelli lastikler için tamir takımı getirecek olan var mı? Oralarda kimse motor itmesin sonra, haber verin eğer kimse getirmeyecekse ben bugün sirkeciye dandik kask almaya gitcem alayaım lastik yaması filan he. Bu arada hırsızlık için dikkatli olalım benim makinayı çaldılar plajda demiştim. Ama ben denize girmicem göz kulak olurum, bu arada benim fotoları kim çekcek
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    çocuklar hırsız için merak etmeyin gideceğimiz yer ufacık bir köy gibi yer hırsızlık olaylarıda ufak yerlerde pek olmayacağını düşünüyorum nöbetleşe 1 saat motorlarımızı bekleriz ama büyük ihtimal motorlarımız gözümüzün önünde olacak merak etmeyin

Eyong, yaw arkadaş daha ben benim lastiğin nasıl oldugunu bile bilmiyorum . bi ara bisikletimden kalan bişi vardı ama kimbilir nerde.

umarim hırsızlık gibi bişi olmazda tadımız kaçmaz. bu arada benim arkadaşımda kız arkadaşını getiriyor.yani etti 5

CRaCKHeR, keşke gelseydim. çok güzel olucak, hissediyorum

SON DURUM
    ---------------
    baron985 +1 = anadolu
    colakoglu + 2 = anadolu
    exspres +1(thunderkiller) = anadolu
    eyong = andolu(kesin değil)
    latif = anadolu (kesin degil)
    BENYATAR +2 = anadolu

rüzgarsevdal1s1 = avrupa
    ayd1n = avrupa
    mo-zat = avrupa
    e_erdun ve esi = avrupa

chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
    kabir ve eşi = izmitten gelicek
    freeozkan = avrupa veya anadolu
    siah = ?
    CBR1000RR
    mete_han (kesin değil)
    ubaykal ve eşi

Motosikleti
    hadiyin arkadaşlar gezi vapurunu kaçırmayın sonrada pişman olamayın kaçırdık diye

Motosikleti
    lastik tamiri için bütçeniz müsaait ise 10,00-15,00 ytl arası lastik onarım spreyleri var ondan alın lastik söküp tamiri uzun zaman alır ve bayağı zor olur vakit kaybettirir ben devamlı motorumda 1 lastik onarım tüpü herzaman bulundururum bende bir tüp var.

BENYATAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jınlun 150 34 UD 2179
    Günaydın selam millet;Cmt'si çalışmak bana göre diilmiş ben bunu anladım.Herneyse millet bende aksilik olmazsa kız arkadaşımla geliyorum.Eşli gelenlerin bilgisine.Dün geziye gelişim netti.Bugün durumlar karışık.Yarın katılamayabilirim. Şartları zorlayacağım.Bu arada Bir Ayvalık gezisi dedik kimseden ses çıkmadı.Uyuyormusunuz? :

e_erdun, bu tüpleri nerde bulabiliriz. carrefour gibi merketlerde varmıdır yoksa sadece sirkecide falan mı bulunur ? bide ben siprey zincir yağı almak istiyorum kendime. ne kadardır nerde vardır bilen varmı ?

BENYATAR, gunaydın arkadaşım, sen gel geziye kesin yaparız bir onu. beni tam kalbimden vurdun. bende tam olarak ayvalığa acaba motorla gidebilirmiyim.yoksa arabaylamı gitsem. nası yapsam da yapsam diye kara kara düşünüyodum

Motosikleti
    Jınlun 150 34 UD 2179
    Biniyosun Yenikapıdan Bandırmaya.Bir güzel iki saat kestiriyosun vapurda.Bandırmadan çıkınca iki yol var.Biri balya üzerinden (yamalı asfaltta) diğeri susurluk Balıkesir üzerinden(Haftasonları kalabalık yol)dediğim gibi 225 km. 2 molayla Ayvalığa gelmiş olduğunu anlamıyorsun.Ne yapacaksın oralarda arabayı.Kozak yaylasında motor festivali olmuştu.(Ayvalık tarafında)Yollarda acaip bir cuurcuna vardı

Yenikapıdan Bandırma vapuru motora ne kadar alıyor.arabaya 80 alıyomuş galiba ?

Motosikleti
    Jınlun 150 34 UD 2179
    Yalnızsan 30 milyon.Artçın varsa 42 milyon

latif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf450,honda xl200,yamahaxt660r,yamaha tenere 660,honda xr650r
    gügnaydın arkadaşlar
    istanbulmotoclub

18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler