baron benim planda sapmalar var ben anadolu dan hareme de gelebilirm sen en iyisi o gun rüzgar sevdal1s1yla paslas telefonlas1n da kopukluk olmas1n
baron benim planda sapmalar var ben anadolu dan hareme de gelebilirm sen en iyisi o gun rüzgar sevdal1s1yla paslas telefonlas1n da kopukluk olmas1n
zaten pazar günü trafik o saatte yoğun diildir ama dönüş çok zevkli olcak
Arkadaşlar son karar olarak CRaCKHeR la ben 8.45 te sirkecideyiz.... bu sattlere riayet ediyoruz değişiklik yok...
RUZGARSEVDALISI,ben sana ozelden telefonumu yolluyorum o zaman. haberlesiriz.
SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
exspres +1(thunderkiller) = anadolu
eyong = andolu(kesin değil)
latif = anadolu (kesin degil)
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
CRaCKHeR = avrupa
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa
e_erdun ve esi = avrupa
chatnoir = şile yolu üzerindeki BJK tesisleri
kabir = izmitten gelicek
freeozkan = avrupa veya anadolu
siah = ?
cbr1000rr, senide listeden cikariyorum. zaten biri alirsa onun yaninda olursun,ok
avrupa yakas1ndan sahil yolundan gelicekler arkadaaslar o yola d1kkat sabahlar1 yol nem li ve kaygan oluyo ben kayd1m ordan biliorum DiKKAT
cbr1000rr arkadas1m sen hareme gel illaki birimiz al1r .
sana el sallay1p gidecek halimiz yok
saol freeozkan
ben gelirsem yani bu gece kesinleşcek bi de tek gelirsem ben alırım
freeozkan, kardeşim zorla beni alıcak haliniz yok
Acımadıki, acımadıki
Yaw gel işte biri alır mutlaka..
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
al1caaaaaaaaaaaaaaaaaaaz
hadi ekledim ben seni listeye tamam uzulme
SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
CRaCKHeR = avrupa (cuma gecesi kesinlesecek)
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa
e_erdun ve esi = avrupa
kabir = izmitten gelicek
siah = ?
CBR1000RR
Selam millet!Pazara Gezi olayını duydum katılmak istedim
ARKADAŞLAR BEN BİRAZDAN ÇIKICAM BEN SAAT 8.45 TE SİRKECİDE OLUCAM ŞİMDİDEN HERKEZE İYİ HAFTA SONU GEÇİRMESİ DİLİYORUM PAZAR GÜNÜ GÖRÜŞMEK ÜZERE KENDİNİZE DİKKAT EDİN BU ARADA BARON SENDE TEL VAR Bİ SORUN OLURSA YADA Bİ DEĞİŞİKLİK ARARSAN SEVİNİRİM BYEE
Son durum Haremde 09,30 doğrumudur?
ya millet siz kacta silede olmayı dusunuyorsunuz benim 1.5 saatlik yolum var ona gore yola cıkayım bıde kesin bulusma noktası verin baride oraya geleyim
herkese selam ist anadoludan emre mahsuru yoksa +1 olarak katılmak isterim :
Fotoğraf makinası, unutmuştum aklıma geldi. 3 hafta önce Kumburgaz plajında çaldırdım gül gibi makinayı ee nası resim çekilcez
Geçenlerde emektar Nolan kaskıda çaldılar kaskda yok. Yarın gidip Sirkeciden idarelik kask aliim o zaman, para yok şimdilik. Gerçi gelip gelmicem belli değil ama yinede alim ben
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
BENYATAR, son durum 9:20 de haremde. ilk mesajda tum ayrintilar var.senide anadolu olarak ekliyorum ve ozeline telefon numarami yolluyorum
kabir, 2 saat surer gibi geliyo bana.yani 11:30 gibi oluruz heralde. su an bir yer vermemiz cok zor. orda telefonla haberlesiriz.
SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
BENYATAR = anadolu
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
CRaCKHeR = avrupa (cuma gecesi kesinlesecek)
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa
e_erdun ve esi = avrupa
kabir = izmitten gelicek
siah = ?
CBR1000RR
beyler ben+2'yim bilgilerinize.. Tüm milletle tanıştığıma bende memnun oldum.Bu arada bizdede küçük denemeyecek efendi,eğlenceli arkadaşlardan oluşan 3-4 kişi var davet etmek isterim müsadenizle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)